Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim sogan kurunu bundan onceki adetin bittikten sonra baslamadidnmiydi basil.oldu erken geldi ? Bende baslicamda asetimin bitmesini bekliyorum
Mayıstaki adetim bitince başladım kuzum 20 haziran bat tarihimdi 15 gün yaptım soğankürünü 15 haziran bitti adetimede 5 gün kalmıştı heycanla beklerken 17 haziranda adet oldum 3 gün erken geldi kuzum şimdi bu adetim bitince sıradaki adetime 10 gün kala tekrar yapıcam soğankürünü kuzum

Hayır demek iatediğim ne zaman yumurtladın ve üstünden kaç gün geçti? Bence var gibi inşallah
Bu ay ovulasyon testine geç başladım. Reglim düzenli olduğu için 14.gün yumurtladığımı biliyorum. Ama bu ay çatlama gününü yakaladım ovulasyonda zaten sadece o günü değerlendirebildik 5 Hazirandı.16 gün geçmiş. Bir de bundan 5 gün öncesini değerlendirdik. Ama onun etkisi olacağını sanmıyorum

Amin canım isteyen hepimize inşallah Ben iste hesap yapamıyorum cünkü ovu kullanmadım Bakalım beklerim biraz ne zaman sökülür sökülmezse kan veririm. Aksama dayanamayıp bida test de yapabilirim kafam karıştı vala hayırlısı olsun inş vardır

Bu belirtisizlik bende umut bırakmadı artık 6 gün var hala hiçbir belirti yok ya
Benimde umudum yok canım regli öncesi su gibi aniden boşalan akıntım olur o başladı bugün elimde birsürü test vardı meraktan yaptım negatif bu ay regli bekliyorum bende

Benimde umudum yok canım regli öncesi su gibi aniden boşalan akıntım olur o başladı bugün elimde birsürü test vardı meraktan yaptım negatif bu ay regli bekliyorum bende
Daha cok erken ama bi kaç güne bidaha yap.. ama insan bi değişiklik bekliyo bulamayınca da yine olmadı diyo diğer hamileliğimde bata 5 kala felan kasığımda ve belim de batmalar oluyordu. Bata iki üç gün kala iştah artışı olmuştu. Sıcak basması bide. Göğsüm şişmişti ve koltuk altımdam ağrı vuruyodu bu ay bomboşş

Aksi gibi hastalık belirtim bile yok wc gidip geliyorum tık yok ay sinirim bozuldu açık eczane bulursam yine test Alayım diyorum bide köye gideceğiz aksama ya size de yazamıcam haftasonu

O zaman pazartesi bi kan testi ver kuzum bence pozitif olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…