Onu nasıl kullaniyor esin aktarcıya siparis verdim getrcekte... bide esim çorek otu yaği dedi onu aldım ikisini aynı anda kullansa eşim bisi olur mu korkuyorum o hepsini icmek istiyor şuan kendine zarar vermesinden korkuyorum esimde de hiz sorunu var canımKızlar bu ay eşim çakşır kullandı ve beslenmeye aşırı dikkat ettik eğer olursa buna yoracağımbirazda o yüzden umutluyum bu ay sanki çakşıra güveniyorum ileri hız da filan etkisi var dediler eşim de de hız sorunu vardı zaten bakalım hayırlısı yarın göreceğiz
Çok şükürrr kuzum rahat bi uyku çekersin artık bebişinlee ahh annesi onu nasıl bekliyo bi bilseÇok şükür kızlar Allahıma hamd olsun duyduk pıt pıtı❤ Benim geç yumurtlamadan dolayı 6 haftalıkmış tam doktor hiç korkma dedi. Bana bugün dua eden yanımda olan kim varsa rabbim hepsine hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
Çok şukür kuzum minnak kalbinin sesini duydunÇok şükür kızlar Allahıma hamd olsun duyduk pıt pıtı❤ Benim geç yumurtlamadan dolayı 6 haftalıkmış tam doktor hiç korkma dedi. Bana bugün dua eden yanımda olan kim varsa rabbim hepsine hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
Kuzum ben korkumdan başka bişe kullandırmadım kahve bitter çikolata filan ne blm genel faydalı yedik içtik. Çakşırı sabah aç karna 1/4 çay bardağına koyuyosun üstüne su o şekilde içti yumurtlamadan sonra da bıraktı canım hastayken başlamıştı.Onu nasıl kullaniyor esin aktarcıya siparis verdim getrcekte... bide esim çorek otu yaği dedi onu aldım ikisini aynı anda kullansa eşim bisi olur mu korkuyorum o hepsini icmek istiyor şuan kendine zarar vermesinden korkuyorum esimde de hiz sorunu var canım
Çok şükürrr kuzum rahat bi uyku çekersin artık bebişinlee ahh annesi onu nasıl bekliyo bi bilse
Allah razı olsun sizlerden n en kısa zamanda mevlam size de nasip etsin inşallahhhhhhÇok şukür kuzum minnak kalbinin sesini duydun
Ay ne güzeeelÇok şükür kızlar Allahıma hamd olsun duyduk pıt pıtı❤ Benim geç yumurtlamadan dolayı 6 haftalıkmış tam doktor hiç korkma dedi. Bana bugün dua eden yanımda olan kim varsa rabbim hepsine hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
Dogru diyorsun cnm benim kimyasalda da oyleydi koyu renkliydiKızlar idrar rengi de cok önemli bence. Ben hamile oldugumu öğrendiğimde idrarımın rengi çok koyuydu koyu turuncu gibi. Geçen ay sökülemeyince de test yaptım ya o zaman idrarımdan bile anladım hamile olmadıgımı cünkü acık renkti
Aynen aslında dikkat edilse belli oluyor yaniDogru diyorsun cnm benim kimyasalda da oyleydi koyu renkliydi
Yumurtlama 14 du idi benim koyulasmaya baslafi bakalim ay ins bu ayda tutar saglikli olur insallh :)Aynen aslında dikkat edilse belli oluyor yani
yaa hadi inşallah canımmYumurtlama 14 du idi benim koyulasmaya baslafi bakalim ay ins bu ayda tutar saglikli olur insallh :)
Amin kuzumAllah razı olsun sizlerden n en kısa zamanda mevlam size de nasip etsin inşallahhhhhh
Aynen canım ben de korkuyorum kendim kullanmam dilim yandı bikere ama esim illa al dedi aldım ama biraz arastrayım bakayımKuzum ben korkumdan başka bişe kullandırmadım kahve bitter çikolata filan ne blm genel faydalı yedik içtik. Çakşırı sabah aç karna 1/4 çay bardağına koyuyosun üstüne su o şekilde içti yumurtlamadan sonra da bıraktı canım hastayken başlamıştı.
Ay ne mutlu bir haber Rabbim kucağına almayı nasip etsin aglattın beni allahım güldürsün yüzünüzü inş korkma tabi ya allah var ona hiçbirşey olmazÇok şükür kızlar Allahıma hamd olsun duyduk pıt pıtı❤ Benim geç yumurtlamadan dolayı 6 haftalıkmış tam doktor hiç korkma dedi. Bana bugün dua eden yanımda olan kim varsa rabbim hepsine hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
Senin dilin neyden yandı ben hatırlayamadım kuzum? Eşlerin de beslenmesi çok önemli canım sperm dölleniyo sonuçta biz eşim için gitmekte geç kalmışız yani allahtan büyük bişe değil hız sorunu da işte sperm ilerleyemiyor olmuyor isteAynen canım ben de korkuyorum kendim kullanmam dilim yandı bikere ama esim illa al dedi aldım ama biraz arastrayım bakayım
Cok şükür kuzum bak dedim sana, kucağına almayı da nasip etsin AllahÇok şükür kızlar Allahıma hamd olsun duyduk pıt pıtı❤ Benim geç yumurtlamadan dolayı 6 haftalıkmış tam doktor hiç korkma dedi. Bana bugün dua eden yanımda olan kim varsa rabbim hepsine hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
Kendim soğan suyu yapıp içtim prolaktini yükselttim ondan korkuyorum böyle seylerden ben de ama esim hepsini yapmak istiyor ona dicem zararı falan olur Allah korusun.. aynen dogal beslenmeye dikkat ediyoruz ama hareketlilik %38 e çıktı ancakSenin dilin neyden yandı ben hatırlayamadım kuzum? Eşlerin de beslenmesi çok önemli canım sperm dölleniyo sonuçta biz eşim için gitmekte geç kalmışız yani allahtan büyük bişe değil hız sorunu da işte sperm ilerleyemiyor olmuyor isteçakşır kullansın ek olarak doğal besinlere sarın bence başka bitkisel bişe düşünme bence yani sen bilirsin tabi
Bence en güzeli doğal yollardan güzel beslenmek canım öyle yapıyoruz biz artk diyetisyene bile gittik çok düzenli yedik içtik. Sperm hızı için de özellikle bitter kahve filan S Storycan demişti hattaKendim soğan suyu yapıp içtim prolaktini yükselttim ondan korkuyorum böyle seylerden ben de ama esim hepsini yapmak istiyor ona dicem zararı falan olur Allah korusun.. aynen dogal beslenmeye dikkat ediyoruz ama hareketlilik %38 e çıktı ancak
Rabbim en güzelinden en hızlısından en sağlıklısından sana nasip etsin yüce mevlammmCok şükür kuzum bak dedim sana, kucağına almayı da nasip etsin Allah
Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin canımın içi mevlam çok büyükAy ne mutlu bir haber Rabbim kucağına almayı nasip etsin aglattın beni allahım güldürsün yüzünüzü inş korkma tabi ya allah var ona hiçbirşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?