Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yerim sizi kızlar inşallah hisleriniz doğru çıkar
İnş doğru çıkar öylede istiyorum ve inşallah doğru çıkar kuzum ya çok sevinirim herkes hamile olsun inş ikiz olsun tek tek ugraşmayın kızlar

Şuna bakar mısınız ya hamile olsam neyse de göbeğim böyle şişiyor işte sinirlerim bozuluyor 55 kiloyum birde neden bu böyle anlamıyorum

İnş doğru çıkar öylede istiyorum ve inşallah doğru çıkar kuzum ya çok sevinirim herkes hamile olsun inş ikiz olsun tek tek ugraşmayın kızlar
Ay ne cok istiyorum biliyo musun ikiz ücüz deli miyim ne

Şuna bakar mısınız ya hamile olsam neyse de göbeğim böyle şişiyor işte sinirlerim bozuluyor 55 kiloyum birde neden bu böyle anlamıyorumEki Görüntüle 2651344
Bnimde gecen ay bu sekilde oldu aynı. Ve diğer hamileliğimde de olmuştu bende sökülmeyince şüphelenip test yapmıştım negatif. Sökülemediğin için olabiliyo yani kuzum

Bnimde gecen ay bu sekilde oldu aynı. Ve diğer hamileliğimde de olmuştu bende sökülmeyince şüphelenip test yapmıştım negatif. Sökülemediğin için olabiliyo yani kuzum
Sinirlerim bozuldu artık kuzum ya daha yeni bitti sayılır adetim ama demiştim ya dengesiz oldu diye evlendim 1 ay sonra böyle şişti

Sinirlerim bozuldu artık kuzum ya daha yeni bitti sayılır adetim ama demiştim ya dengesiz oldu diye evlendim 1 ay sonra böyle şişti
Canım tam sökülemediğin için oldu büyük ihtimal çok rahatsız edici oluyo. Bir de ayakta kaldıgın zaman cok fazla şişiyo. Bi kaç güne geçer ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…