Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaset test al canım erken gebelik testi kullanmadım ben ama fark eden birşey olmuyor varsa çıkıyor zaten miratech var o 15 ken beta çıkarıyor güvenilir
Çok teşekkür ederim canım inş vardır da alırım çoksa göreceğiz bakalım

Aynen canım en başından beri ve hala da devam ediyor hatta enfeksiyon sanmıştım ben ama değilmiş şükür yoksaaa sende de mi var kuzum
Evet canımm. Senin ne zamn basladı akıntım bide yoğunlugu nasıl. Bazka belirtin varmıydıı benim bat 6 gün var

Canimm benim kide söylemesi ayip koyu renk turuncu gibi , 11. de yumurtladiysam 25.-26 . Gün adet günüm sanirim 7 günüm falan var program 29 u gösteriyo ama erken olucam yumurtlamaya göre ovulasyon testi negatif o yüzden hamilelik testi ypmiyorum ama bende keciboynuzu kürü kullandim insallah tutmustur

o zaman olabilir kuzum benim ki açık renk ben ümidi kestim birazcıkk

Ayni sorun bizdede vardi oglumda tüp bebek demislerdi ama keciboynuzu kürü, selen e vitamini kullandik allaha cok sükür oglum 4.5 yasinda gercekten bu otlarin faydasi var özellikle keciboynuzu kürünün bu ayda ona basladik bakalim vok merak ediyorum sonucu

o zaman olabilir kuzum benim ki açık renk ben ümidi kestim birazcıkk

Insallah kuzummm rabbim cümlemize tattirsin artik oglumda doktor tüp bebek dediginden olmuyo diye öyle belirti aramadim bi hatirladigim adetime 1 hafta kala pizza yerken peynir kokusu koyun kokusu gelmisti burnuma hani olmuyo ya süphelenmedimde bunda ariyoruz belirti iste ama doktor gününe kadar yine devam küre

Bizde bu ay çakşir suyu kullandik. Kökünü kaynattim sogutup hem esime icirdim . Hemde kendim ictim .. bakalim

Canim +4 ileri hareketlilik mi %38 ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…