Evet benim ilk gebeliğimde aşılamaya randevu almıştım sonra hamile olduğumu öğrenmiştim:) bak buda tutarsa sende randevu al hemen :)))
1 hafta kaldı valla bakalım geliyo mu gelmiyo mu nolcak :)Sabah canım sıkıldı ama simdi iyiyim canım sağolsenin durumun nasıl sana da az kaldı bir hafta
Sorma ya inşallah güzel haberler veririmKuzum güzel haberlerle gel inşallaho saate kadar heyecanla beklicez mecbur bidaha en erken saate sana versinler
Hayırlısı bakalım kuzum1 hafta kaldı valla bakalım geliyo mu gelmiyo mu nolcak :)
Merhabalar, çok geçmiş olsun. Anestezili mi çekildiniz ? Özel de mi devlette mi çekildiniz ? Benim de devlette haftaya cumaya randevum var ama korkuyorum acaba özele mi gitsem diyeKızlar bugün rahim filmi çekindim bende iki yıldır uğraşıyoruz iki tüpüm de kapalıymış açmış doktor
az kalmışş canımBenimde 6 gun kaldi
Ne oldu kz neyden bahsediyosun senkadının 3.cocugu da oglan oluyomuş içi burukmuş bide nankörlükle suçlamayın diyo ay sinirlerim tepeme çıktı
Bi kadın konu açmış 3. Cocugu da erkek olcakmış burukluk hissediyomuş. Nankörsün işte apaçık.Ne oldu kz neyden bahsediyosun sen
Böyle insanları hiç anlamıyorum ya şükretmek varken çok haklısın canım rabbim herkesin halini görüyordur elbetBi kadın konu açmış 3. Cocugu da erkek olcakmış burukluk hissediyomuş. Nankörsün işte apaçık.
Hayır soğan kürü troide yarıyor mu
Bi kadın konu açmış 3. Cocugu da erkek olcakmış burukluk hissediyomuş. Nankörsün işte apaçık.
Biz ölelim kızlarrHadi yaaaaaa baksenn yaaa nekadar kotu bisi demi erkek oluyormus vah vah biz ne yaparim peki Camdan atlayalim
Ben evdeyim kuzum bugün kalp atışı için gidecem inşallah duyarım duanızı esirgemeyin
Bi kadın konu açmış 3. Cocugu da erkek olcakmış burukluk hissediyomuş. Nankörsün işte apaçık.
Ben 3 ay önce cekildim . Önce devlete gittim orada anestezi almadim. 3 kere denedi doktor ama olmadi , canim cok yandı . Bende en son ozele gittim ve anestezi alarak cektirdim. Acısı tamamıyla kisinin aci eşiğine bagli olarak değişiyor .Merhabalar, çok geçmiş olsun. Anestezili mi çekildiniz ? Özel de mi devlette mi çekildiniz ? Benim de devlette haftaya cumaya randevum var ama korkuyorum acaba özele mi gitsem diye
bir de biz sucluymuşuz gibi davranıyor çok komik yani. Sen strese girme kuzum. İnşallah bebişin seninledirYarın bat günüm stresten mideme kramplar giriyor, umudum yok ama ayni zamanda da hem çok heyecanliyim, tam hazırlandım eczaneye gitmek için vazgeçtim hayal kırıklığına uğramamak için. Tam böyle bir gün geçirirken kadının yazdıklarını gördüm. Şuan hissettiğim duyguyu tarif et deseniz edemem. Kanım çekildi. Allah gerçekten herkese yardım etsin bazı kullarına da akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?