Kuzum kasık ağrım normalde yumurtlamadan itibaren başlar artarak gelir ve regl günü çooooook ağrır. Bu sefer bata 3 gün kala başladı ve çok hafifti. Bat günü ve sonraki gün bayaa ağrıdı ama benim için dayanılabilecek bir düzeydeydi. Şimdi ara ara hala ağrıyor. Eveet fenaa şişti özellikle bi tanesiGöğüslerin şişmişmiydi? Akıntın var mıydı? Kasık ağrın?
Valla hamilelik düsüne düsüne erken de yumurtlarız 2 kere de yumurtlarız ben bu saatten sonra düşünce gücümüzden korkuyorum kızlarBenim vücudum iyice dengeyş bozmaya başladı
Ayyyy düşünsene bir gebe kalıyoruz ikizValla hamilelik düsüne düsüne erken de yumurtlarız 2 kere de yumurtlarız ben bu saatten sonra düşünce gücümüzden korkuyorum kızlar
Ayy aklım sendeydi benimdeeeeDaha önümde 2 kişi var yaaa 11 e anca girerim ben doktorun yanına
Hay Allah 2 kisi varsa sarkacak senin randevun kuzum yaDaha önümde 2 kişi var yaaa 11 e anca girerim ben doktorun yanına
Evet çünkü çok detalı bakıyo doktor kusmak ve haykırarak ağlamak geliyo içimden öyle gergin heyecanlı ve sstresliymmHay Allah 2 kisi varsa sarkacak senin randevun kuzum ya
Evet çünkü çok detalı bakıyo doktor kusmak ve haykırarak ağlamak geliyo içimden öyle gergin heyecanlı ve sstresliymm
Bi yerde okumuştum bir şeyin olmasından duyduğun korku olduktan sonrakinden daha fazladır die. Tam o noktadayımYaa okadar neden stres yapıyorsun kendine yazık ama
anladım kuzumm not alim bunları kensraKuzum kasık ağrım normalde yumurtlamadan itibaren başlar artarak gelir ve regl günü çooooook ağrır. Bu sefer bata 3 gün kala başladı ve çok hafifti. Bat günü ve sonraki gün bayaa ağrıdı ama benim için dayanılabilecek bir düzeydeydi. Şimdi ara ara hala ağrıyor. Eveet fenaa şişti özellikle bi tanesieşim direkt anlıyordu ve ateş gibi yanıyodu. Akıntım vardı ama değişik gelmedi bana akıntımm canım süt beyazı ve sarımsıydı hafif
Gecen ay yasadim cnm gebe kaldim ama kimyasal oldu maalesefYine regline 9 gün kala falan olmuş senin 7 8 gün eklersin canim.. benim 17 sinde bat vardı 3 gun kala yumurtlama oldu ilk defa boyle bisi basıma geldi sen daha önce yaşamış mıydın
Ayy keşke benim genlerde var ama bana gelir mi o şans bilemiyorumAyyyy düşünsene bir gebe kalıyoruz ikizçok güzel olmazmıydıııı❣❣
Bişey yok valla kuzucum şuan beklemedeyimAzze sende durumlar nasıl az kaldı senin de. Benim acaip karnım ağrıyor. Erken olacağım galiba bu sefer
Bi yerde okumuştum bir şeyin olmasından duyduğun korku olduktan sonrakinden daha fazladır die. Tam o noktadayım
O not defterini paylaş bir ara kuzumanladım kuzumm not alim bunları kensra
Valla herkeste belirtiler o kadar farklı ki kuzumO not defterini paylaş bir ara kuzum
O not defterini paylaş bir ara kuzum
Pazar günü bat, adet sancıları basladı bileYok galiba canım ama bugun seni etiketlicektim senin de kaldı 2 gün dimine durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?