Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsanlar niye bu kadar bilmiş ya. Hayır sen sanki ondan yardım istemişsin gibi. Zaten samimi olsanız arar yada msj atar instagramdan yazmış. Demekki onun karışmamaso gereken bi konu.

İnsanlar niye bu kadar bilmiş ya. Hayır sen sanki ondan yardım istemişsin gibi. Zaten samimi olsanız arar yada msj atar instagramdan yazmış. Demekki onun karışmamaso gereken bi konu.

Daha neler göreceğiz ya. Resmen psikolojinle oynuyorlar cidden.

Kızlar az önce lavobaya gidince iğne ucu kadar kırmızı lekeler gördüm peçeteye gelmişti şimdi sağ kasıgımda inanılmaz ani batan sancı gelip gidiyor nedir bu acaba üşüttümmü acaba

Daha neler göreceğiz ya. Resmen psikolojinle oynuyorlar cidden.
İnsanları anlamak mümkün değil canım ama bu tür kişiler maalesef çok var kendilerini düşünen ve duygulara önem vermeyenlerle dolu sen sabırlı ol tevekkül et Rabbim görüyor imkansız yoktur allah bilir herşeyi vaktini zamanını engeller koyar sevdiği kullarına sabırlarını sınar inş biz bu sınavları layıkı ile verenlerden oluruz

Çok haklısın ama insanlar malesef çok düşüncesiz. Takmamak gerek çok fazla.

Kızlar az önce lavobaya gidince iğne ucu kadar kırmızı lekeler gördüm peçeteye gelmişti şimdi sağ kasıgımda inanılmaz ani batan sancı gelip gidiyor nedir bu acaba üşüttümmü acaba
Adetine çok var mı canım? Dün gece ben de öyle oldu biraz önce adet oldum malesef

Bence bebiş yerleşiyo

zaten insanların bu tutumları ve baskılarından dolayı bazen olacağı varsa da takıyoruz diye olmuyo. gerçekten benden yardım isteyen biri olsa elimden geleni yaparım ama insanlar malesef haddi olmayan şeylere burnunu sokmaya çok meraklı. boşver sen onu iyi niyetine ver geç,yardım etmek istemiş he he de geç.

inşallah yerleşme kanamasıdır tam da zamanınmş aslında adetine 8 gün kala. inş devamı gelmez de tutunuyodur bebek.

Bence bebiş yerleşiyo
bu kadar erken olurmuş ki ay aysonu hasta oldum demekte insanı bir hoş ediyor böyle olup umut kafam çorba oldu bal kız az kaldı deli olacam bu kadar karısı cümleyi bir arada kullandım inanmıyorum kendime

inşallah yerleşme kanamasıdır tam da zamanınmş aslında adetine 8 gün kala. inş devamı gelmez de tutunuyodur bebek.
Gelmedi sadece iğne ucu kadar bir kaç nokta halindeydi ve daha sonra sildim normal sulu beyaz biraz sarı akıntı geldi ama kasık bel ağrısı arada yolluyor ay diyorum ağrı batıp geçiyor

Hızlı cıkmıs olabilir senin ki
En son yumurtlama 12 ve 13 öyleye kadar sonra silikleşti test bu kadar hızlı olurmu benden cekeceginiz var heyecen yaptım korku ile karışık

bu kadar erken olurmuş ki ay aysonu hasta oldum demekte insanı bir hoş ediyor böyle olup umut kafam çorba oldu bal kız az kaldı deli olacam bu kadar karısı cümleyi bir arada kullandım inanmıyorum kendime
bebek zaten 7 ve 10 günde yerleşiyo kuzm

Slm fıstıklar dün doktorum prolaktin testi istemişti bugün sonuç çıktı süt hormunum yüksekmiş. Salı günü rahim filmi çekecekmiş. Yarın adet günüm bitiyor ama rahim filmi çekmesi için ilişkiye girmemem gerekiyormuş diğer yanda da ovulasyon test siparişi vermiştim 2 güne geliyor şimdi kafam karıştı boşuna mı verdim siparişi bide rahim filmini daha önceden yaptıranız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…