Kuzum 2. Yada 3. Olanlar artık cinsiyete bakiyorlar bi kiz varsa bi de erkek evladım olsun diyorlar ben de buna karşıyım Allah veriyor o canı bizlere sadece hayırlı bir evlat olsun demek düşerBöyle deyip isyana düşmek istemiyorum ama maalesef öyle. Benim yengem de hamile şuan ilk çocugu erkek annemde rüyasında kucağında erkek bebek görmüş. Yine erkek olur belki demiş yaa felan diyomuş yengem. Sağlıklı olsun de . Şükret. Bizi bi biz anlıyoruz
Ben anlıyorum canım, bunların ikisi de lupus hastalığı ile ilgili testler. Temiz cıkmış seninkilerMerhaba hanımlar sonuçlarım çıktı anlayan varmı.
bir de bizi takip etmiş kıyamam ben zahmet edip profiline bile girmedimOh yazdım ve gozardi ettim icimde kalmasın, bir de üşenmemiş benim buraya yazdığım mesajlarımı okumuş canımı acıtmaya çalışıyor. Benim canım böyle basit şeylerle acır mı artık. Ama Allah büyük herkes hakettiğini alacak birgün
Ama insan bunun için üzülür mü ya çok garipKuzum 2. Yada 3. Olanlar artık cinsiyete bakiyorlar bi kiz varsa bi de erkek evladım olsun diyorlar ben de buna karşıyım Allah veriyor o canı bizlere sadece hayırlı bir evlat olsun demek düşer
Can sıkmaya değmicek biri canım boşverrO kim kızz ben kaçırdım onuuu
inşallah .hala bir umut var hiç kaybetmedim. 9. haftaya kadar hep gidcem farklı doktorlarainşallah güzel haberler alırsınbence de modunu düşürme hiç
biz burda keseyi gördük içi dolucak mı dualar içindeyiz. o cinsiyet peşinde hey allahım yaaaaAnlayamadıkları şu. İnsan elbet ister kız erkek içinden geçer ama buda erkek olcak burukluk yaşıyorum demek apayrı bişe.
inşallah bizi anlarlar tek dileğim bubiz burda keseyi gördük içi dolucak mı dualar içindeyiz. o cinsiyet peşinde hey allahım yaaaa
anlamaz o. bu yorumu yapabıldıyse ne mutlu ona.inşallah bizi anlarlar tek dileğim bu
Biz birbirimizi anlarız amaanlamaz o. bu yorumu yapabıldıyse ne mutlu ona.
Teşekkür ederim canımBen anlıyorum canım, bunların ikisi de lupus hastalığı ile ilgili testler. Temiz cıkmış seninkiler
Yapmıyor benim kullandığım ama ishal yapatmı bilmiyorum bir aydır kullanıyorum ben hep öyleyim o yüzden folik aside bağlıyorum canımKızlaaar folik asit uyku baş dönmesi yapar mı ?
folbiol kullanıyorum 5 mg
Anladımmm canım sağolYapmıyor benim kullandığım ama ishal yapatmı bilmiyorum bir aydır kullanıyorum ben hep öyleyim o yüzden folik aside bağlıyorum canım
Rica ederim canımAnladımmm canım sağol
Bem aylardır kullanıyorum folbiol ben de yapmadı.Kızlaaar folik asit uyku baş dönmesi yapar mı ?
folbiol kullanıyorum 5 mg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?