Bir sonrakini kahveyle bitter çikolatayı deneyeceğim eşimeBence giden gidiyodur zaten diye düşünüyorum geri kalan sağlar bizim olsunama benim ilk evlendiğim aylarda gelmiyordu yada ben dikkat etmiyordum bilmiyorum kürtajdan sonra bunu yaşamaya başladım ama genel olarak herkeste oluyor sanırım
ay bu ne ayollAzze birde geçen internette Bu pozisyonu çık önermişler bilmiyorum nekadar faydası var Eki Görüntüle 2651802
Böyle daha rahat mı gidiyormuş sperm hızlı mı gidiyormuş neymiş öyle yazmışlaray bu ne ayoll
Pazartesi yapmayi düşünüyorum insallahne zaman test yapmayı düşünüyosun
Benimde hamilelikleri mide belirtim gögüslerim olurdu yumurtlamadan şişerdi bata yakın aşırı acıma dolgunluk hissi olurdu bu ay hiçbirşey yok kasık ağrısı var ama nadir oda üşütmeden kaynaklı bile olabilir ayaklarımız çıplak sonuçta çok erken yaptım testi ama diğerinde 6 gün kala çıkmıştı çökmüş kafaya tanıyoruz ne insan regli bekleyince daha rahat oluyorDaha cok erken ama bi kaç güne bidaha yap.. ama insan bi değişiklik bekliyo bulamayınca da yine olmadı diyodiğer hamileliğimde bata 5 kala felan kasığımda ve belim de batmalar oluyordu. Bata iki üç gün kala iştah artışı olmuştu. Sıcak basması bide. Göğsüm şişmişti ve koltuk altımdam ağrı vuruyodu bu ay bomboşş
Sağlık kabini falan yokmu kan ver için rahatlasın telini bırak sonuçları arayıp haber ederler hemen cıkmasadaAksi gibi hastalık belirtim bile yokwc gidip geliyorum tık yok ay sinirim bozuldu açık eczane bulursam yine test Alayım diyorum bide köye gideceğiz aksama ya size de yazamıcam haftasonu
27 benim gibi yaniYa kızlar ben takıldım şimdi 12. Gün tahminlerime göre yumurtladım. 25 günde bir oluyorum. Şimdi ne zaman regl olma ihtimalim var28i görünüyor ama o gün mü inş bütün planlarım alt üst olmaz
Ne çektiklk beeeBöyle daha rahat mı gidiyormuş sperm hızlı mı gidiyormuş neymiş öyle yazmışlar
kafayı yicez cidden taBenimde hamilelikleri mide belirtim gögüslerim olurdu yumurtlamadan şişerdi bata yakın aşırı acıma dolgunluk hissi olurdu bu ay hiçbirşey yok kasık ağrısı var ama nadir oda üşütmeden kaynaklı bile olabilir ayaklarımız çıplak sonuçta çok erken yaptım testi ama diğerinde 6 gün kala çıkmıştı çökmüş kafaya tanıyoruz ne insan regli bekleyince daha rahat oluyor
kafayı yicez cidden ta
Tamam canim anladim olsun uzulme ya hazirlamistir kendini vicudun busefer tutar insallahMayıstaki adetim bitince başladım kuzum 20 haziran bat tarihimdi 15 gün yaptım soğankürünü 15 haziran bitti adetimede 5 gün kalmıştı heycanla beklerken 17 haziranda adet oldum 3 gün erken geldi kuzumşimdi bu adetim bitince sıradaki adetime 10 gün kala tekrar yapıcam soğankürünü kuzum
Malesef öyle bişe yok canım yarını beklicem eczaneler de Kapalı tekrar test de alamadım bi değişik hissediyorum hasta olacaksam da olsaydım gününde keşke böyle de kötü olıyormuşSağlık kabini falan yokmu kan ver için rahatlasın telini bırak sonuçları arayıp haber ederler hemen cıkmasada
Nasıl istiyoruzz işte hamileliğiigaliba aklımız fikrimiz onda evde iş yaparken bile başına otuz kere gidiyorum bir işin beyin durdu konsantre olamıyorum sohbetlere olacakmı olmayacakmı saglıklımı yaşayacağım gebeliği varsa kaç güne belli olur güya söz verdim bu ay takılmayacagıma son 6 gün ve stresten erken getirecem gecen ay ki gibi
Kaset test al canım erken gebelik testi kullanmadım ben ama fark eden birşey olmuyor varsa çıkıyor zaten miratech var o 15 ken beta çıkarıyor güvenilirMalesef öyle bişe yok canım yarını beklicem eczaneler de Kapalı tekrar test de alamadım bi değişik hissediyorum hasta olacaksam da olsaydım gününde keşke böyle de kötü olıyormuş
Rabbim sağlıklı versin sana bu ay canım bizde mutlu olalım inş sevgililer gününe dogur inşallhhhhhhNasıl istiyoruzz işte hamileliğii
İnşallah canımm. Bu dünyada ki en masum istek bence evlat sahibi olmakRabbim sağlıklı versin sana bu ay canım bizde mutlu olalım inş sevgililer gününe dogur inşallhhhhhh
Rabbim herkese o duyguyu tatdırsınİnşallah canımm. Bu dünyada ki en masum istek bence evlat sahibi olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?