Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gebeliği bi planlıyorum geri vazgeçiyorum virüs diyorum falan filan kararsızlık değil de aslında oğlum 7 yaşında ikinci olsun diyorum ama ya şöyle olursa bu zaman mantıklı mı sizce

Kızlar gebeliği bi planlıyorum geri vazgeçiyorum virüs diyorum falan filan kararsızlık değil de aslında oğlum 7 yaşında ikinci olsun diyorum ama ya şöyle olursa bu zaman mantıklı mı sizce
Canım o kadar hamile olanlar var ki şu karantina döneminde de kontrollerine gisip geliuolar ben daha cevremde olumsuz bişe duymadım

Merhaba bende azze ye katılıyorum gerçekten bu virüs filan bekleme yani bu iş öyle kolay kapanmaz..hem burda herkes aylarca yıllarca uğraşıyor isteyince pat diye olmuyorki herzaman

Meraba kızlar bende troid hastasıyım 1 yıldır çocuk istiyorum fakat olmuyo tsh 4.33 gebeliğe engel mi doktorlar ilaç vermio başkada problemim yok napıcam bilmiyorum

anladım canım belirtin felan var mı

En çok farklı olan benim belirtim akıntılar gelen lekeler sonra kesilmeler ve daha önce çok şiddetli adet sancilari vardı şimdi yok ama hala hassaslık var kasıklarda ve adet olacakmışım gibi hiss ama adet yok ortada

biraz daha bekle olmazsan hem tekrar test yaptırırsın negatifse söktürücü kullanrsn

Meraba kızlar bende troid hastasıyım 1 yıldır çocuk istiyorum fakat olmuyo tsh 4.33 gebeliğe engel mi doktorlar ilaç vermio başkada problemim yok napıcam bilmiyorum

Merhaba bende tiorid hastasiyim az çalışıyor ama ilaçla dengeliyorum sana neden ilaç vermemişler? Birde bu yumurta takibi yaptın mı denedinmi?

Kizlar esimle yumurtlama takvimine gore ilişkiye girdik bu ay. Sonrasinda benim cok fazla kasik agrilarim olmaya basladi surekli tuvalete cikiyordum ve kabizlik problemim vardi. Bu kadar yogun belirtileri birden yasayinca ozele gittim doktor ultrasonda rahmin kalinlasmis dedi ya adete yakinken ya da hamilelikte kalinlasirmis. Bende kan verdim daha adetime 6gun vardi ve sonucum <5 cikti. Tabi ben umudumu yitirdim ama belirtilerim gecmedi hala kasiklarim agriyor gunlerdir ve cok yorgun hissediyorum kendimi. Merak ediyorum adetten once negatif olup sonra pozitife donenler var mi . Acikcasi cokta hissetmistim ne yalan soyliyim

Siz evde testi yeniden yapın bence daha sonra yükselen çok kişi tanıyorum umut vermek için söylemiyorum zaten daha 6 gün varmış adetinize kanda çıkmamış olabilir

Siz evde testi yeniden yapın bence daha sonra yükselen çok kişi tanıyorum umut vermek için söylemiyorum zaten daha 6 gün varmış adetinize kanda çıkmamış olabilir
Suan 2gun var adetime ama evde de yapmak icin belki cok erkendir merak bu kadar belirtiye ragmen kanda negatif cikti ama daha adet gunume nerdeyse bir hafta vardi cok acele etmistim belki test yapmakla

Merhaba bende tiorid hastasiyim az çalışıyor ama ilaçla dengeliyorum sana neden ilaç vermemişler? Birde bu yumurta takibi yaptın mı denedinmi?
5 ay yumurtlama takibi yaptım yumurtluyorum ama olmuyo işte doktorlar ilaç vermio gebeliğe engel değil diyolar arkadaşımın yüksekti 2.18 e düşünce hamile kaldı bende düşerse hamile kalırım diye hissediyorum ama yok ilgilenmiyo doktorlar

Merhaba canimm ayni belirti bendede var yumurtlamayla baslayan adet sancilariyla devam eden akinti beraberinde bel agrisi insallah vardir oglumda doktora gitmistim ayni sekil adetime 3 gün vardi bakti rahim duvarin kalinlasmis ama adette olanilirsin bebekte olabilir demisti oglum simdi 4.5 yasinda

Insallah canim guzel haberler alalim. ama ben negatif cikinca sasirdim rahim duvarin kalin dedi ama kan testinde cikmadi gerçi adetime bir hafta vardi nerdeyse dedigim gibi

Insallah canim guzel haberler alalim. ama ben negatif cikinca sasirdim rahim duvarin kalin dedi ama kan testinde cikmadi gerçi adetime bir hafta vardi nerdeyse dedigim gibi

Aminn insallh Evet olabilirr ben 3-4 gün vardi gittigimde hastaneye ovulasyon testle ögrenmistim tesadüfen olmuyo demisti doktor cünkü , 152 degerle adete 3-4 gün kala ögrenmistim insallah hayirli haber aliriz

Başka doktora git bence biraz yüksek geldi bana.. soğan kurunu denedinmi?

Canım Tekrar git bence 1-2gün geçince benim 3gün geçince 67 ile öğrenmiştim belki erken olduğu için cıkmamıştır erken gebelik testlerindende yapabilirsin evde silik bile olsa çıkmıştı benim bat günü

Kızlar ben dün kontrole gittim kese bebek herşey görüldü kalbinin atışını ekrandan gösterdi cihazı bozukmuş doktorun o yüzden sesi dışarı veremedi inşallah isteyen herkese nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…