Öyle deme. Hiç belirti yaşamadan hamile oldugunu öğrenenler var. Ne göğsüm şişti ne kasık ağrım oldu nede akıntım oldu diyolar
Napalım çaresiz kalınca başvuruyoz bunaYine araştırmalar yapmışsın belirtisizlikle alakalı :))
İçimden bir his takma var diyor kafamdaki ses yok diyor umutsuzlaşıyorum şu kan şekeri makinası gibi birşey icat etserdi evde kana bakabilseydikÖyle deme. Hiç belirti yaşamadan hamile oldugunu öğrenenler var. Ne göğsüm şişti ne kasık ağrım oldu nede akıntım oldu diyolar
Kız hamile kalsakda şu tropik bizden kurtulsa hamile kalmak isteyenleri de gerdikNapalım çaresiz kalınca başvuruyoz buna
hahaha biz delirmeyelim diye böyle şeyler mümkün değilİçimden bir his takma var diyor kafamdaki ses yok diyor umutsuzlaşıyorum şu kan şekeri makinası gibi birşey icat etserdi evde kana bakabilseydikparmaklarımız hep yara olurdu o zamanda kesin
Hamile kalsam da kurtulamazlarKız hamile kalsakda şu tropik bizden kurtulsa hamile kalmak isteyenleri de gerdik
Canim kac yillik evlisin ?Kızlaaaarr günaydınçcanim ok heyecanlıyım çook birazda gergin. Tüp bebek için görüşmeler yaptım. Eşim haftaya test yaptıracak. Şimdi regl olmayı bekliyorum
Kaldı 8 gün delirirmiz yoksa bu ayı unutup diğer ay yinemi belirtilere başlarız muamma bu gidişle gögüslerimiz asasmı diye mincıklamaktan sütlenecegiz bebeksizhahaha biz delirmeyelim diye böyle şeyler mümkün değil
Bu kes kese kalp atışı doğacak diyerek bir yıl kafadan millet rahat edemiyecekHamile kalsam da kurtulamazlar
Canim kac yillik evlisin ?
Hayırlısı olsun inşallah3 yıllık canım
Tek bildiğimiz olmazsa da diğer ay tekrar devamKaldı 8 gün delirirmiz yoksa bu ayı unutup diğer ay yinemi belirtilere başlarız muamma bu gidişle gögüslerimiz asasmı diye mincıklamaktan sütlenecegiz bebeksiz
Aynen öyle canımTek bildiğimiz olmazsa da diğer ay tekrar devam
Asla pes etmek yokMart ayindan beri surekli deniyoruz .bu ay olmadi gelecek ay devam diyoruz tekrar ..
psikolojik kuzummm onu takma kafana hiçKızlar bende rüyamda hasta oluyordumhasta olmamak için yanıyorumya rüyamda hasta oluyordum sinirim bozuk uyanmıştım sabah ya keşke yarın gelmese kırmızılar
Sabah canım sıkıldı ama simdi iyiyim canım sağolpsikolojik kuzummm onu takma kafana hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?