Var canım 27 haziran 8 gün var
11 günü başlanıyor regli ile sayınca ovulasyona diye biliyorum canım rahim film cektirmefim ama c kolluysa acı hissetmiyordum çok araştırdım c kollu olanda pahalıymış özelmi devletin devlette c kollu olduğunu sanmıyorumSlm fıstıklar dün doktorum prolaktin testi istemişti bugün sonuç çıktı süt hormunum yüksekmiş. Salı günü rahim filmi çekecekmiş. Yarın adet günüm bitiyor ama rahim filmi çekmesi için ilişkiye girmemem gerekiyormuş diğer yanda da ovulasyon test siparişi vermiştim 2 güne geliyor şimdi kafam karıştı boşuna mı verdim siparişi bide rahim filmini daha önceden yaptıranız var mı
Benim 25 günde bir oluyor ocaktan beri öncede 27 gün de bir olurdu bu ay 26 sı veya 27 diye hesapladı regli takvim belirti derken kuzum bu güne kadar sadece arada kasık ağrısı vardı bu gün biraz karısı ama boşa çıkacak diye korkular yaşıyorumCanimm kac gün senin döngün ? Belirtilerin neydi senin ayniydik seninle
Özellde cnm ama pahalı bir asgari ücret çalışanı olarak zor ama anne olma isteğim üstün geliyor11 günü başlanıyor regli ile sayınca ovulasyona diye biliyorum canım rahim film cektirmefim ama c kolluysa acı hissetmiyordum çok araştırdım c kollu olanda pahalıymış özelmi devletin devlette c kollu olduğunu sanmıyorum
Benim 25 günde bir oluyor ocaktan beri öncede 27 gün de bir olurdu bu ay 26 sı veya 27 diye hesapladı regli takvim belirti derken kuzum bu güne kadar sadece arada kasık ağrısı vardı bu gün biraz karısı ama boşa çıkacak diye korkular yaşıyorum
Pahalı canım 1 yakın bir fiyat doğum yapabiliyoruz bir iki saniyelik acıya dayanırız korkmaya gerek yok bence sonradanda acısı olmuyormuş iğne vurunma gibi hayal et kafamda kurma sakın insan çok düşününcede panik yapıyorÖzellde cnm ama pahalı bir asgari ücret çalışanı olarak zor ama anne olma isteğim üstün geliyor
İnş canım hepimizin yüzü güler bu ay ama belirtilere çok umut etmemek gerekiyor ya yoksa insan çok hayal kırıklığına uğruyor ben hamileydim nasıl olur diyor ister istemezInsallahh canimm insalalh güzel haberi alirsinnn bizde aliriztakvimler biraz yanilabiliyor bende suan nezaman adet olacagimi bilmiyorum cok kafam karisiyo artik normal heralde herkeste ayni sanirim 24-32 uzuyo erken gec oluyorum 4 aydir insallh bebislerimiu bizimledirr
Ne kadar dediler sana ben de geçen ay çekilecektim eşimde sorun çıkınca bu aya kaldı salı günü çekileceğim. 950tl demişlerdi bize.Özellde cnm ama pahalı bir asgari ücret çalışanı olarak zor ama anne olma isteğim üstün geliyor
yaa yerleşiyo olabilir işteYedinci gün bugün ilişki üstünden gecen gün
Gözün aydın canım maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kaç haftalıkmış şuanCanlarımmm bugün keseyi gördümmmmm ❤
İnş canım 8 gün sonra göreceğiz ikimizde devamı tamam mı diyeceğiz bakalımyaa yerleşiyo olabilir işte
Hadi gözün aydın canımmCanlarımmm bugün keseyi gördümmmmm ❤
İnşallah tamam derizİnş canım 8 gün sonra göreceğiz ikimizde devamı tamam mı diyeceğiz bakalım
Yahuuu kim o kim benim kuzularımın canını yakıyo beni deli etmesin yakarım buraları !!!! Kim o densiz hadsiz yaaaaaabir de bizi takip etmiş kıyamam ben zahmet edip profiline bile girmedim
Sen onu buraya yönlendir hep birlikte sövelimmmmOkadar çok sinirliyim ki. Eski çalıştığım yerde ki bir kız. İnstgramdan bana yazdı. Seni rüyamda gördüm dedi. Hayır olsun dedim. Sen bebek için hocaya gittin mi. Bi tane tanıdığım hoca var çok iyi senin durumunda olanlar gidiyor dedi. Bunu diyende benim ne yaşadığım hakkında bilgisi olmayan bir insan. Çıldırdım resmen. Benim durumum derken dediğimde ise eee bi kadının 15 yıl çocuğu olmamış ona gitmiş 3 tane üst üste oldu sana da iyi gelir belkiBende bu çok hassas bir konu ne yaşadığım ve neden olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok. Önerinide almayayım saol dedim. Ama yetmedi bana yetmedi sövesim var. Bütün keyfimi kaçırdı
ban yeme boşu boşuna kuzucum anlamayan insanlar içinnYahuuu kim o kim benim kuzularımın canını yakıyo beni deli etmesin yakarım buraları !!!! Kim o densiz hadsiz yaaaaaa
Buraya mı yazdı hadsizban yeme boşu boşuna kuzucum anlamayan insanlar içinn
Kullanacakları ilaç hariç 1000 tl dedi cnmNe kadar dediler sana ben de geçen ay çekilecektim eşimde sorun çıkınca bu aya kaldı salı günü çekileceğim. 950tl demişlerdi bize.
gözün aydınn inşallah sağlıkla al kucağına :)))Canlarımmm bugün keseyi gördümmmmm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?