- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
yaaAzze canım yüne test yaptım, negatif çıktı
Merhaba canım bu söylediklerin hamilelik belirtisi olabilir benimde programa göre yumurtlama 11.deydi Bebek daha yeni yeni yerleşiyo olabilir. Regle 5 -6 gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsin bence. Ama baskıya maruz kalcak bi durumun yok ki bi evladın var zaten kim ne için baskı yapıyo anlamadımMerhaba kizlar bende katilayim araniza2. cocugumu istiyorum oglumda süpriz oldu esimde marfoloji sorunu vardi hareketlilik azdi tüp bebek demisti doktor ama nasip ya sonraki randevuya hamile olarak gitmisim haberil yoktu simdide istiyoruz yine ayni sekilde ovulasyon testi kullaniyorum 11-12. gün yumurtlama oldu 27-29 gün döngüm bugün yumurtlamanin 7. günü yine ovulsyon test yaptil silik cikti hamilelik varsa nezamandna itibaren yükselme olur ? Benim buay dikkatimi cekeb ovulasyondan sonra adet agrisi cektim kasik gögüs ve bel agrim oldu halada var kasik agrim bel agrim gögüslerimde yanlardan ve yukardan sizliyo , akintim var cok fazla tabi pek ümidim yok eski seyleri yasamak istemiyorum herkes hamile yine baskiya maruz kaldim bu sorularima bi cevap verirmisiniz bosuna ümitlenmim
Merhaba canım bu söylediklerin hamilelik belirtisi olabilir benimde programa göre yumurtlama 11.deydi Bebek daha yeni yeni yerleşiyo olabilir. Regle 5 -6 gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsin bence. Ama baskıya maruz kalcak bi durumun yok ki bi evladın var zaten kim ne için baskı yapıyo anlamadım
Canım insanlar böyle 2.yi de yapsan 3.yü sorarlar bize de daha 1.ciyi soruyolarInsallah öyledir9 yillik evliyim oglum 4.5 yasinda 2 yil vajinismus yasadim sonra 2,5 yil oglumu istedik derken benden sonra dogum yapanlar 2.leri dogurdu haliyle suanda her ortamda her zamanki soru ‚ ikinici ne zaman yap artik istemedigim zaman zoruma gitmiyodu da simdi istiyosun olmuyo ya bu soru cok zoruma gidiyo yine basa sardik yani . Sende varmi belirti ? Adet döngün nezaman ? Benim 27-29 gün ama Sanirim 25. gün olucam erken yumurtlama oldugundan adetlerimde gününü sasirdi artik nezaman olcagimi bende kestiremiyorim son 4 aydir insallh vardir. Yaaa
İlk defa bu ay takıp etmiştim ovulasyon testiyle cnm ayın 3 ünde olmuştu. Regl oldum cnm yeni bat 18 temmuzYumurtlamanı takip ediyo musun erken mi oldu ki?
son regl olsun inşallahİlk defa bu ay takıp etmiştim ovulasyon testiyle cnm ayın 3 ünde olmuştu. Regl oldum cnm yeni bat 18 temmuz
Amin inşallah cnmson regl olsun inşallah
Vallaha aynen bende öyle belirsizlikle devam ediyorumNapalım canım takılıyoz işte sen napıyosn
Niye kuzumVallaha aynen bende öyle belirsizlikle devam ediyorum
Canım insanlar böyle 2.yi de yapsan 3.yü sorarlar bize de daha 1.ciyi soruyolarbenimde değişti ben 4 ay önce düşük yaşadım ondan öncesi 29du döngüm düşükten sonra 28e düştü en son 27. 26 haziran bekliyorum inşallah bebişlerimiz gelir kuzumm
canım ben hiç ovulasyon yapmadım ama 12.gün de tam koyu değil gibi ama bazılarını tam koyulasmadan da oluyo eğer devmnda silikleşiyosaAminnn insallah rabbim aratmasin❤ Tez zamanda kavustursunnn
Canim bide bisi sorucam sana bunlar benim ovulasyon testim ilk 5 dakkada bu sekil oldu ama sonrasinda kuruyunca silindi ovulasyon olmadimi acaba
aa tamam o zaman olmuş demekkiBak buda günler sonraki hali
Adet olmadım hala en son test de kan testiydi ya 12.06. Yaptım negatif di işte artık eve test almadım birdaha yazık oluyor vallaa boşa doktora gidecem en iyisiNiye kuzum
kuzum senin bat neydi normalde erken mi yaptırdn testiAdet olmadım hala en son test de kan testiydi ya 12.06. Yaptım negatif di işte artık eve test almadım birdaha yazık oluyor vallaa boşa doktora gidecem en iyisi
aa tamam o zaman olmuş demekki
inşallah canımm. Belirtsiz hamile oldugunu öğrenenler o kadar cok ki. Belli olmaz hicbisey valla11.12 gün seffaf akinti geldi testle ayni günde ama yinede sorim dedim acaba yanlis mi anliyorum bu testleri oglumda öyle rastgele yapmistim ilk ay tutmustu ama hatirlayamiyorumki simdi 4,5 yil oldu , buraya yazdiklarim olmasa asla hatirlayamicam oglumdada burdaydim :) simdide iste yumurtlamayla baslayan devam eden agrilarim var bakalim insallah hayirlisi olur
Yok kız benim batim kalmadı aslında ben temmuza yazıldım resmende.. 26.04. En son bu sat .. ikinci döneme geldim nerdeysekuzum senin bat neydi normalde erken mi yaptırdn testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?