Yumurtlama geç olunca hastalık da mı gün atıyor canımyumurtlama geç olmuş olabilir mi acaba
Bence sen geç yumurtladın kuzummStresten mi hasta olmadım acaba dicem ama her ay stres yapıyorum ki zaten yani bu ay ne değişti o zaman her ay olurdu geç de olsaÜf sinirlerim bozuldu akşam bidaha gebelik testi mi alsam geç mi yumurtladım ne oldu acaba yaa
Bende bişeyler görüyo gibiyim yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canımKızlar merhaba, en başından beri sizleri takipteyim hemen hemen bütün sayfalarıda okudum sayılır :)
Ekteki testime bakabilir misiniz? Ben kafamda mı kuruyorum acaba gölge mi görüyorum? Şimdiden teşekkür ederim.
Gecikme olup cift cizgiyi gorsek dert mert kalmayacakta ama sorun negatfle hala regli olamamakBekleyeceğim canım hayırlısı vala hasta olsan dert olmasan dertinan ki bi tuhaf..
Kuzum sen mesajımı görmedin dün gece heralde sana çok sevindim tekrar tebrik ediyorumBence sen geç yumurtladın kuzumm
Ahhha dediğin inan çok doğru silik bile çizgim olsa sevincem ama üzüldüm sabah ya nepnet negatiftiGecikme olup cift cizgiyi gorsek dert mert kalmayacakta ama sorun negatfle hala regli olamamak
28-30 gün regli döngüm.Bende bişeyler görüyo gibiyim yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canım
Bı çizgi var gibi ama adete kaç gün varken yaptın canım bide ilk 5 dk da mı çıktıKızlar merhaba, en başından beri sizleri takipteyim hemen hemen bütün sayfalarıda okudum sayılır :)
Ekteki testime bakabilir misiniz? Ben kafamda mı kuruyorum acaba gölge mi görüyorum? Şimdiden teşekkür ederim.
Benim gibiiiii bizde aynı 4 aylık evliyim 1 ayım vajinismusla uğraştım Evlendiğimden beri de istiyorumSağol canım teşekkür ederim ben daha yeni sayılır 3 aydır aslında 2.5 aydır deniyoruz bu ay adetim yeni bitti bakalim Allah hayırlısını versin inşallah
Hayır 1-2 saat olmuştur yapalı. Bugün batBı çizgi var gibi ama adete kaç gün varken yaptın canım bide ilk 5 dk da mı çıktı
Merhaba arkadaşlar size haber vermek istedim.boş gebelik sandığımız aslında değilmiş. Farklı bir doktora daha gittik dün gece kalbi atan minik birşey gördük ama kalbi çok hızlı atmıyor bir hafta daha beklemeli dedi. O yüzden fazla sevinemedik.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Kuzum ben adet oldum 3gün önce soğan kürü erken adet olmama sebep oldusıradaki bata yazarmısın tekrar beni
Bir çizgi görünüyor canım ilk beş dk çıktıysa var bebeş ama zaman geçtiyse kuruma yaptıgı zamanda böyle cızgi oluşturuyor bazı testlerKızlar merhaba, en başından beri sizleri takipteyim hemen hemen bütün sayfalarıda okudum sayılır :)
Anladım. Yok üzerinden baya zaman geçti. Negatifi görüp bıraktım testi sonra bir daha bakayım dedim. Bu şekilde gördüm. En iyisi ben yarına kadar bekliyim. Zaten bugün 30.günüm her an reglide olabilirim. Ama ne regli olucakmışım gibi belirtilerim var ne de hamilelik. İlginiz için teşekkür ederim.Bir çizgi görünüyor canım ilk beş dk çıktıysa var bebeş ama zaman geçtiyse kuruma yaptıgı zamanda böyle cızgi oluşturuyor bazı testler
Hayır yumurta günü takibi yapmadım bu ay, daha doğrusu ben ne zaman yumurtladığımı anlayamıyorum onun için de takip etmiyorum. Rahim filmi de çekilmedim.Normal bence canım mide bulantısı vs hemen başlamıyor anladığım kadarıyla. Rahim filmi çekildiniz mi? Bir de yumurtlama günü takibi mi yapıyorsun?
Test belki çok duyarlı değildir canım yada geç yumurtlama olmuştur döllenmede geç olur yarın tekrarla inş vardırAnladım. Yok üzerinden baya zaman geçti. Negatifi görüp bıraktım testi sonra bir daha bakayım dedim. Bu şekilde gördüm. En iyisi ben yarına kadar bekliyim. Zaten bugün 30.günüm her an reglide olabilirim. Ama ne regli olucakmışım gibi belirtilerim var ne de hamilelik. İlginiz için teşekkür ederim.
Yaaa aslında hepsine de tek tek baktım kusura bakma kuzum gözümden kaçmışşşKuzum sen mesajımı görmedin dün gece heralde sana çok sevindim tekrar tebrik ediyorumnasıl bir his anlatsana çok merak ediyorum geç yumurtlasan ne oluyor ki ilk defa basıma gelecek eğer öyleyse. Sen öyleydin demi canım
Hayır demek iatediğim ne zaman yumurtladın ve üstünden kaç gün geçti? Bence var gibi inşallah28-30 gün regli döngüm.
Bugün tam 30.günümdeyim.
Yani regli günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?