aa ciddi misin nasıl duruyosun test yapmadın mııSaol bitanem bat im dün dü halan gelen yok inşallah hamis oldugumuzu yazmak nasip olur
ümitsizliğe kapılma bende öyle oldu diye sendede olcak diye bişey yok ki. Herkes farklı gösterir belirtilerini. Bat ne zamandı
Ayyy yerim seni yaaa Allah razı olsun Allah sana da hayırla sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallahAllahiiiiiimmmm elhamdulillah ya cok sevindim Rabbim en kucagina almayida nasib etsin yaa cok sevindimbugun aklim sendeydi :)
sen herkese burda okadar icten destek oluyorsun ki vallaha Allahin yardimi elbette eksik olmaz canim benim cok sevindimmm
ya canım benim hiç belli olmaz. Belki de regl olmıcan. Bakalım yarın olsun bi. Üzülme lütfen. Regl gelene kdar hep bi umut var.Yarın.. önceden de okumuştum koyu renkli olmalı diye benim sabah da açık baya açık renk hatta. Kendimde çok belirti arayamiyorum cunku vücudum adet olacaksın diye haykırıyor. Her ay Alt karın bölgemde hareketlenme başlar birgün önce o da basladi. Senden kaynakli değil yani zaten alıştım bu duruma keşke babalar günü zamanlarina denk gelmeseydi sadece
Evetet valla gün icinde takip etmediğim iöim bilmiyorum onu :) ama sürekli su icince acık oluyo rengi
Yumurtlama kanaması olabiliyor belkide ondandırKızlar dünle bugün akıntım da çok hafif pembelik vardı ve yumurtlama dönemim bu günler sizce neden olur bu ve uzayıp giden akıntı da hafiften pembelik var 10 aydır istiyoruz acaba bu neden
Yumurtlamadan oluyor canım uzayan şefaf akıntı ve arada pembelik de olurKızlar dünle bugün akıntım da çok hafif pembelik vardı ve yumurtlama dönemim bu günler sizce neden olur bu ve uzayıp giden akıntı da hafiften pembelik var 10 aydır istiyoruz acaba bu neden
Normalde hiç olmazdı o yüzden çok tuhafıma gitti . Değerlendirdik ama inşallah olur bu ay yaYumurtlama kanaması olabiliyor belkide ondandır
İyi yapmışsın canım inşallah olur alırsın14 gün sonra güzel haberNormalde hiç olmazdı o yüzden çok tuhafıma gitti . Değerlendirdik ama inşallah olur bu ay ya❤
İnşallah inşallah ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİyi yapmışsın canım inşallah olur alırsın14 gün sonra güzel haber
İnşaallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 1 yıldır adet olmamak için dua ediyorum geç gelmiyo inadına erken oluyorumtamam hadi bakalim bende denicem beraber hamile kaliriz insallah :)
İnşallah bebişin senledir canımBenım esimde caksır ve coban cokerten kullandı, ben de sogan suyu ve ınofolıc.. Bu ay olmazsa ınsallah onumuzdekı aya spermler hazır, spermlerınn oluusmu uzun suruyormus cunku, inofolıce onumuzdekı ay da devam edıcem
Yapmayı düşünmüyorum çünkü arada sanci oluyor testi yaparken cok umutlaniyorum biraz daha beklemek en iyisi arada böyle gecikme yaşayabiliyorum çünkü canim benimaa ciddi misin nasıl duruyosun test yapmadın mıı
Sağol canım teşekkür ederim ben daha yeni sayılır 3 aydır aslında 2.5 aydır deniyoruz bu ay adetim yeni bitti bakalim Allah hayırlısını versin inşallahHos gelsin
Rica ederim canim bende 4 5 aydir deniyorum rabbim hayirlisini versin insallh sabir versin insallahSağol canım teşekkür ederim ben daha yeni sayılır 3 aydır aslında 2.5 aydır deniyoruz bu ay adetim yeni bitti bakalim Allah hayırlısını versin inşallah
İnşaallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 1 yıldır adet olmamak için dua ediyorum geç gelmiyo inadına erken oluyorum
Ayyy yerim seni yaaa Allah razı olsun Allah sana da hayırla sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?