Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu nasıl kullaniyor esin aktarcıya siparis verdim getrcekte... bide esim çorek otu yaği dedi onu aldım ikisini aynı anda kullansa eşim bisi olur mu korkuyorum o hepsini icmek istiyor şuan kendine zarar vermesinden korkuyorum esimde de hiz sorunu var canım

Çok şükürrr kuzum rahat bi uyku çekersin artık bebişinlee ahh annesi onu nasıl bekliyo bi bilse

Çok şukür kuzum minnak kalbinin sesini duydun

Kuzum ben korkumdan başka bişe kullandırmadım kahve bitter çikolata filan ne blm genel faydalı yedik içtik. Çakşırı sabah aç karna 1/4 çay bardağına koyuyosun üstüne su o şekilde içti yumurtlamadan sonra da bıraktı canım hastayken başlamıştı.

Ay ne güzeeel ne mutlu canım rabbim güzel günler göstersin böyle sağlıkla ilerlesin sevindim

Dogru diyorsun cnm benim kimyasalda da oyleydi koyu renkliydi

Aynen canım ben de korkuyorum kendim kullanmam dilim yandı bikere ama esim illa al dedi aldım ama biraz arastrayım bakayım

Ay ne mutlu bir haber Rabbim kucağına almayı nasip etsin aglattın beni allahım güldürsün yüzünüzü inş korkma tabi ya allah var ona hiçbirşey olmaz

Aynen canım ben de korkuyorum kendim kullanmam dilim yandı bikere ama esim illa al dedi aldım ama biraz arastrayım bakayım
Senin dilin neyden yandı ben hatırlayamadım kuzum? Eşlerin de beslenmesi çok önemli canım sperm dölleniyo sonuçta biz eşim için gitmekte geç kalmışız yani allahtan büyük bişe değil hız sorunu da işte sperm ilerleyemiyor olmuyor iste çakşır kullansın ek olarak doğal besinlere sarın bence başka bitkisel bişe düşünme bence yani sen bilirsin tabi

Cok şükür kuzum bak dedim sana, kucağına almayı da nasip etsin Allah

Kendim soğan suyu yapıp içtim prolaktini yükselttim ondan korkuyorum böyle seylerden ben de ama esim hepsini yapmak istiyor ona dicem zararı falan olur Allah korusun.. aynen dogal beslenmeye dikkat ediyoruz ama hareketlilik %38 e çıktı ancak

Bence en güzeli doğal yollardan güzel beslenmek canım öyle yapıyoruz biz artk diyetisyene bile gittik çok düzenli yedik içtik. Sperm hızı için de özellikle bitter kahve filan S Storycan demişti hatta 32 bizimde doğru yere baktıysam bakalım ne zaman nasip olursa kuzum elimizden geleni yapalım ama vücudu çok da yormanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…