İnşallah bebeğin seninledir canımmPazar günü bat, adet sancıları basladı bilepazar sabah yapıcam test babalar günü şansına
Insallah bebeğin seninledir cnm :)Pazar günü bat, adet sancıları basladı bilepazar sabah yapıcam test babalar günü şansına
Inşallah yerlesiyordur da o ağrıların oluyordur canım yaaPazar günü bat, adet sancıları basladı bilepazar sabah yapıcam test babalar günü şansına
İnşallah bebeğin seninledir canımm
Insallah bebeğin seninledir cnm :)
Kızlar inşallah yaaInşallah yerlesiyordur da o ağrıların oluyordur canım yaaben de babalar günü diye nasıl heveslenmiştim ama bat tarihim bile ileriye attı mayısta anneler günü hazranda da babalar günü geriyor gercekten olsun diye daha stresli oluyoruz
Ama güzel güne denk gelmiş canım hadi insallah hamileyimmm kızlatlr mesajini atarsın burayaKızlar inşallah yaa ❤ sogan suyu ve ınofolıc bakalım işe yaramış mı
Ben aslında pek dıkkat etmedım babalar gunu olayına 2 gün once farkettim bat o gun oldugunu
Tutar cnm ins dert etme allahin izniyleKızlar inşallah yaa ❤ sogan suyu ve ınofolıc bakalım işe yaramış mı
Ben aslında pek dıkkat etmedım babalar gunu olayına 2 gün once farkettim bat o gun oldugunu
Babalar gününde eşine en güzel süpriz baba oluyosunnnKızlar inşallah yaa ❤ sogan suyu ve ınofolıc bakalım işe yaramış mı
İnşallah kuzum vala hayırlısı neyse o olsun bakalım üzüleceksek de sevineceksek deİnşallah gelmicek kuzum
Aaaahhh keşkeeAma güzel güne denk gelmiş canım hadi insallah hamileyimmm kızlatlr mesajini atarsın buraya
İnşallahh bebeğim yaa 2 yıldır 1 kere bile tutmayınca daha bi umutsuz oluyo insanTutar cnm ins dert etme allahin izniyle
Çok güzel bi anısı olurBabalar gününde eşine en güzel süpriz baba oluyosunnn
olur olur sabah yap buraya atKızlar sabaha kadar sökülmezsem işe gitmeden test yapayım diyorum ne diyorsunuz yarın bat günüyaa. Nasip olur mu be
İnşallahhh olacak yarın cıft cızgıyı at burayaKızlar sabaha kadar sökülmezsem işe gitmeden test yapayım diyorum ne diyorsunuz yarın bat günüyaa. Nasip olur mu be
Korkma canımmm. İnşallah olcak. Pazar sabahdan yaparsınÇok güzel bi anısı olurhayaller hayatlar olmasından korkuyorum
Demi iyi bile dayandım bata kadar ay inş zaten ilk size atcam kızlarolur olur sabah yap buraya at
Sancılara bakılırsa sabaha gelir gibiKorkma canımmm. İnşallah olcak. Pazar sabahdan yaparsın
Benden sonra da sen at inşallah kuzumİnşallahhh olacak yarın cıft cızgıyı at buraya ❤
İnşallahh bebeğimBenden sonra da sen at inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?