Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok sevindim canım Hadi gözüaydın

Kızlar merhaba dün ovilasyon testınde çift çizgiyi gördum piki yani neyse eşim stres yaptı bir anda dışarı boşldı afedersınız bu olay akşam saat 6 gibi oldu bu testımde saat 10 gıbı olan bu testten 2 saat sonra ilişki oldu sorum şu. Esımn spermlerı gucsuzlesmısmıdır bir problemi yok kendısının

Eklentiler

• 69B75075-29A2-4C90-A723-6611F9708D19.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 33
Yaaa gözün aydın kuzum benim

Merhaba arkadaşlar size haber vermek istedim.boş gebelik sandığımız aslında değilmiş. Farklı bir doktora daha gittik dün gece kalbi atan minik birşey gördük ama kalbi çok hızlı atmıyor bir hafta daha beklemeli dedi. O yüzden fazla sevinemedik.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

canım çok sıkıldı kzlar o zaman niye hasta olmadım gün mü attı ki kahverengi leke de gelmedi

Günaydın hanımlar nasılsınız yatılı misafirlerim vardı dün gittiler giremiyorum sürekli

Gözümüz aydın canım çok sevindim inşaallah sağlıkla kucağına aldigin günleri de görürüz Allah hepimize hayırla nasip etsin

Sabir edıp şükretmekten Baska elimizden bısey gelmiyor sımdılık test yaptın mı sabah cnm

Sabir edıp şükretmekten Baska elimizden bısey gelmiyor sımdılık❤ test yaptın mı sabah cnm
Aynen öyle canım haklısın.. test yaptım negatif hasta olurdum normalde günün de ama bi iki gün mü attı acaba anlamadım ki

yaa demiştimm. Şuan o kadar mutlu oldum ki bir daha asla o doktora gitme. Nasıl bi doktormuş o ya. Çok sevindim kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…