İçim içimi yiyor aslında adetimde öyle olunca ama hala yapmadım testyinede bi test yap istersen
Evde testim yok kuzum en son yapmıştım ya hani hatta yanlış yapmıştımTest yap canım ustune görme gibi bisi olmasın baya şişmiş çünkü
yap tabii kız nolur nolmazİçim içimi yiyor aslında adetimde öyle olunca ama hala yapmadım testpazartesi eşime aldırıp bir yapsam mı
Ozaman öyle yapayım ben kuzumyap tabii kız nolur nolmaz
Ayy eveett, canımm reglime 4 gün kala test yaptm kan verdimm pozitif çıktııı bugünde keseyi gördükk çok şükürCanım hamile misin ay çok sevindim nasıl öğrendin senle beraber bekliyorduk çok güzel ya❤
Çoook sevindim maşallah harika bir gebelik geçirirsin inşallah, senin belirtilerin nelerdi hatırlıyor musunAyy eveett, canımm reglime 4 gün kala test yaptm kan verdimm pozitif çıktııı bugünde keseyi gördükk çok şükür
İnşallahhh kuzumm ya keseyi görcem mi diyodum şimdi içi dolu mu diyorum kafayı yiyorumÇoook sevindim maşallah harika bir gebelik geçirirsin inşallah, senin belirtilerin nelerdi hatırlıyor musun
İnşallah gelmicek kuzumEvet kuzum heyecanla bekliyorumkeşke gelmesee
ÖYle kendini şartlama olmuş işte bir sorun olsa hissedersin bir anormallik olur yani gayet normal bir süreçe girmişsinİnşallahhh kuzumm ya keseyi görcem mi diyodum şimdi içi dolu mu diyorum kafayı yiyorumcanım öyle anlaşılabilcek bir belirtim yoktu göğüslerimde çok ağrı vardı hiç bu kadar olmamıştı ve halaa devam ediyoor ağrıı onun dışında baariz bi şey yoktu kuzum
Göğüslerin şişmişmiydi? Akıntın var mıydı? Kasık ağrın?İnşallahhh kuzumm ya keseyi görcem mi diyodum şimdi içi dolu mu diyorum kafayı yiyorumcanım öyle anlaşılabilcek bir belirtim yoktu göğüslerimde çok ağrı vardı hiç bu kadar olmamıştı ve halaa devam ediyoor ağrıı onun dışında baariz bi şey yoktu kuzum
Eczane açıkmıdır ki yarınsen yarın bi test al bence kuzummmm. Bekleme hiç
Yaaa şartlamıııyorum ama inkaar edemem insanın içsinde bir endişe oluyoo vallaÖYle kendini şartlama olmuş işte bir sorun olsa hissedersin bir anormallik olur yani gayet normal bir süreçe girmişsin
Benim vücudum iyice dengeyş bozmaya başladıValla hemen yarın ovulasyon testi al derim canım regliye 3 gün kala yumurtlama gordüm her an hersey olabilir
Nöbtçi eczane vrdır. Bak benim kask ağrım felan olmamıştı mesalaEşime diyorum kasığım yine ağrıyor oda diyorki orada var var da görünmüyor diyor gülüyor
Yarın bir bakayım ozaman kuzummmNöbtçi eczane vrdır. Bak benim kask ağrım felan olmamıştı mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?