Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım çok sıkıldı kzlar o zaman niye hasta olmadım gün mü attı ki kahverengi leke de gelmedi
Ovualsyon takibi yapmış mıydın gec yumurtlamada da ileri tarihe atabiliyor canım

Peki bata yakın akıntı yoğunlugun oldumu öyle bir farklılık hissettin mi canım
Akıntım suan da da var yoğun olarak değerlendiremiyorum da akıntıdan çok anlamam canım yumurtlamadan bu yana var ama olur yani benim akıntı günlük ped kullanırım genel de de

Akıntım suan da da var yoğun olarak değerlendiremiyorum da akıntıdan çok anlamam canım yumurtlamadan bu yana var ama olur yani benim akıntı günlük ped kullanırım genel de de
Bak benimde regliye 3 gün kala yoğun akıntım oldu emindim yumurtlama akıntısı oldugudnan ovulasyonla takip yapmamayım demistim ama emin olmak icin test aldım yumurtlamayi poztf gördüm bat 17 siydi bak bugün hala olmadım böyle oluncada regli gelmiyor sanırım

Stresten mi hasta olmadım acaba dicem ama her ay stres yapıyorum ki zaten yani bu ay ne değişti o zaman her ay olurdu geç de olsa Üf sinirlerim bozuldu akşam bidaha gebelik testi mi alsam geç mi yumurtladım ne oldu acaba yaa

Benim mesajımı başka gören kimse yok mu şu durumu yaşayan kimse olmadı mı yani

normal de bat ne zaman canım

Bence bekle bikac gün canım

Geç yumurtlamış olabilirim yani bende öyle mi doğru mu anladım e senin düzenli miydi öyle bekliyor musun simdi hasta olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…