evet kuzumYumurtlama geç olunca hastalık da mı gün atıyor canım
Mayıstaki adetim bitince başladım kuzum 20 haziran bat tarihimdi 15 gün yaptım soğankürünü 15 haziran bitti adetimede 5 gün kalmıştı heycanla beklerken 17 haziranda adet oldum 3 gün erken geldi kuzumMerhaba canim sogan kurunu bundan onceki adetin bittikten sonra baslamadidnmiydi basil.oldu erken geldi ? Bende baslicamda asetimin bitmesini bekliyorum
Bu ay ovulasyon testine geç başladım. Reglim düzenli olduğu için 14.gün yumurtladığımı biliyorum. Ama bu ay çatlama gününü yakaladım ovulasyonda zaten sadece o günü değerlendirebildik 5 Hazirandı.16 gün geçmiş. Bir de bundan 5 gün öncesini değerlendirdik. Ama onun etkisi olacağını sanmıyorumHayır demek iatediğim ne zaman yumurtladın ve üstünden kaç gün geçti? Bence var gibi inşallah
Bat günü çift çizgiyi görmek nasip olsun inşallah çok stres yapma kuzum rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahBu belirtisizlik bende umut bırakmadı artık6 gün var hala hiçbir belirti yok ya
Hiç sanmıyorum yaBat günü çift çizgiyi görmek nasip olsun inşallah çok stres yapma kuzum rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
Geçmek bilmez şimdi o 6 günHiç sanmıyorum ya
26 haziran canım. Göğüslerim bile hiç değişmedi insan biraz büyüe vicdansızlarNezaman kuzum bat
Amin canım isteyen hepimize inşallahYaaa aslında hepsine de tek tek baktım kusura bakma kuzum gözümden kaçmışşşTeşekkür ederim bitanem allahım sana da nasip etsin. Ben adetin 12. Günü yumurtlamma gerekirken 19. Günğ yumrutladım haliyle adet tarihim de 1 hafta geri attı. Yumurtlamanın üstünden 11 gün geçmişti kan verdim negatifti sonra 14. Gün verdim pozitif çıktı. Senin de öyle klabilir hiç umudunu kaybetme rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ❤
Belkide busefer bebiş sana süpriz yapacaktır26 haziran canım. Göğüslerim bile hiç değişmedi insan biraz büyüe vicdansızlar
KeşkeBelkide busefer bebiş sana süpriz yapacaktır
Benimde umudum yok canım regli öncesi su gibi aniden boşalan akıntım olur o başladı bugün elimde birsürü test vardı meraktan yaptım negatif bu ay regli bekliyorum bendeBu belirtisizlik bende umut bırakmadı artık6 gün var hala hiçbir belirti yok ya
Değişiyor canim valla tam belli olmuyor arada oluyorGecikme oluyorsa bekle tabi kuzum kaç gün gecikme oluyo normalde
Daha cok erken ama bi kaç güne bidaha yap.. ama insan bi değişiklik bekliyo bulamayınca da yine olmadı diyoBenimde umudum yok canım regli öncesi su gibi aniden boşalan akıntım olur o başladı bugün elimde birsürü test vardı meraktan yaptım negatif bu ay regli bekliyorum bende
Belirtin varmıydı pekiDeğişiyor canim valla tam belli olmuyor arada oluyor
Normalde olur muydu ki canım hasta olacakken vsBu belirtisizlik bende umut bırakmadı artık6 gün var hala hiçbir belirti yok ya
O zaman pazartesi bi kan testi ver kuzum bence pozitif olabilirBu ay ovulasyon testine geç başladım. Reglim düzenli olduğu için 14.gün yumurtladığımı biliyorum. Ama bu ay çatlama gününü yakaladım ovulasyonda zaten sadece o günü değerlendirebildik 5 Hazirandı.16 gün geçmiş. Bir de bundan 5 gün öncesini değerlendirdik. Ama onun etkisi olacağını sanmıyorum
Göğüslerim büyürdü sadece oda yokNormalde olur muydu ki canım hasta olacakken vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?