Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim canım pazartesi sonuçlarım çıkıcak ona göre doktorum ilaç yazıcakmış ama bu ay bende denicem soğan kürünü

Kızlar idrar rengi de cok önemli bence. Ben hamile oldugumu öğrendiğimde idrarımın rengi çok koyuydu koyu turuncu gibi. Geçen ay sökülemeyince de test yaptım ya o zaman idrarımdan bile anladım hamile olmadıgımı cünkü acık renkti

Cok su ıcmene ragmen koyu muydu, ben o sekılde hıc anlayamam herhalde, cok su ıcerım ben

Cok su ıcmene ragmen koyu muydu, ben o sekılde hıc anlayamam herhalde, cok su ıcerım ben
Bende cok su iciyorum kuzum gün içinde hatırlamıyorım nasıl oldugunu. Ama sabah ilk idrarıml yaptıgımda öyleydi zaten sabah koyuluk oluyo ama hamilelikte daha fazla oluyo kesinlikle.

Suan 2gun var adetime ama evde de yapmak icin belki cok erkendir merak bu kadar belirtiye ragmen kanda negatif cikti ama daha adet gunume nerdeyse bir hafta vardi cok acele etmistim belki test yapmakla
Bencede acele etmişsiniz inşaallah vardır ve sürpriz olur

Kızlar bu ay eşim çakşır kullandı ve beslenmeye aşırı dikkat ettik eğer olursa buna yoracağım birazda o yüzden umutluyum bu ay sanki çakşıra güveniyorum ileri hız da filan etkisi var dediler eşim de de hız sorunu vardı zaten bakalım hayırlısı yarın göreceğiz

Dimi kuzum tam burada konuşurken bir anda denk geldim tutamadım kendimi inşallah bize de nasip olacak
Ay çok iyi anlıyorum seni bugün hiç ummadığım bi anda bende aynısını yaşadım bakar mısın ya yanlız değiliz demekki canım inşallah nasip eder rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…