Okumak istemiyorum yazdiklarini cunku sayfalarca küfredip ban yiyebilirim.......Bu neyin nankörlüğü, sukredecegine bir de konu mu açmış inanamiyorum. Burda gebe kalmak icin çırpınıp duran kayıp yaşayıp acı içinde kıvranan onlarca kadın varkenbir de biz sucluymuşuz gibi davranıyor çok komik yani. Sen strese girme kuzum. İnşallah bebişin seninledir
Iste cehalet kuzum ya ☹ böylelerine de nasip ediyor yüce AllahımBiz ölelim kızlarr
Böyle şükürsüz insanlardan nefret ediyorum. Nankörsün işte. Kim cinsiyetini bilip çocuk yapıyo ki? RABBİM ne yazdıysa. Madem erkek olmasına için burulcak yapma o zaman. O karnında ki bebege acıyorum ya.Okumak istemiyorum yazdiklarini cunku sayfalarca küfredip ban yiyebilirim.......Bu neyin nankörlüğü, sukredecegine bir de konu mu açmış inanamiyorum. Burda gebe kalmak icin çırpınıp duran kayıp yaşayıp acı içinde kıvranan onlarca kadın varken
Ben özelde yaptırdım anestezili korkma eğer doktoruna güveniyorsanMerhabalar, çok geçmiş olsun. Anestezili mi çekildiniz ? Özel de mi devlette mi çekildiniz ? Benim de devlette haftaya cumaya randevum var ama korkuyorum acaba özele mi gitsem diye
Böyle deyip isyana düşmek istemiyorum ama maalesef öyle. Benim yengem de hamile şuan ilk çocugu erkek annemde rüyasında kucağında erkek bebek görmüş. Yine erkek olur belki demiş yaa felan diyomuş yengem. Sağlıklı olsun de . Şükret. Bizi bi biz anlıyoruzIste cehalet kuzum ya ☹ böylelerine de nasip ediyor yüce Allahım
bugunluk uzul ve kapat sayfayı pes etmek yok olana kadar çabalayacağız canım, Allahın izniyle doğru zaman geldiğinde kavuşacağız inşallahKizlar benim 2. Asilamada tutmadi hasta oldum...
Çok ağladım çok ama isyan etmiyorum Allah büyük canım, herşeyi görüyor, herkese mukafatini da verir cezasini da verir ama bu dünyada ama öbür dünyada... Benim içim rahat bana yapılan eziyetleri de gözüme sokulanları da nankörce konuşan bütün insanları da Allaha havale ettim ona sığınıyorum. Elbet birgün bizim de yüzümüz gülecekBöyle deyip isyana düşmek istemiyorum ama maalesef öyle. Benim yengem de hamile şuan ilk çocugu erkek annemde rüyasında kucağında erkek bebek görmüş. Yine erkek olur belki demiş yaa felan diyomuş yengem. Sağlıklı olsun de . Şükret. Bizi bi biz anlıyoruz
Evladın ayrımı olurmuş hiç hayırlısı olur böyle şeylere takmayacaksın insana günaha sokar böyleleriBöyle deyip isyana düşmek istemiyorum ama maalesef öyle. Benim yengem de hamile şuan ilk çocugu erkek annemde rüyasında kucağında erkek bebek görmüş. Yine erkek olur belki demiş yaa felan diyomuş yengem. Sağlıklı olsun de . Şükret. Bizi bi biz anlıyoruz
Rabbim herşeyi görüyo ve asla kimsenin yaptıgı yanına geliyo ama erken ama gec Rabbim biliyo vaktini. Burda biri vardı 3 sene içinde defalarca düşük yapmış 3 sene sonunda üçüzlerine hamile kalmıştı o beni çok etkiledi. İmtihandaydı sabretti mükafatını aldı inşallah bizlerde alcaz.Çok ağladım çok ama isyan etmiyorum Allah büyük canım, herşeyi görüyor, herkese mukafatini da verir cezasini da verir ama bu dünyada ama öbür dünyada... Benim içim rahat bana yapılan eziyetleri de gözüme sokulanları da nankörce konuşan bütün insanları da Allaha havale ettim ona sığınıyorum. Elbet birgün bizim de yüzümüz gülecek
Yeter ki olsun sağlıklı hayırlı olsunda kız olmıs erkek olmıs ne fark eder ki o benim canım olcakEvladın ayrımı olurmuş hiç hayırlısı olur böyle şeylere takmayacaksın insana günaha sokar böyleleri
canım çok üzüldüm. Ama sanki 8.9 haftaya kadar bekleyenler var diye biliyorum yanlıs hatırlamıyosamKızlar bana dua eder misiniz?7.haftadayım kese boş gözüktü. cumagünü gene gel kabını duymazsak alırız dedi
benim hala umudum var .dua edin bana
ya nette okudum doktorlarda %99.5 suanda kendını göstermez bekleyın dıye okudum. burdan bır kac kısı yazdısaol beklemelisin diye.inşaah bu akşam kendını gösterircanım çok üzüldüm. Ama sanki 8.9 haftaya kadar bekleyenler var diye biliyorum yanlıs hatırlamıyosam
bence 50 li al dursun eğer tahimini yumurtlamanı bilip o günlerde test yaparsan çok gitmez ama ben alırken boş miktarda alıyorumSelam kizlar ya ben laboquick ovulation testlerinden siparis vericem 30 luk ve 50 liklerde var hangisinden alsam.. ilk denemem ya almisken fazlacami alsam yurtidisnayim bir akrdasim nana alip gondercek .. bir ayda kac test harcaniyor ona gore almak istiyorum canlarr
inşallah güzel haberler alırsınya nette okudum doktorlarda %99.5 suanda kendını göstermez bekleyın dıye okudum. burdan bır kac kısı yazdısaol beklemelisin diye.inşaah bu akşam kendını gösterir
Canım 3. Aşılamayi deneme tüp bebek deneyin bizim doktor bir tanıdık aşılama çok fark yaratmiyor normal yolla oluşmasindan boşa zaman ve para gidiyor.. Rabbim en hayrlı vaktte nasip etsin insallah hepimizeKizlar benim 2. Asilamada tutmadi hasta oldum...
Oh yazdım ve gozardi ettim icimde kalmasın, bir de üşenmemiş benim buraya yazdığım mesajlarımı okumuş canımı acıtmaya çalışıyor. Benim canım böyle basit şeylerle acır mı artık. Ama Allah büyük herkes hakettiğini alacak birgünRabbim herşeyi görüyo ve asla kimsenin yaptıgı yanına geliyo ama erken ama gec Rabbim biliyo vaktini. Burda biri vardı 3 sene içinde defalarca düşük yapmış 3 sene sonunda üçüzlerine hamile kalmıştı o beni çok etkiledi. İmtihandaydı sabretti mükafatını aldı inşallah bizlerde alcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?