Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ümitsizliğe kapılma bende öyle oldu diye sendede olcak diye bişey yok ki. Herkes farklı gösterir belirtilerini. Bat ne zamandı

Yarın.. önceden de okumuştum koyu renkli olmalı diye benim sabah da açık baya açık renk hatta. Kendimde çok belirti arayamiyorum cunku vücudum adet olacaksın diye haykırıyor. Her ay Alt karın bölgemde hareketlenme başlar birgün önce o da basladi. Senden kaynakli değil yani zaten alıştım bu duruma keşke babalar günü zamanlarina denk gelmeseydi sadece

Allahiiiiiimmmm elhamdulillah ya cok sevindim Rabbim en kucagina almayida nasib etsin yaa cok sevindim bugun aklim sendeydi :)

sen herkese burda okadar icten destek oluyorsun ki vallaha Allahin yardimi elbette eksik olmaz canim benim cok sevindimmm
Ayyy yerim seni yaaa Allah razı olsun Allah sana da hayırla sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallah

ya canım benim hiç belli olmaz. Belki de regl olmıcan. Bakalım yarın olsun bi. Üzülme lütfen. Regl gelene kdar hep bi umut var.

Kızlar dünle bugün akıntım da çok hafif pembelik vardı ve yumurtlama dönemim bu günler sizce neden olur bu ve uzayıp giden akıntı da hafiften pembelik var 10 aydır istiyoruz acaba bu neden

Kızlar dünle bugün akıntım da çok hafif pembelik vardı ve yumurtlama dönemim bu günler sizce neden olur bu ve uzayıp giden akıntı da hafiften pembelik var 10 aydır istiyoruz acaba bu neden
Yumurtlama kanaması olabiliyor belkide ondandır

Yumurtlamadan oluyor canım uzayan şefaf akıntı ve arada pembelik de olur

İnşallah bebişin senledir canım spermlerde çok önemli vala yıllar yılı hep kadınlar öne atılıyor ama erkeklerin de mutlaka kontrol altına alınması gerekiyor olmuyosa filan.. hayırlısı bakalım bizim batlar arasında bir gün var inşallah kırmızıları görmeyiz diyelim simdilik yoksa zaten önümüze bakacağız tam gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…