Hayırlısıyla bir hamile kalalımda ben sıfır ilaca razıyımBöyle yöntemlere alışmamız lazımAllah nasip eder de hamile olursak hani ilaç içemeyeceğiz
Bence vazgecmeyin bu virüsün ne zaman biticeği belli değil dikkat edip önlem alıp gidersiniz hastaneye kardeşler arası yaş farkıda çok olmaz ama yinede içinize sindiği zaman olması daha önemliKızlar gebeliği bi planlıyorum geri vazgeçiyorum virüs diyorum falan filankararsızlık değil de aslında oğlum 7 yaşında ikinci olsun diyorum ama ya şöyle olursa bu zaman mantıklı mı sizce
Ben evdeyim kuzum bugün kalp atışı için gidecem inşallah duyarım duanızı esirgemeyin
İnşallah kuzum duyacaksınızBen evdeyim kuzum bugün kalp atışı için gidecem inşallah duyarım duanızı esirgemeyin
İnşallah bitanemmm valla çok karmaşık duygular içindeyim
Sabır canım benim sabır az kaldı bak duyacaksın, kaçta randevunİnşallah bitanemmm valla çok karmaşık duygular içindeyim
Taaa akşam 22.30 daSabır canım benim sabır az kaldı bak duyacaksın, kaçta randevun
Tamam canımYok canım aslında geriden gelmiyor tamamlıyor kendisini
Kız naptın çok geçmiş yaTaaa akşam 22.30 da
İnşallah duyacaksın canımBen evdeyim kuzum bugün kalp atışı için gidecem inşallah duyarım duanızı esirgemeyin
Zaten hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program var belgesel tarzı birşey youtubeda yazınca çıkıyor. Doğumda anlıyorlar hamile olduklarını doktor söyleyince. Hayretler içerisinde izledim.Kızlar dün gece belirtisiz hamile olanların yazılarını okudumyani ne göğüs ağrısı ne şişmesi ne kasık ağrısı hiç birşey yaşamadan hamile olduklarını öğrenmişler. Bazısında sadexe karın ağrısı olmuş. Bazısı regl günüm geçti öyle anladım diyo :)
Aynı gün yumurtlama olmuş sizinle 12 yumurtlama olmuşBak buda günler sonraki hali
Hayır soğan kürü troide yarıyor muBaşka doktora git bence biraz yüksek geldi bana.. soğan kurunu denedinmi?
Onlar bambaşka bi alem yaZaten hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program var belgesel tarzı birşey youtubeda yazınca çıkıyor. Doğumda anlıyorlar hamile olduklarını doktor söyleyince. Hayretler içerisinde izledim.
Off sorma ya başka uygun saat yokmuşKız naptın çok geçmiş yaHaberini bekliyorum ❤
inşallah kuzum yaaaİnşallah duyacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?