Bu nasıl bir laf bu kadar mı içleri kötü bu insanların başkalarına karşı bir zafer olarak mı göruyorlar çocuk sahibi olmayı o an seni ne kadar üzmüştür kıyamam kuzum bunlar bize ne ögretiyor biliyomusun asla öyle bir anne olmamayı bebegi olmayana asla böyle davranmamayı daha anlayışlı olmayı.. sen simdi bunları düsünme bak son 55 dkOkulda bi hoca vardı bizim o da tek başarısı evlenmek ve çocuk yapmak olan bi kızdı. Beni tanıyosun sen az çok. Deli dolu esprili bi kızım neyse servise bindik bu kız bi espri yaptı ben de güldüm. Dedim sen beni güldürdün Allah da beni güldürsün hep ben güleyim falan diye espri yaptım herkes güldü falan. Sonra döndü bana “ tatlım allah bana bir evlat vererek beni güldürmüş zaten tabi seni güldürsün” demişti ve benim o sıra deneyip aylarca bebeğimin olmadığı süreçlerdi. Demem o ki insan bu hiç belli olmuyo kalbi, zikri, fikri....
zaman geçmiyo bu arada aşırı gergin ve heyecanlıyım
yok canım ilk olcak olursa :)Aynen cnm yasizde bebek var mı veya çocuk
Okulda bi hoca vardı bizim o da tek başarısı evlenmek ve çocuk yapmak olan bi kızdı. Beni tanıyosun sen az çok. Deli dolu esprili bi kızım neyse servise bindik bu kız bi espri yaptı ben de güldüm. Dedim sen beni güldürdün Allah da beni güldürsün hep ben güleyim falan diye espri yaptım herkes güldü falan. Sonra döndü bana “ tatlım allah bana bir evlat vererek beni güldürmüş zaten tabi seni güldürsün” demişti ve benim o sıra deneyip aylarca bebeğimin olmadığı süreçlerdi. Demem o ki insan bu hiç belli olmuyo kalbi, zikri, fikri....
zaman geçmiyo bu arada aşırı gergin ve heyecanlıyım
Evet hatta her denemeden sonra deneme başarıli yada başarısız diye bir cihaz olsa da söylese bizeKeşke bir test olsa bebek yükleniyor dese:))
Nişanlı canım. Bunu diyen de sevgiliyken sık sık dayak yediği kişiyle nişanlandı
Evet hatta her denemeden sonra deneme başarıli yada başarısız diye bir cihaz olsa da söylese bize
Yavrum ya bu ay sanki seni hamile hissediyorum neden bilemiyorumyok canım ilk olcak olursa :)
Bunun gibi icatlarla gelsinler lütfen biz sabırsız anne adayları içinEvet bizde ümitlenmesek aah ahh:)
insanlar kendi hayatlarına bakmadan başkasının hayatına yorum yapabiliyorlarKeşke bir test olsa bebek yükleniyor dese:))
Nişanlı canım. Bunu diyen de sevgiliyken sık sık dayak yediği kişiyle nişanlandı
Keşke canımm nasıl isterim bakalım noluyo bi hafta kaldı :)Yavrum ya bu ay sanki seni hamile hissediyorum neden bilemiyorum
Bende öyle hissediyorum kız neden bilmiyorum arkadaş haklı çıkabilir ha inşallahKeşke canımm nasıl isterim bakalım noluyo bi hafta kaldı :)
Storpak mı ne su adları kopyalamayı beceremiyorBirde story hamile olacak gibi hissediyorum hamile gözü ile bakıyorum
Hadi bekliom bakalım hislerim kuvvetlidirKeşke canımm nasıl isterim bakalım noluyo bi hafta kaldı :)
Storycan hamile canım stoprak olabilirBirde story hamile olacak gibi hissediyorum hamile gözü ile bakıyorum
Dakika vermiş bi de bak beni kalpten götürecekkkBu nasıl bir laf bu kadar mı içleri kötü bu insanların başkalarına karşı bir zafer olarak mı göruyorlar çocuk sahibi olmayı o an seni ne kadar üzmüştür kıyamam kuzum bunlar bize ne ögretiyor biliyomusun asla öyle bir anne olmamayı bebegi olmayana asla böyle davranmamayı daha anlayışlı olmayı.. sen simdi bunları düsünme bak son 55 dkminnakın kalp atışını duymaya
Bende tutmadı o ya ne kadar karışık oluyo acaba benim hep karışıkKızlar aklıma gelmişken yazayım dedim ben gebeliğimde kipriklerim karışmıştı ve dipleri kaşınıyordu birde dökülmeye başlamıştı ilk haftalarda bir arkadaşımda reglisine bir kaç gün kala sohbet esnasında kız bu ara kiprik diplerim çok kaşınıyor demişti bir hafta sonra hamile olduğunu ögrendi aynı şey yengeminde başına gelmişti ona da başkası sen hamilemisin kipriklerin karışmış demiş o da kızmış ne hamilesi diye meyer kadın hamileymiş sonradan öğrendim kadında sen görürsün demiş kesin hamilesin diye iddia etmiş
kız gerçekten ne ya o saatDakika vermiş bi de bak beni kalpten götürecekkkstresten ölecem akşam 22.30 da Randevu mu olur yaaa
yerim sizi kızlar inşallah hisleriniz doğru çıkarBende öyle hissediyorum kız neden bilmiyorum arkadaş haklı çıkabilir ha inşallah
Kız saat 10 da dediydin 10 bucuğuda mi var ☹ gece 12 ye ne kalmiş yatiya gitcekmissin adam baya yoğun demek kiDakika vermiş bi de bak beni kalpten götürecekkkstresten ölecem akşam 22.30 da Randevu mu olur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?