Bendeüzüldüm kızumm ya
sen yumurtlama takip ediyo muyduncanım çok sıkıldı kzlar o zaman niye hasta olmadım gün mü attı ki kahverengi leke de gelmedi
Hayır canım etmedim ovu testi ile. Normal takvime göre hareket ediyordumsen yumurtlama takip ediyo muydun
yumurtlama geç olmuş olabilir mi acabaHayır canım etmedim ovu testi ile. Normal takvime göre hareket ediyordum
Ovualsyon takibi yapmış mıydın gec yumurtlamada da ileri tarihe atabiliyor canımcanım çok sıkıldı kzlar o zaman niye hasta olmadım gün mü attı ki kahverengi leke de gelmedi
Stresten de gecikir adet belirti vermeyebilircanım çok sıkıldı kzlar o zaman niye hasta olmadım gün mü attı ki kahverengi leke de gelmedi
Peki bata yakın akıntı yoğunlugun oldumu öyle bir farklılık hissettin mi canımHayır canım etmedim ovu testi ile. Normal takvime göre hareket ediyordum
Bende öyle düşündüm belki stresten sökülemedim yarın bir gün belli olurStresten de gecikir adet belirti vermeyebilir
Akıntım suan da da var yoğun olarak değerlendiremiyorum da akıntıdan çok anlamam canım yumurtlamadan bu yana var ama olur yani benim akıntı günlük ped kullanırım genel de dePeki bata yakın akıntı yoğunlugun oldumu öyle bir farklılık hissettin mi canım
Bak benimde regliye 3 gün kala yoğun akıntım oldu emindim yumurtlama akıntısı oldugudnan ovulasyonla takip yapmamayım demistim ama emin olmak icin test aldım yumurtlamayi poztf gördüm bat 17 siydi bak bugün hala olmadım böyle oluncada regli gelmiyor sanırımAkıntım suan da da var yoğun olarak değerlendiremiyorum da akıntıdan çok anlamam canım yumurtlamadan bu yana var ama olur yani benim akıntı günlük ped kullanırım genel de de
Dün akşam yaptım negatif çıktıTest yap baska türlü bilemeyiz cnm
Benim mesajımı başka gören kimse yok mu şu durumu yaşayan kimse olmadı mı yaniMerhaba arkadaşlar, 1 senedir bebek düşünüyoruz fakat olmuyor doktorlar eşimde ve bende bi sorun olmadığını söyledi 2 ay önce adetim günümden 5 gün önce oldu geçen ay da 4 gün öncesinden adet oldum bu ay da adetime 3 gün var fazlaca akıntım geliyo 2 gündür sabahları midem bulanıyor bugün de ara sıra hafif şekilde kasıklarım ağrıyor geçiyordu hamile olabilir miyim sizce yoksa bu gayet normal bi durum mu ?
Aynen belli olur canımBende öyle düşündüm belki stresten sökülemedim yarın bir gün belli olur
normal de bat ne zaman canımMerhaba arkadaşlar, 1 senedir bebek düşünüyoruz fakat olmuyor doktorlar eşimde ve bende bi sorun olmadığını söyledi 2 ay önce adetim günümden 5 gün önce oldu geçen ay da 4 gün öncesinden adet oldum bu ay da adetime 3 gün var fazlaca akıntım geliyo 2 gündür sabahları midem bulanıyor bugün de ara sıra hafif şekilde kasıklarım ağrıyor geçiyordu hamile olabilir miyim sizce yoksa bu gayet normal bi durum mu ?
Bence bekle bikac gün canımStresten mi hasta olmadım acaba dicem ama her ay stres yapıyorum ki zaten yani bu ay ne değişti o zaman her ay olurdu geç de olsaÜf sinirlerim bozuldu akşam bidaha gebelik testi mi alsam geç mi yumurtladım ne oldu acaba yaa
Normal bence canım mide bulantısı vs hemen başlamıyor anladığım kadarıyla. Rahim filmi çekildiniz mi? Bir de yumurtlama günü takibi mi yapıyorsun?Benim mesajımı başka gören kimse yok mu şu durumu yaşayan kimse olmadı mı yani
Aminn canım benim aminnnnGözümüz aydın canım çok sevindim inşaallah sağlıkla kucağına aldigin günleri de görürüzAllah hepimize hayırla nasip etsin ❤
Geç yumurtlamış olabilirim yani bende öyle mi doğru mu anladım e senin düzenli miydi öyle bekliyor musun simdi hasta olmayıBak benimde regliye 3 gün kala yoğun akıntım oldu emindim yumurtlama akıntısı oldugudnan ovulasyonla takip yapmamayım demistim ama emin olmak icin test aldım yumurtlamayi poztf gördüm bat 17 siydi bak bugün hala olmadım böyle oluncada regli gelmiyor sanırım
Bekleyeceğim canım hayırlısı vala hasta olsan dert olmasan dertBence bekle bikac gün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?