İnsanlar niye bu kadar bilmiş ya. Hayır sen sanki ondan yardım istemişsin gibi. Zaten samimi olsanız arar yada msj atar instagramdan yazmış. Demekki onun karışmamaso gereken bi konu.Okadar çok sinirliyim ki. Eski çalıştığım yerde ki bir kız. İnstgramdan bana yazdı. Seni rüyamda gördüm dedi. Hayır olsun dedim. Sen bebek için hocaya gittin mi. Bi tane tanıdığım hoca var çok iyi senin durumunda olanlar gidiyor dedi. Bunu diyende benim ne yaşadığım hakkında bilgisi olmayan bir insan. Çıldırdım resmen. Benim durumum derken dediğimde ise eee bi kadının 15 yıl çocuğu olmamış ona gitmiş 3 tane üst üste oldu sana da iyi gelir belkiBende bu çok hassas bir konu ne yaşadığım ve neden olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok. Önerinide almayayım saol dedim. Ama yetmedi bana yetmedi sövesim var. Bütün keyfimi kaçırdı
tamam canımAzze Ben adet oldum bugün. Yeni bat tarihim 18 temmuz.
İnsanlar niye bu kadar bilmiş ya. Hayır sen sanki ondan yardım istemişsin gibi. Zaten samimi olsanız arar yada msj atar instagramdan yazmış. Demekki onun karışmamaso gereken bi konu.
İnsanları anlamak mümkün değil canım ama bu tür kişiler maalesef çok var kendilerini düşünen ve duygulara önem vermeyenlerle dolu sen sabırlı ol tevekkül et Rabbim görüyor imkansız yoktur allah bilir herşeyi vaktini zamanını engeller koyar sevdiği kullarına sabırlarını sınar inş biz bu sınavları layıkı ile verenlerden oluruzDaha neler göreceğiz ya. Resmen psikolojinle oynuyorlar cidden.
Çok haklısın ama insanlar malesef çok düşüncesiz. Takmamak gerek çok fazla.Okadar çok sinirliyim ki. Eski çalıştığım yerde ki bir kız. İnstgramdan bana yazdı. Seni rüyamda gördüm dedi. Hayır olsun dedim. Sen bebek için hocaya gittin mi. Bi tane tanıdığım hoca var çok iyi senin durumunda olanlar gidiyor dedi. Bunu diyende benim ne yaşadığım hakkında bilgisi olmayan bir insan. Çıldırdım resmen. Benim durumum derken dediğimde ise eee bi kadının 15 yıl çocuğu olmamış ona gitmiş 3 tane üst üste oldu sana da iyi gelir belkiBende bu çok hassas bir konu ne yaşadığım ve neden olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok. Önerinide almayayım saol dedim. Ama yetmedi bana yetmedi sövesim var. Bütün keyfimi kaçırdı
Adetine çok var mı canım? Dün gece ben de öyle oldu biraz önce adet oldum malesefKızlar az önce lavobaya gidince iğne ucu kadar kırmızı lekeler gördüm peçeteye gelmişti şimdi sağ kasıgımda inanılmaz ani batan sancı gelip gidiyor nedir bu acaba üşüttümmü acaba
Var canım 27 haziran 8 gün varAdetine çok var mı canım? Dün gece ben de öyle oldu biraz önce adet oldum malesef
Bence bebiş yerleşiyoKızlar az önce lavobaya gidince iğne ucu kadar kırmızı lekeler gördüm peçeteye gelmişti şimdi sağ kasıgımda inanılmaz ani batan sancı gelip gidiyor nedir bu acaba üşüttümmü acaba
Cok fazla test var ben sana ozelden yazayimTeşekkür ederim canımbiri boş diğeride anomali dedi dr başka dr bunları istedi benden özelde yaptırdım. Acaba başka testler istermi bunlarda sorun yok. Hamile kalmaya korkuyorum ben
Bence bebiş yerleşiyo
zaten insanların bu tutumları ve baskılarından dolayı bazen olacağı varsa da takıyoruz diye olmuyo. gerçekten benden yardım isteyen biri olsa elimden geleni yaparım ama insanlar malesef haddi olmayan şeylere burnunu sokmaya çok meraklı. boşver sen onu iyi niyetine ver geç,yardım etmek istemiş he he de geç.Okadar çok sinirliyim ki. Eski çalıştığım yerde ki bir kız. İnstgramdan bana yazdı. Seni rüyamda gördüm dedi. Hayır olsun dedim. Sen bebek için hocaya gittin mi. Bi tane tanıdığım hoca var çok iyi senin durumunda olanlar gidiyor dedi. Bunu diyende benim ne yaşadığım hakkında bilgisi olmayan bir insan. Çıldırdım resmen. Benim durumum derken dediğimde ise eee bi kadının 15 yıl çocuğu olmamış ona gitmiş 3 tane üst üste oldu sana da iyi gelir belkiBende bu çok hassas bir konu ne yaşadığım ve neden olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok. Önerinide almayayım saol dedim. Ama yetmedi bana yetmedi sövesim var. Bütün keyfimi kaçırdı
inşallah yerleşme kanamasıdır tam da zamanınmş aslında adetine 8 gün kala. inş devamı gelmez de tutunuyodur bebek.Kızlar az önce lavobaya gidince iğne ucu kadar kırmızı lekeler gördüm peçeteye gelmişti şimdi sağ kasıgımda inanılmaz ani batan sancı gelip gidiyor nedir bu acaba üşüttümmü acaba
Hızlı cıkmıs olabilir senin kiay inş yumurtalıgı es geçip direk rahme uçuşun beni korkutmasın on ikiden vurdukmu dersin inş
bu kadar erken olurmuş ki ay aysonu hasta oldum demekte insanı bir hoş ediyor böyle olup umut kafam çorba oldu bal kız az kaldı deli olacam bu kadar karısı cümleyi bir arada kullandım inanmıyorum kendimeBence bebiş yerleşiyo
Gelmedi sadece iğne ucu kadar bir kaç nokta halindeydi ve daha sonra sildim normal sulu beyaz biraz sarı akıntı geldi ama kasık bel ağrısı arada yolluyor ay diyorum ağrı batıp geçiyorinşallah yerleşme kanamasıdır tam da zamanınmş aslında adetine 8 gün kala. inş devamı gelmez de tutunuyodur bebek.
En son yumurtlama 12 ve 13 öyleye kadar sonra silikleşti test bu kadar hızlı olurmu benden cekeceginiz var heyecen yaptım korku ile karışıkHızlı cıkmıs olabilir senin ki
bebek zaten 7 ve 10 günde yerleşiyo kuzmbu kadar erken olurmuş ki ay aysonu hasta oldum demekte insanı bir hoş ediyor böyle olup umut kafam çorba oldu bal kız az kaldı deli olacam bu kadar karısı cümleyi bir arada kullandım inanmıyorum kendime
Yedinci gün bugün ilişki üstünden gecen günbebek zaten 7 ve 10 günde yerleşiyo kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?