inşallah görcen çift çizgiyi kuzummDemi iyi bile dayandım bata kadar ay inş zaten ilk size atcam kızlar
Öyle düşünme çoğu insan adet ağrısı çekip günü geçince hamile oldugunu öğreniyoSancılara bakılırsa sabaha gelir gibi
Gittim canım pazartesi sonuçlarım çıkıcak ona göre doktorum ilaç yazıcakmış ama bu ay bende denicem soğan kürünüYok canim ben gebelik icin dedim cok hamile kalan var bende denicem hatta.. ibrahim saracoglu sogan kurunu gebelik icin Beya baska kadin hastaliklari icin oneriyor ama tiorid icin de taze dereotunu oneriyor.. internette bar videolari kendisinden dinle ona gore uygularsin.. ama ayni zamanda bence baska bir doktora daha git..
Keşke şöyle 3 4 gün günüm geçmiş olsa, ama zaman gecmek bilmiyor mubarekÖyle düşünme çoğu insan adet ağrısı çekip günü geçince hamile oldugunu öğreniyo
Birşey kalmadı ki sabretKeşke şöyle 3 4 gün günüm geçmiş olsa, ama zaman gecmek bilmiyor mubarek
Hadi bakalım cift çizgili testini bekliyor olacağızDemi iyi bile dayandım bata kadar ay inş zaten ilk size atcam kızlar
Cok su ıcmene ragmen koyu muydu, ben o sekılde hıc anlayamam herhalde, cok su ıcerım benKızlar idrar rengi de cok önemli bence. Ben hamile oldugumu öğrendiğimde idrarımın rengi çok koyuydu koyu turuncu gibi. Geçen ay sökülemeyince de test yaptım ya o zaman idrarımdan bile anladım hamile olmadıgımı cünkü acık renkti
Bende cok su iciyorum kuzum gün içinde hatırlamıyorım nasıl oldugunu. Ama sabah ilk idrarıml yaptıgımda öyleydi zaten sabah koyuluk oluyo ama hamilelikte daha fazla oluyo kesinlikle.Cok su ıcmene ragmen koyu muydu, ben o sekılde hıc anlayamam herhalde, cok su ıcerım ben
Bencede acele etmişsiniz inşaallah vardır ve sürpriz olurSuan 2gun var adetime ama evde de yapmak icin belki cok erkendir merak bu kadar belirtiye ragmen kanda negatif cikti ama daha adet gunume nerdeyse bir hafta vardi cok acele etmistim belki test yapmakla
Ayy ne güzel konuşuyorsun seninşallah görcen çift çizgiyi kuzumm
vala iyi ki varsınız kızlar bata son kala böyle şeyler duymak bi güzel geldi kiHadi bakalım cift çizgili testini bekliyor olacağız
yaşıcaz kızlar güzelini en güzeliniAn itibariyle ağladım şu trendyolun babalar günü reklamına... tam da hayal ettiğimiz şeyin reklamını çekmişler.. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum inşallahyaşıcaz kızlar güzelini en güzelini
Ay o reklama bende düştüm kuzummAn itibariyle ağladım şu trendyolun babalar günü reklamına... tam da hayal ettiğimiz şeyin reklamını çekmişler.. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah
Dimi kuzum tam burada konuşurken bir anda denk geldim tutamadım kendimiAy o reklama bende düştüm kuzumm ☹
Ay çok iyi anlıyorum seni bugün hiç ummadığım bi anda bende aynısını yaşadım bakar mısın ya yanlız değiliz demekki canım inşallah nasip eder rabbim inşallahDimi kuzum tam burada konuşurken bir anda denk geldim tutamadım kendimiinşallah bize de nasip olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?