Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar ben takıldım şimdi 12. Gün tahminlerime göre yumurtladım. 25 günde bir oluyorum. Şimdi ne zaman regl olma ihtimalim var 28i görünüyor ama o gün mü inş bütün planlarım alt üst olmaz

İnşallah kuzum benimmm ama bekle biraz eğer hemen tedavi başlanmayacaksa biraz daha sabret

Asla belirti arama benim öğrenmeden bir gün önce sadece göğüs uçlarım Çok belirgindi başka bişey yoktu o herkese göre değişir kuzum
Haklısın kuzum. Ama insan belirti olunca sevinir ya o sevinci istiyorummm

Belki sana sürpriz yapacak bi minik vardır vücudumuz mu şaşırıyor anacım anlamadım ki biz mi çok dikkat ediyoruz fazla düşünme canını sıkma sende şimdiden dur daha 6 gün var
Bekleyelim bakalım

İnşallah kuzum benimmm ama bekle biraz eğer hemen tedavi başlanmayacaksa biraz daha sabret ☺
Ay böyle olunca da daha da sabırsız oluyor insan son güne kadar zor güç beklemişim bide ne kırmızılar gelmişş ne pozitifff ikisi de olmayınca arafta kaldım

Kızlaaar size çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşimle ilişkiye girdikten sonra hemen hemen yarısı ilişkiden sonra geri çıkıyor neden ? Bilen var mı acaba

Kızlaaar size çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşimle ilişkiye girdikten sonra hemen hemen yarısı ilişkiden sonra geri çıkıyor neden ? Bilen var mı acaba
canım son zamanlar da benimde öyle oluyordu. Ben bacaklarımı kendime dogru cekiyorum o sekilde fazla geri gelmiyo

Bende havaya kaldırıp bekliyorum ama ayağa kalkınca hemen geliyorlar
Bence giden gidiyodur zaten diye düşünüyorum geri kalan sağlar bizim olsun ama benim ilk evlendiğim aylarda gelmiyordu yada ben dikkat etmiyordum bilmiyorum kürtajdan sonra bunu yaşamaya başladım ama genel olarak herkeste oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…