- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
Kuzum ben adet oldum 3gün önce soğan kürü erken adet olmama sebep olduZenna R Ruyaaam123 kızlar yarın bat
Çok şükür kızlar Allahıma hamd olsun duyduk pıt pıtı❤ Benim geç yumurtlamadan dolayı 6 haftalıkmış tam doktor hiç korkma dedi. Bana bugün dua eden yanımda olan kim varsa rabbim hepsine hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
Gecikme oluyorsa bekle tabi kuzum kaç gün gecikme oluyo normaldeYapmayı düşünmüyorum çünkü arada sanci oluyor testi yaparken cok umutlaniyorum biraz daha beklemek en iyisi arada böyle gecikme yaşayabiliyorum çünkü canim benim
tamam canım yazarım tabi söyle sen batınıKuzum ben adet oldum 3gün önce soğan kürü erken adet olmama sebep oldusıradaki bata yazarmısın tekrar beni
Sağol kuzum 17.07.2020tamam canım yazarım tabi söyle sen batını
Yaaa gözün aydın kuzum benimÇok şükür kızlar Allahıma hamd olsun duyduk pıt pıtı❤ Benim geç yumurtlamadan dolayı 6 haftalıkmış tam doktor hiç korkma dedi. Bana bugün dua eden yanımda olan kim varsa rabbim hepsine hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
Çok sağol kuzum benimm inşallah sorunsuz ilerlerYaaa gözün aydın kuzum benim
Allahım tez vakitte sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah kuzummÇok sevindim canımHadi gözüaydın
Gözümüz aydın canım çok sevindim inşaallah sağlıkla kucağına aldigin günleri de görürüzÇok şükür kızlar Allahıma hamd olsun duyduk pıt pıtı❤ Benim geç yumurtlamadan dolayı 6 haftalıkmış tam doktor hiç korkma dedi. Bana bugün dua eden yanımda olan kim varsa rabbim hepsine hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
Sabir edıp şükretmekten Baska elimizden bısey gelmiyor sımdılıkİnşallah bebişin senledir canımspermlerde çok önemli vala yıllar yılı hep kadınlar öne atılıyor ama erkeklerin de mutlaka kontrol altına alınması gerekiyor olmuyosa filan.. hayırlısı bakalım bizim batlar arasında bir gün var inşallah kırmızıları görmeyiz diyelim simdilik yoksa zaten önümüze bakacağız tam gaz
Aynen öyle canım haklısın.. test yaptım negatif hasta olurdum normalde günün de ama bi iki gün mü attı acaba anlamadım kiSabir edıp şükretmekten Baska elimizden bısey gelmiyor sımdılık❤ test yaptın mı sabah cnm
İnşallah kuzum benim sen için ferah tutÇok sağol kuzum benimm inşallah sorunsuz ilerler❤
yaa demiştimm. Şuan o kadar mutlu oldum ki bir daha asla o doktora gitme. Nasıl bi doktormuş o ya. Çok sevindim kuzummMerhaba arkadaşlar size haber vermek istedim.boş gebelik sandığımız aslında değilmiş. Farklı bir doktora daha gittik dün gece kalbi atan minik birşey gördük ama kalbi çok hızlı atmıyor bir hafta daha beklemeli dedi. O yüzden fazla sevinemedik.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
üzüldüm kızumm yaCanım tertemiz.. sanırım bugün sökülcem anlamadım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?