Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, en başından beri sizleri takipteyim hemen hemen bütün sayfalarıda okudum sayılır :)
Ekteki testime bakabilir misiniz? Ben kafamda mı kuruyorum acaba gölge mi görüyorum? Şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 45
Bence sen geç yumurtladın kuzumm

Bende bişeyler görüyo gibiyim yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canım

Bence sen geç yumurtladın kuzumm
Kuzum sen mesajımı görmedin dün gece heralde sana çok sevindim tekrar tebrik ediyorum nasıl bir his anlatsana çok merak ediyorum geç yumurtlasan ne oluyor ki ilk defa basıma gelecek eğer öyleyse. Sen öyleydin demi canım

Bı çizgi var gibi ama adete kaç gün varken yaptın canım bide ilk 5 dk da mı çıktı

Sağol canım teşekkür ederim ben daha yeni sayılır 3 aydır aslında 2.5 aydır deniyoruz bu ay adetim yeni bitti bakalim Allah hayırlısını versin inşallah
Benim gibiiiii bizde aynı 4 aylık evliyim 1 ayım vajinismusla uğraştım Evlendiğimden beri de istiyorum

Ayy insallah saglikli gider hersey.. Rabbin yardimcin olsun insallah

Kuzum ben adet oldum 3gün önce soğan kürü erken adet olmama sebep oldu sıradaki bata yazarmısın tekrar beni

Merhaba canim sogan kurunu bundan onceki adetin bittikten sonra baslamadidnmiydi basil.oldu erken geldi ? Bende baslicamda asetimin bitmesini bekliyorum

Bir çizgi görünüyor canım ilk beş dk çıktıysa var bebeş ama zaman geçtiyse kuruma yaptıgı zamanda böyle cızgi oluşturuyor bazı testler

Bir çizgi görünüyor canım ilk beş dk çıktıysa var bebeş ama zaman geçtiyse kuruma yaptıgı zamanda böyle cızgi oluşturuyor bazı testler
Anladım. Yok üzerinden baya zaman geçti. Negatifi görüp bıraktım testi sonra bir daha bakayım dedim. Bu şekilde gördüm. En iyisi ben yarına kadar bekliyim. Zaten bugün 30.günüm her an reglide olabilirim. Ama ne regli olucakmışım gibi belirtilerim var ne de hamilelik. İlginiz için teşekkür ederim.

Normal bence canım mide bulantısı vs hemen başlamıyor anladığım kadarıyla. Rahim filmi çekildiniz mi? Bir de yumurtlama günü takibi mi yapıyorsun?
Hayır yumurta günü takibi yapmadım bu ay, daha doğrusu ben ne zaman yumurtladığımı anlayamıyorum onun için de takip etmiyorum. Rahim filmi de çekilmedim.

Test belki çok duyarlı değildir canım yada geç yumurtlama olmuştur döllenmede geç olur yarın tekrarla inş vardır

Yaaa aslında hepsine de tek tek baktım kusura bakma kuzum gözümden kaçmışşş Teşekkür ederim bitanem allahım sana da nasip etsin. Ben adetin 12. Günü yumurtlamma gerekirken 19. Günğ yumrutladım haliyle adet tarihim de 1 hafta geri attı. Yumurtlamanın üstünden 11 gün geçmişti kan verdim negatifti sonra 14. Gün verdim pozitif çıktı. Senin de öyle klabilir hiç umudunu kaybetme rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…