Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu nasıl bir laf bu kadar mı içleri kötü bu insanların başkalarına karşı bir zafer olarak mı göruyorlar çocuk sahibi olmayı o an seni ne kadar üzmüştür kıyamam kuzum bunlar bize ne ögretiyor biliyomusun asla öyle bir anne olmamayı bebegi olmayana asla böyle davranmamayı daha anlayışlı olmayı.. sen simdi bunları düsünme bak son 55 dk minnakın kalp atışını duymaya

Yok artık yaaa. Bir insan bu kadar kötü kalpli olamaz

Keşke bir test olsa bebek yükleniyor dese:))

Nişanlı canım. Bunu diyen de sevgiliyken sık sık dayak yediği kişiyle nişanlandı
Evet hatta her denemeden sonra deneme başarıli yada başarısız diye bir cihaz olsa da söylese bize

Kızlar aklıma gelmişken yazayım dedim ben gebeliğimde kipriklerim karışmıştı ve dipleri kaşınıyordu birde dökülmeye başlamıştı ilk haftalarda bir arkadaşımda reglisine bir kaç gün kala sohbet esnasında kız bu ara kiprik diplerim çok kaşınıyor demişti bir hafta sonra hamile olduğunu ögrendi aynı şey yengeminde başına gelmişti ona da başkası sen hamilemisin kipriklerin karışmış demiş o da kızmış ne hamilesi diye meyer kadın hamileymiş sonradan öğrendim kadında sen görürsün demiş kesin hamilesin diye iddia etmiş

Birde story hamile olacak gibi hissediyorum hamile gözü ile bakıyorum

Dakika vermiş bi de bak beni kalpten götürecekkk stresten ölecem akşam 22.30 da Randevu mu olur yaaa

Bende tutmadı o ya ne kadar karışık oluyo acaba benim hep karışık

Dakika vermiş bi de bak beni kalpten götürecekkk stresten ölecem akşam 22.30 da Randevu mu olur yaaa
Kız saat 10 da dediydin 10 bucuğuda mi var ☹ gece 12 ye ne kalmiş yatiya gitcekmissin adam baya yoğun demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…