Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sonrakini kahveyle bitter çikolatayı deneyeceğim eşime bakalım artıkk

Benimde hamilelikleri mide belirtim gögüslerim olurdu yumurtlamadan şişerdi bata yakın aşırı acıma dolgunluk hissi olurdu bu ay hiçbirşey yok kasık ağrısı var ama nadir oda üşütmeden kaynaklı bile olabilir ayaklarımız çıplak sonuçta çok erken yaptım testi ama diğerinde 6 gün kala çıkmıştı çökmüş kafaya tanıyoruz ne insan regli bekleyince daha rahat oluyor

Aksi gibi hastalık belirtim bile yok wc gidip geliyorum tık yok ay sinirim bozuldu açık eczane bulursam yine test Alayım diyorum bide köye gideceğiz aksama ya size de yazamıcam haftasonu
Sağlık kabini falan yokmu kan ver için rahatlasın telini bırak sonuçları arayıp haber ederler hemen cıkmasada

Ya kızlar ben takıldım şimdi 12. Gün tahminlerime göre yumurtladım. 25 günde bir oluyorum. Şimdi ne zaman regl olma ihtimalim var 28i görünüyor ama o gün mü inş bütün planlarım alt üst olmaz
27 benim gibi yani

Kızlar selam, herkese genel bir soru sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Pko hastasıyım ilaçsız genelde regl olamıyorum doktor düzenli regl olmam için Progestan vermişti ama aşırı ağır bir ilaç olduğu için bıraktım ve buradan okuduğum tavsiyeler ile inofolic şase aldım bu ilacı kullanan pko hastaları regl oldu mu?

kafayı yicez cidden ta

kafayı yicez cidden ta
galiba aklımız fikrimiz onda evde iş yaparken bile başına otuz kere gidiyorum bir işin beyin durdu konsantre olamıyorum sohbetlere olacakmı olmayacakmı saglıklımı yaşayacağım gebeliği varsa kaç güne belli olur güya söz verdim bu ay takılmayacagıma son 6 gün ve stresten erken getirecem gecen ay ki gibi

Tamam canim anladim olsun uzulme ya hazirlamistir kendini vicudun busefer tutar insallah

Sağlık kabini falan yokmu kan ver için rahatlasın telini bırak sonuçları arayıp haber ederler hemen cıkmasada
Malesef öyle bişe yok canım yarını beklicem eczaneler de Kapalı tekrar test de alamadım bi değişik hissediyorum hasta olacaksam da olsaydım gününde keşke böyle de kötü olıyormuş

Nasıl istiyoruzz işte hamileliğii

Malesef öyle bişe yok canım yarını beklicem eczaneler de Kapalı tekrar test de alamadım bi değişik hissediyorum hasta olacaksam da olsaydım gününde keşke böyle de kötü olıyormuş
Kaset test al canım erken gebelik testi kullanmadım ben ama fark eden birşey olmuyor varsa çıkıyor zaten miratech var o 15 ken beta çıkarıyor güvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…