Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 günü başlanıyor regli ile sayınca ovulasyona diye biliyorum canım rahim film cektirmefim ama c kolluysa acı hissetmiyordum çok araştırdım c kollu olanda pahalıymış özelmi devletin devlette c kollu olduğunu sanmıyorum

Canimm kac gün senin döngün ? Belirtilerin neydi senin ayniydik seninle
Benim 25 günde bir oluyor ocaktan beri öncede 27 gün de bir olurdu bu ay 26 sı veya 27 diye hesapladı regli takvim belirti derken kuzum bu güne kadar sadece arada kasık ağrısı vardı bu gün biraz karısı ama boşa çıkacak diye korkular yaşıyorum

Özellde cnm ama pahalı bir asgari ücret çalışanı olarak zor ama anne olma isteğim üstün geliyor

Insallahh canimm insalalh güzel haberi alirsinnn bizde aliriz takvimler biraz yanilabiliyor bende suan nezaman adet olacagimi bilmiyorum cok kafam karisiyo artik normal heralde herkeste ayni sanirim 24-32 uzuyo erken gec oluyorum 4 aydir insallh bebislerimiu bizimledirr

Özellde cnm ama pahalı bir asgari ücret çalışanı olarak zor ama anne olma isteğim üstün geliyor
Pahalı canım 1 yakın bir fiyat doğum yapabiliyoruz bir iki saniyelik acıya dayanırız korkmaya gerek yok bence sonradanda acısı olmuyormuş iğne vurunma gibi hayal et kafamda kurma sakın insan çok düşününcede panik yapıyor

İnş canım hepimizin yüzü güler bu ay ama belirtilere çok umut etmemek gerekiyor ya yoksa insan çok hayal kırıklığına uğruyor ben hamileydim nasıl olur diyor ister istemez

Ne kadar dediler sana ben de geçen ay çekilecektim eşimde sorun çıkınca bu aya kaldı salı günü çekileceğim. 950tl demişlerdi bize.

Sen onu buraya yönlendir hep birlikte sövelimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…