Hakkında hayırlısı olsun canımmKeşkeama böyle belirtsizlik ümidimi kırıyo. Bakalım bi kaç güne değişiklik olcak mı
Asla belirti arama benim öğrenmeden bir gün önce sadece göğüs uçlarım Çok belirgindi başka bişey yoktu o herkese göre değişir kuzumBu belirtisizlik bende umut bırakmadı artık6 gün var hala hiçbir belirti yok ya
Göğüslerim büyürdü sadece oda yok
İnşallah kuzum benimmm ama bekle biraz eğer hemen tedavi başlanmayacaksa biraz daha sabretAmin canım isteyen hepimize inşallahBen iste hesap yapamıyorum cünkü ovu kullanmadım ☹ Bakalım beklerim biraz ne zaman sökülür sökülmezse kan veririm. Aksama dayanamayıp bida test de yapabilirim kafam karıştı vala hayırlısı olsun inş vardır
Haklısın kuzum. Ama insan belirti olunca sevinir ya o sevinci istiyorummmAsla belirti arama benim öğrenmeden bir gün önce sadece göğüs uçlarım Çok belirgindi başka bişey yoktu o herkese göre değişir kuzum
Takılmıcaktım ama yine başaramadımBenim belirtilerim hamile olduğumu öğrendikten sonra başlamıştı tam olarak. Hani takılmayacaktın kuzum belirtilere:)
Ya sen belirti olunca değil kanda o mükemmel sayıları görünce sevineceksinnnnnnnnHaklısın kuzum. Ama insan belirti olunca sevinir ya o sevinci istiyorummm
İnşallah canımm. Çok istiyoruz ama bakalım Rabbim nasip etmiş mi bu ayYa sen belirti olunca değil kanda o mükemmel sayıları görünce sevineceksinnnnnnnnmeryem suresi okuyun bol bol ben gücüne çok inanıyorum duanın
Belki sana sürpriz yapacak bi minik vardırGöğüslerim büyürdü sadece oda yok
Aynen acabalar kafamın içinde dönüyorYaklaşınca bi heyecan kaplıyor tabi haklı olarak:)
Bekleyelim bakalımBelki sana sürpriz yapacak bi minik vardırvücudumuz mu şaşırıyor anacım anlamadım ki biz mi çok dikkat ediyoruz fazla düşünme canını sıkma sende şimdiden dur daha 6 gün var
Ay böyle olunca da daha da sabırsız oluyor insanİnşallah kuzum benimmm ama bekle biraz eğer hemen tedavi başlanmayacaksa biraz daha sabret ☺
Valla canim pek yok arada kasik batmasi var göğüs hassasiyeti var baskada yokk galibaBelirtin varmıydı peki
canım son zamanlar da benimde öyle oluyordu. Ben bacaklarımı kendime dogru cekiyorum o sekilde fazla geri gelmiyoKızlaaar size çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşimle ilişkiye girdikten sonra hemen hemen yarısı ilişkiden sonra geri çıkıyor neden ? Bilen var mı acaba
ne zaman test yapmayı düşünüyosunValla canim pek yok arada kasik batmasi var göğüs hassasiyeti var baskada yokk galiba
Bende havaya kaldırıp bekliyorum ama ayağa kalkınca hemen geliyorlarcanım son zamanlar da benimde öyle oluyordu. Ben bacaklarımı kendime dogru cekiyorum o sekilde fazla geri gelmiyo
Bence giden gidiyodur zaten diye düşünüyorum geri kalan sağlar bizim olsunBende havaya kaldırıp bekliyorum ama ayağa kalkınca hemen geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?