Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaarr günaydın çok heyecanlıyım çook birazda gergin. Tüp bebek için görüşmeler yaptım. Eşim haftaya test yaptıracak. Şimdi regl olmayı bekliyorum
canımmm hakkında hayırlısı olsunnn inşallah güzel haberler alırsın ikiz olsun bariii

Bende tüp bebek tedavisine baslamistim esim örnekler vermisti problem cikmisti , bi sonraki aya randevu almistik ogluma o haftada yumurtlama günüme denk gelmisti esime söylemistim degerlendirip öyle gidelim demistim o yüzden randevuyu 10 gün sonraya ertelemistik oglum
O hafta tutmus Iyiki böyle bi karar vermisim rabbimde nasip etmis

M -Murphy bakkk :)

Hiç belli olmaz. Çoğu insan tam tedaviye başlıcekken hamile kaldıgını söylüyo :)

Evet benim ilk gebeliğimde aşılamaya randevu almıştım sonra hamile olduğumu öğrenmiştim:) bak buda tutarsa sende randevu al hemen :)))

Evet benim ilk gebeliğimde aşılamaya randevu almıştım sonra hamile olduğumu öğrenmiştim:) bak buda tutarsa sende randevu al hemen :)))
yaa yine öyle olsa ne güzel bende ki öyle bi şans ki hiç sanmıyorum

Evet sanirim 12.sinde oldu pesindende iste afet sancilari cekiyorum gögüs hassasiyetim biraz azaldi ama kasik ve bel agrisi devam ediyo bakalim :) hakkimizda hayirlisi olsun
Benim hiç belirtim yok maalesef göğüs hasasiyetide olmadı nasip pek umutlu değilim kendim için ama inş sizin hamilelik belirtileridir

Ne güzel inş buda süpriz yapar size buda dedim vardır inş

Benim hiç belirtim yok maalesef göğüs hasasiyetide olmadı nasip pek umutlu değilim kendim için ama inş sizin hamilelik belirtileridir
Öyle deme. Hiç belirti yaşamadan hamile oldugunu öğrenenler var. Ne göğsüm şişti ne kasık ağrım oldu nede akıntım oldu diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…