Bilen birileri yardımcı olur mu lütfenMerhaba arkadaşlar, 1 senedir bebek düşünüyoruz fakat olmuyor doktorlar eşimde ve bende bi sorun olmadığını söyledi 2 ay önce adetim günümden 5 gün önce oldu geçen ay da 4 gün öncesinden adet oldum bu ay da adetime 3 gün var fazlaca akıntım geliyo 2 gündür sabahları midem bulanıyor bugün de ara sıra hafif şekilde kasıklarım ağrıyor geçiyordu hamile olabilir miyim sizce yoksa bu gayet normal bi durum mu ?
Merhaba bende 14 haziranda yumurtladim bormalde 23 olmam gerek ama benimde senin ki gibi 28 olurAynen kuzum ama geç yumurtlama oldum 14 gün atar diyorlar yani 28 i falan heralde olacak
Test yap baska türlü bilemeyiz cnmMerhaba arkadaşlar, 1 senedir bebek düşünüyoruz fakat olmuyor doktorlar eşimde ve bende bi sorun olmadığını söyledi 2 ay önce adetim günümden 5 gün önce oldu geçen ay da 4 gün öncesinden adet oldum bu ay da adetime 3 gün var fazlaca akıntım geliyo 2 gündür sabahları midem bulanıyor bugün de ara sıra hafif şekilde kasıklarım ağrıyor geçiyordu hamile olabilir miyim sizce yoksa bu gayet normal bi durum mu ?
canım 5+0 şu an bata göre doktor da 4+6 dedi gayet aynı yaniiiii, zaten çoook minik daha dediGözün aydın canım maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kaç haftalıkmış şuan
gözün aydınn inşallah sağlıkla al kucağına :)))
Hadi gözün aydın canımm
teşekkür ederim darısı hepinizin başınaa amiinnnnGözün aydın canım maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kaç haftalıkmış şuan
teşekkür ederim canım darısı tümm isteyenlerin başınagözün aydınn inşallah sağlıkla al kucağına :)))
Ayyyyy tepki gösterdim diye girmiş mesajlarimi okumuş kuzum, sonra biseyler yazdı işte, hayatta tek başarısı doğurmak olan bir insan sanırım, güya benim moralimi bozacak, ben pabuc bırakır mıyım böyle insanlar benim moralimi bozabilir miBuraya mı yazdı hadsizmelinda- kuzuma da laf etmiş sanırım burda insanlar ne dertte herkes dua ediyo moral veriyo niye böyle yaparlar anlamam yaaa. Herkes kalbinin ekmeğini yerr
Okulda bi hoca vardı bizim o da tek başarısı evlenmek ve çocuk yapmak olan bi kızdı. Beni tanıyosun sen az çok. Deli dolu esprili bi kızım neyse servise bindik bu kız bi espri yaptı ben de güldüm. Dedim sen beni güldürdün Allah da beni güldürsün hep ben güleyim falan diye espri yaptım herkes güldü falan. Sonra döndü bana “ tatlım allah bana bir evlat vererek beni güldürmüş zaten tabi seni güldürsün” demişti ve benim o sıra deneyip aylarca bebeğimin olmadığı süreçlerdi. Demem o ki insan bu hiç belli olmuyo kalbi, zikri, fikri....Ayyyyy tepki gösterdim diye girmiş mesajlarimi okumuş kuzum, sonra biseyler yazdı işte, hayatta tek başarısı doğurmak olan bir insan sanırım, güya benim moralimi bozacak, ben pabuc bırakır mıyım böyle insanlar benim moralimi bozabilir mi
Onu bunu bırak kontrole az kaldi bütün güzel enerjileri sana doğru gönderiyorum ben de çok heyecanlıyım hemen yaz olur mu
İnş canımİnşallah tamam deriz
Ne güzel canım şükür oldu o kadar gerisinde sağlıkla gelsin inşallah minnak mercimekcanım 5+0 şu an bata göre doktor da 4+6 dedi gayet aynı yaniiiii, zaten çoook minik daha dedi
Aynen cnm yaBiz birbirimizi anlarız ama
Folbiol zararlı falan diyenler oldu ya diğerlerine göre daha fazlaymış galiba içeriği doğru mu sizceBem aylardır kullanıyorum folbiol ben de yapmadı.
Haklısın canım benim tahmin edebiliyorum ama çok az kaldı ve çok güzel olacak merak etmeOkulda bi hoca vardı bizim o da tek başarısı evlenmek ve çocuk yapmak olan bi kızdı. Beni tanıyosun sen az çok. Deli dolu esprili bi kızım neyse servise bindik bu kız bi espri yaptı ben de güldüm. Dedim sen beni güldürdün Allah da beni güldürsün hep ben güleyim falan diye espri yaptım herkes güldü falan. Sonra döndü bana “ tatlım allah bana bir evlat vererek beni güldürmüş zaten tabi seni güldürsün” demişti ve benim o sıra deneyip aylarca bebeğimin olmadığı süreçlerdi. Demem o ki insan bu hiç belli olmuyo kalbi, zikri, fikri....
zaman geçmiyo bu arada aşırı gergin ve heyecanlıyım
İşte biz buna kendini bilmez haddsiz mi desek kendini bilmez mi desek ne desek şuan ben bile sinirlendim kuzum boşver gün gelir sende gebe olduğunda ona ınstagramdan yazarsın o kişi evli mi bilmiyorum ama bekarsa şey dersin benim hacıya hocaya ihtiyacım kalmadı da bence sen bir görün dersin Doğuma iyi geliyorsa kısmetini de açar falan yaparsınOkadar çok sinirliyim ki. Eski çalıştığım yerde ki bir kız. İnstgramdan bana yazdı. Seni rüyamda gördüm dedi. Hayır olsun dedim. Sen bebek için hocaya gittin mi. Bi tane tanıdığım hoca var çok iyi senin durumunda olanlar gidiyor dedi. Bunu diyende benim ne yaşadığım hakkında bilgisi olmayan bir insan. Çıldırdım resmen. Benim durumum derken dediğimde ise eee bi kadının 15 yıl çocuğu olmamış ona gitmiş 3 tane üst üste oldu sana da iyi gelir belkiBende bu çok hassas bir konu ne yaşadığım ve neden olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok. Önerinide almayayım saol dedim. Ama yetmedi bana yetmedi sövesim var. Bütün keyfimi kaçırdı
Yine regline 9 gün kala falan olmuş senin 7 8 gün eklersin canim.. benim 17 sinde bat vardı 3 gun kala yumurtlama oldu ilk defa boyle bisi basıma geldi sen daha önce yaşamış mıydınMerhaba bende 14 haziranda yumurtladim bormalde 23 olmam gerek ama benimde senin ki gibi 28 olur
Gözün Aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinCanlarımmm bugün keseyi gördümmmmm ❤
İşte biz buna kendini bilmez haddsiz mi desek kendini bilmez mi desek ne desek şuan ben bile sinirlendim kuzum boşver gün gelir sende gebe olduğunda ona ınstagramdan yazarsın o kişi evli mi bilmiyorum ama bekarsa şey dersin benim hacıya hocaya ihtiyacım kalmadı da bence sen bir görün dersin Doğuma iyi geliyorsa kısmetini de açar falan yaparsınAma evliyse de Allah akıl fikir versin diyorum
Sen onu buraya yönlendir hep birlikte sövelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?