- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Bence 2 gün sonra yeniden yap regl olmazsanHayır 1-2 saat olmuştur yapalı. Bugün bat
Çok teşekkür ederim canım inş vardır da alırım çoksa göreceğiz bakalımKaset test al canım erken gebelik testi kullanmadım ben ama fark eden birşey olmuyor varsa çıkıyor zaten miratech var o 15 ken beta çıkarıyor güvenilir
Allah gönlüne göre versin inşallah kuzumAy böyle olunca da daha da sabırsız oluyor insanson güne kadar zor güç beklemişim bide ne kırmızılar gelmişş ne pozitifff ikisi de olmayınca arafta kaldım
Evet canımm. Senin ne zamn basladı akıntım bide yoğunlugu nasıl. Bazka belirtin varmıydıı benim bat 6 gün varAynen canım en başından beri ve hala da devam ediyor hatta enfeksiyon sanmıştım ben ama değilmiş şükür yoksaaa sende de mi var kuzum
Gün aşırı ilişki deneyin Bence.Hayır yumurta günü takibi yapmadım bu ay, daha doğrusu ben ne zaman yumurtladığımı anlayamıyorum onun için de takip etmiyorum. Rahim filmi de çekilmedim.
Çok teşekkür ederim cnmAyy insallah saglikli gider hersey.. Rabbin yardimcin olsun insallah
Çok teşekkür ederim.ama daha kalbi hızlı atmiyormuş haftaya beklememiz gerekiyor.hayırlisi herşeyinyaa demiştimm. Şuan o kadar mutlu oldum ki bir daha asla o doktora gitme. Nasıl bi doktormuş o ya. Çok sevindim kuzumm
bolca dua haftaya herşey normal olur inşallajÇok teşekkür ederim.ama daha kalbi hızlı atmiyormuş haftaya beklememiz gerekiyor.hayırlisi herşeyin
Ayy cnmsin yaa çok sağol allah seninde gönlüne göre versin canm benimbolca dua haftaya herşey normal olur inşallaj
Kızlar idrar rengi de cok önemli bence. Ben hamile oldugumu öğrendiğimde idrarımın rengi çok koyuydu koyu turuncu gibi. Geçen ay sökülemeyince de test yaptım ya o zaman idrarımdan bile anladım hamile olmadıgımı cünkü acık renkti
Allah razı olsunn canımmAyy cnmsin yaa çok sağol allah seninde gönlüne göre versin canm benim
o zaman olabilir kuzum benim ki açık renk ben ümidi kestim birazcıkkCanimm benim kide söylemesi ayip koyu renk turuncu gibi , 11. de yumurtladiysam 25.-26 . Gün adet günüm sanirim 7 günüm falan var program 29 u gösteriyo ama erken olucam yumurtlamaya göre ovulasyon testi negatif o yüzden hamilelik testi ypmiyorum ama bende keciboynuzu kürü kullandim insallah tutmustur
Senin dilin neyden yandı ben hatırlayamadım kuzum? Eşlerin de beslenmesi çok önemli canım sperm dölleniyo sonuçta biz eşim için gitmekte geç kalmışız yani allahtan büyük bişe değil hız sorunu da işte sperm ilerleyemiyor olmuyor isteçakşır kullansın ek olarak doğal besinlere sarın bence başka bitkisel bişe düşünme bence yani sen bilirsin tabi
o zaman olabilir kuzum benim ki açık renk ben ümidi kestim birazcıkk
Bizde bu ay çakşir suyu kullandik. Kökünü kaynattim sogutup hem esime icirdim . Hemde kendim ictim .. bakalimKızlar bu ay eşim çakşır kullandı ve beslenmeye aşırı dikkat ettik eğer olursa buna yoracağımbirazda o yüzden umutluyum bu ay sanki çakşıra güveniyorum ileri hız da filan etkisi var dediler eşim de de hız sorunu vardı zaten bakalım hayırlısı yarın göreceğiz
Canim +4 ileri hareketlilik mi %38 ?Kendim soğan suyu yapıp içtim prolaktini yükselttim ondan korkuyorum böyle seylerden ben de ama esim hepsini yapmak istiyor ona dicem zararı falan olur Allah korusun.. aynen dogal beslenmeye dikkat ediyoruz ama hareketlilik %38 e çıktı ancak
Yok canım ileri hareketlilikte maksimum %14 gordük. Bu toplam hareketlilik %38 e çıktı ilk testimzde %23 dü toplam hareketlilikCanim +4 ileri hareketlilik mi %38 ?
Ciddennn 12 haziranda girmiş en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?