Eski akriflik yok artık ya önceden sayfa sayfa yazısmalar birikirdi :)bu akşam bura sessiz mi bana mı öyle geldihaber yok mu kızlaar napıyosunuz
Epeydir biri de musallat olmuyor topiğimize kuzum ondan olabilirEski akriflik yok artık ya önceden sayfa sayfa yazısmalar birikirdi :)
Eski akriflik yok artık ya önceden sayfa sayfa yazısmalar birikirdi :)
Kuzumm bat ne zaman? Dünde ben öyleydim parol içtim kafama eşarp bağladımBaşım çook fena ağrıyor duvarlara duvarlara vurasım. Vaaaar
Daha çok var canım 10 temmuzKuzumm bat ne zaman? Dünde ben öyleydim parol içtim kafama eşarp bağladım
artık hevesleri geçti galibaEpeydir biri de musallat olmuyor topiğimize kuzum ondan olabilirkorona var korona diyen yok sakiniz bu ay
Artık topikte yerliler kaldı yaherkes herşeye hakim gibi sanki grup tam oturdu yerleşti batlar bekleniyor gibi
Napalım canım takılıyoz işte sen napıyosn
Benim adete yakın hep ağrır bide biterken migren gibi bişe yani öyle mi acaba diyeDaha çok var canım 10 temmuz
Hahahaha cidden öyle oldu yaArtık topikte yerliler kaldı ya
Benim adete yakın hep ağrır bide biterken migren gibi bişe yani öyle mi acaba diyeparol iç çok duramazsan ama eşarpta baya etkili sık iyice kafanı uyuşuyor sonra 5 dk serbest sonra geri sık
Böyle yöntemlere alışmamız lazımbir deneyim bakim kuzum sağol
Ayy çok şükürartık hevesleri geçti galiba
Aynen inşallah burda hep beraber hamileliklerimizden konuşmakta nasip olurr :)Ayy çok şükürtopiğin temel taşları kaldı diyosun
Amin amin kuzum inşallah o günleride görelim yaşayalımAynen inşallah burda hep beraber hamileliklerimizden konuşmakta nasip olurr :)
Hahaha yaa topik kurul üyelerini oluşturalımAmin amin kuzum inşallah o günleride görelim yaşayalım. Gruba kimler yazmışa baktım kuzu en cok sen sonra ben geliyorum topik başkan yardımcısı olmuşum
AhhahahahHahaha yaa topik kurul üyelerini oluşturalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?