Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 2. Yada 3. Olanlar artık cinsiyete bakiyorlar bi kiz varsa bi de erkek evladım olsun diyorlar ben de buna karşıyım Allah veriyor o canı bizlere sadece hayırlı bir evlat olsun demek düşer

bir de bizi takip etmiş kıyamam ben zahmet edip profiline bile girmedim

Kuzum 2. Yada 3. Olanlar artık cinsiyete bakiyorlar bi kiz varsa bi de erkek evladım olsun diyorlar ben de buna karşıyım Allah veriyor o canı bizlere sadece hayırlı bir evlat olsun demek düşer
Ama insan bunun için üzülür mü ya çok garip

Anlayamadıkları şu. İnsan elbet ister kız erkek içinden geçer ama buda erkek olcak burukluk yaşıyorum demek apayrı bişe.

Kızlaaar folik asit uyku baş dönmesi yapar mı ?
folbiol kullanıyorum 5 mg

Ben anlıyorum canım, bunların ikisi de lupus hastalığı ile ilgili testler. Temiz cıkmış seninkiler
Teşekkür ederim canım biri boş diğeride anomali dedi dr başka dr bunları istedi benden özelde yaptırdım. Acaba başka testler istermi bunlarda sorun yok. Hamile kalmaya korkuyorum ben

Kızlaaar folik asit uyku baş dönmesi yapar mı ?
folbiol kullanıyorum 5 mg
Yapmıyor benim kullandığım ama ishal yapatmı bilmiyorum bir aydır kullanıyorum ben hep öyleyim o yüzden folik aside bağlıyorum canım

Okadar çok sinirliyim ki. Eski çalıştığım yerde ki bir kız. İnstgramdan bana yazdı. Seni rüyamda gördüm dedi. Hayır olsun dedim. Sen bebek için hocaya gittin mi. Bi tane tanıdığım hoca var çok iyi senin durumunda olanlar gidiyor dedi. Bunu diyende benim ne yaşadığım hakkında bilgisi olmayan bir insan. Çıldırdım resmen. Benim durumum derken dediğimde ise eee bi kadının 15 yıl çocuğu olmamış ona gitmiş 3 tane üst üste oldu sana da iyi gelir belki Bende bu çok hassas bir konu ne yaşadığım ve neden olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok. Önerinide almayayım saol dedim. Ama yetmedi bana yetmedi sövesim var. Bütün keyfimi kaçırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…