anladım canım belirtin felan var mıYok kız benim batim kalmadı aslında ben temmuza yazıldım resmende.. 26.04. En son bu sat .. ikinci döneme geldim nerdeyse
Canım o kadar hamile olanlar var ki şu karantina döneminde de kontrollerine gisip geliuolar ben daha cevremde olumsuz bişe duymadımKızlar gebeliği bi planlıyorum geri vazgeçiyorum virüs diyorum falan filankararsızlık değil de aslında oğlum 7 yaşında ikinci olsun diyorum ama ya şöyle olursa bu zaman mantıklı mı sizce
Kızlar gebeliği bi planlıyorum geri vazgeçiyorum virüs diyorum falan filankararsızlık değil de aslında oğlum 7 yaşında ikinci olsun diyorum ama ya şöyle olursa bu zaman mantıklı mı sizce
anladım canım belirtin felan var mı
biraz daha bekle olmazsan hem tekrar test yaptırırsın negatifse söktürücü kullanrsnEn çok farklı olan benim belirtim akıntılar gelen lekeler sonra kesilmeler ve daha önce çok şiddetli adet sancilari vardı şimdi yok ama hala hassaslık var kasıklarda ve adet olacakmışım gibi hiss ama adet yok ortada
Meraba kızlar bende troid hastasıyım 1 yıldır çocuk istiyorum fakat olmuyo tsh 4.33 gebeliğe engel mi doktorlar ilaç vermio başkada problemim yok napıcam bilmiyorum
En son 12.06 test yaptırdım kan testi işte oda negatifti ben doktora girecem busefer baksın ultrasonda hayırlısı yabiraz daha bekle olmazsan hem tekrar test yaptırırsın negatifse söktürücü kullanrsn
Yok canım aslında geriden gelmiyor tamamlıyor kendisiniBu geriden gelme mi oluyor canım mühim birşey mi
Siz evde testi yeniden yapın bence daha sonra yükselen çok kişi tanıyorum umut vermek için söylemiyorum zaten daha 6 gün varmış adetinize kanda çıkmamış olabilirKizlar esimle yumurtlama takvimine gore ilişkiye girdik bu ay. Sonrasinda benim cok fazla kasik agrilarim olmaya basladi surekli tuvalete cikiyordum ve kabizlik problemim vardi. Bu kadar yogun belirtileri birden yasayinca ozele gittim doktor ultrasonda rahmin kalinlasmis dedi ya adete yakinken ya da hamilelikte kalinlasirmis. Bende kan verdim daha adetime 6gun vardi ve sonucum <5 cikti. Tabi ben umudumu yitirdim ama belirtilerim gecmedi hala kasiklarim agriyor gunlerdir ve cok yorgun hissediyorum kendimi. Merak ediyorum adetten once negatif olup sonra pozitife donenler var mi . Acikcasi cokta hissetmistim ne yalan soyliyim
Suan 2gun var adetime ama evde de yapmak icin belki cok erkendir merak bu kadar belirtiye ragmen kanda negatif cikti ama daha adet gunume nerdeyse bir hafta vardi cok acele etmistim belki test yapmaklaSiz evde testi yeniden yapın bence daha sonra yükselen çok kişi tanıyorum umut vermek için söylemiyorum zaten daha 6 gün varmış adetinize kanda çıkmamış olabilir
5 ay yumurtlama takibi yaptım yumurtluyorum ama olmuyo işte doktorlar ilaç vermio gebeliğe engel değil diyolar arkadaşımın yüksekti 2.18 e düşünce hamile kaldı bende düşerse hamile kalırım diye hissediyorum ama yok ilgilenmiyo doktorlarMerhaba bende tiorid hastasiyim az çalışıyor ama ilaçla dengeliyorum sana neden ilaç vermemişler? Birde bu yumurta takibi yaptın mı denedinmi?
Kizlar esimle yumurtlama takvimine gore ilişkiye girdik bu ay. Sonrasinda benim cok fazla kasik agrilarim olmaya basladi surekli tuvalete cikiyordum ve kabizlik problemim vardi. Bu kadar yogun belirtileri birden yasayinca ozele gittim doktor ultrasonda rahmin kalinlasmis dedi ya adete yakinken ya da hamilelikte kalinlasirmis. Bende kan verdim daha adetime 6gun vardi ve sonucum <5 cikti. Tabi ben umudumu yitirdim ama belirtilerim gecmedi hala kasiklarim agriyor gunlerdir ve cok yorgun hissediyorum kendimi. Merak ediyorum adetten once negatif olup sonra pozitife donenler var mi . Acikcasi cokta hissetmistim ne yalan soyliyim
Insallah canim guzel haberler alalim. ama ben negatif cikinca sasirdim rahim duvarin kalin dedi ama kan testinde cikmadi gerçi adetime bir hafta vardi nerdeyse dedigim gibiMerhaba canimm ayni belirti bendede var yumurtlamayla baslayan adet sancilariyla devam eden akinti beraberinde bel agrisi insallah vardiroglumda doktora gitmistim ayni sekil adetime 3 gün vardi bakti rahim duvarin kalinlasmis ama adette olanilirsin bebekte olabilir demisti oglum simdi 4.5 yasinda
Insallah canim guzel haberler alalim. ama ben negatif cikinca sasirdim rahim duvarin kalin dedi ama kan testinde cikmadi gerçi adetime bir hafta vardi nerdeyse dedigim gibi
5 ay yumurtlama takibi yaptım yumurtluyorum ama olmuyo işte doktorlar ilaç vermio gebeliğe engel değil diyolar arkadaşımın yüksekti 2.18 e düşünce hamile kaldı bende düşerse hamile kalırım diye hissediyorum ama yok ilgilenmiyo doktorlar
Canım Tekrar git bence 1-2gün geçince benim 3gün geçince 67 ile öğrenmiştim belki erken olduğu için cıkmamıştır erken gebelik testlerindende yapabilirsin evde silik bile olsa çıkmıştı benim bat günüKizlar esimle yumurtlama takvimine gore ilişkiye girdik bu ay. Sonrasinda benim cok fazla kasik agrilarim olmaya basladi surekli tuvalete cikiyordum ve kabizlik problemim vardi. Bu kadar yogun belirtileri birden yasayinca ozele gittim doktor ultrasonda rahmin kalinlasmis dedi ya adete yakinken ya da hamilelikte kalinlasirmis. Bende kan verdim daha adetime 6gun vardi ve sonucum <5 cikti. Tabi ben umudumu yitirdim ama belirtilerim gecmedi hala kasiklarim agriyor gunlerdir ve cok yorgun hissediyorum kendimi. Merak ediyorum adetten once negatif olup sonra pozitife donenler var mi . Acikcasi cokta hissetmistim ne yalan soyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?