Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gebeliği bi planlıyorum geri vazgeçiyorum virüs diyorum falan filan kararsızlık değil de aslında oğlum 7 yaşında ikinci olsun diyorum ama ya şöyle olursa bu zaman mantıklı mı sizce
Bence vazgecmeyin bu virüsün ne zaman biticeği belli değil dikkat edip önlem alıp gidersiniz hastaneye kardeşler arası yaş farkıda çok olmaz ama yinede içinize sindiği zaman olması daha önemli

Kızlar dün gece belirtisiz hamile olanların yazılarını okudum yani ne göğüs ağrısı ne şişmesi ne kasık ağrısı hiç birşey yaşamadan hamile olduklarını öğrenmişler. Bazısında sadexe karın ağrısı olmuş. Bazısı regl günüm geçti öyle anladım diyo :)

Zaten hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program var belgesel tarzı birşey youtubeda yazınca çıkıyor. Doğumda anlıyorlar hamile olduklarını doktor söyleyince. Hayretler içerisinde izledim.

Zaten hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program var belgesel tarzı birşey youtubeda yazınca çıkıyor. Doğumda anlıyorlar hamile olduklarını doktor söyleyince. Hayretler içerisinde izledim.
Onlar bambaşka bi alem ya ama regl görüyolar genelde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…