Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bide ters bisey yapar vucutta neye uğradığını şaşırıyor o kadar yorunca artık nasip kuzum

Bende cok su iciyorum kuzum gün içinde hatırlamıyorım nasıl oldugunu. Ama sabah ilk idrarıml yaptıgımda öyleydi zaten sabah koyuluk oluyo ama hamilelikte daha fazla oluyo kesinlikle.
Haaa pardon kuzum ben gün içerisinde de diyosun sandım, sabah benım de genelde koyu olur

Benım esimde caksır ve coban cokerten kullandı, ben de sogan suyu ve ınofolıc.. Bu ay olmazsa ınsallah onumuzdekı aya spermler hazır, spermlerınn oluusmu uzun suruyormus cunku, inofolıce onumuzdekı ay da devam edıcem

Ya benim rengi açık çok su içiyorum belki ondandır diyordum ilk hamileligimdeki rengi hiç hatırlamıyorum
sabah kalktıgın da kuzum . Yani şu şekilde onu da takip etmek lazım. Zaten bekleyince koyu olur rengi ama hamilelik oldugunda daha koyulasıyo koyu turuncu gibi.. ben hamile oldugumu öğrendiğmde test yapcağım zaman asırı koyuydu geçen ay da test yaptım ve zaten rengini görünce dedim ki hamile değilsin azze rengi cok acık diğerine göre

Benim sabah da açık renk. Iyi ki test yapmadım pek umudum yoktu şimdi tamamen sıfırlandı Ben de kendime öyle diyorum şuan

et valla gün icinde takip etmediğim iöim bilmiyorum onu :) ama sürekli su icince acık oluyo rengi
Ayy ben onu hiç anlayamam prowomen iciyorum ya fosforlu sarı renkte vitaminlerden normalde az su içiyorum koyu olur bu yüzden

Allahiiiiiimmmm elhamdulillah ya cok sevindim Rabbim en kucagina almayida nasib etsin yaa cok sevindim bugun aklim sendeydi :)

sen herkese burda okadar icten destek oluyorsun ki vallaha Allahin yardimi elbette eksik olmaz canim benim cok sevindimmm

Benim sabah da açık renk. Iyi ki test yapmadım pek umudum yoktu şimdi tamamen sıfırlandı Ben de kendime öyle diyorum şuan
ümitsizliğe kapılma bende öyle oldu diye sendede olcak diye bişey yok ki. Herkes farklı gösterir belirtilerini. Bat ne zamandı

Bende katilmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…