canımmm hakkında hayırlısı olsunnn inşallah güzel haberler alırsınKızlaaaarr günaydınçok heyecanlıyım çook birazda gergin. Tüp bebek için görüşmeler yaptım. Eşim haftaya test yaptıracak. Şimdi regl olmayı bekliyorum
canımmm hakkında hayırlısı olsunnn inşallah güzel haberler alırsınikiz olsun bariii
Bebegin geliymş bide bu ay :)İnş kuzum hayırlısı. Neden olmasın tutarsa :)
Hiç belli olmaz. Çoğu insan tam tedaviye başlıcekken hamile kaldıgını söylüyo :)Ahahah yine bir mucize daha olur ozaman
Günaydın ballar nasılsınız
Günaydın ballar nasılsınız
M -Murphy bakkk :)Bende tüp bebek tedavisine baslamistim esim örnekler vermisti problem cikmisti , bi sonraki aya randevu almistik ogluma o haftada yumurtlama günüme denk gelmisti esime söylemistim degerlendirip öyle gidelim demistim o yüzden randevuyu 10 gün sonraya ertelemistik oglum
O hafta tutmusIyiki böyle bi karar vermisim rabbimde nasip etmis
Hiç belli olmaz. Çoğu insan tam tedaviye başlıcekken hamile kaldıgını söylüyo :)
yaa yine öyle olsa ne güzelEvet benim ilk gebeliğimde aşılamaya randevu almıştım sonra hamile olduğumu öğrenmiştim:) bak buda tutarsa sende randevu al hemen :)))
öyle tabi ki kuzumm. Rabbim inşallah bizlerede tattırır o duygular tez vakitteDeme öyle. Belli olmaz bu işler canım :)
Benim hiç belirtim yok maalesef göğüs hasasiyetide olmadı nasip pek umutlu değilim kendim için ama inş sizin hamilelik belirtileridirEvet sanirim 12.sinde oldu pesindende iste afet sancilari cekiyorum gögüs hassasiyetim biraz azaldi ama kasik ve bel agrisi devam ediyo bakalim :) hakkimizda hayirlisi olsun
Kuzum güzel haberlerle gel inşallahOff sorma ya başka uygun saat yokmuş
inşallah kuzum yaaa
Ne güzel inş buda süpriz yapar size buda dedim vardır inşBende tüp bebek tedavisine baslamistim esim örnekler vermisti problem cikmisti , bi sonraki aya randevu almistik ogluma o haftada yumurtlama günüme denk gelmisti esime söylemistim degerlendirip öyle gidelim demistim o yüzden randevuyu 10 gün sonraya ertelemistik oglum
O hafta tutmusIyiki böyle bi karar vermisim rabbimde nasip etmis
Öyle deme. Hiç belirti yaşamadan hamile oldugunu öğrenenler var. Ne göğsüm şişti ne kasık ağrım oldu nede akıntım oldu diyolarBenim hiç belirtim yok maalesef göğüs hasasiyetide olmadı nasip pek umutlu değilim kendim için ama inş sizin hamilelik belirtileridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?