Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ileri hareketlilikte maksimum %14 gordük. Bu toplam hareketlilik %38 e çıktı ilk testimzde %23 dü toplam hareketlilik
Oraya tam olarak nasil bakiliyor bulamadim.
Bu esimin sperm testi . Buna bakip bana.soyleyebilir misin canim ?

Eklentiler

• IMG_20200620_162515.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 32

Canım esinin iyi kalite hareketliligi 0 çıkmış bu yuzden gebelik oluşması zor diyorlar totale bakarsak hareketlilik iyi ama cogu yerinde gareketli oldugu icin yumurtayı dölleyecek hızlı hareketli sperm olmayınca o spermlerde bi ise yaramıyor.. esine keciboynuzu özü icirmeye basla bide ialve proxeed plus promotil men gibi takviye vitaminlerden kullababilirsin.. ne kadar suredir bebek istiyosunuz

canim ayni sorun benim esimdede var %3 tü sanirim ileri hareketli ve 1 milyon bas anomalisi vardi 2015 yilinda ben keciboynuzu kürü, ek vitamin takviyesiyle hamile kaldim yoksa tüp bebek önermislerdi oglum simdi 4.5 yasinda ikinciyi istiyoruz bu ay yine ayni takviyeyi yaptik sende dene keciboynuzu özü , kürü , selen e vitamine bunlari kullansin

O zaman pazartesi bi kan testi ver kuzum bence pozitif olabilir ❤❤
Çok teşekkür ederim Bi tık belim ağrıyor ara sıra o yüzden umudum yok. Hayırlısı diyelim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu vesile ile buradaki tüm hamişleri de tebrik ederim. Sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle

Benimde hafiften bel ağrım var sanki bat ne zMandı

Aminnn kuzummm buradaki herkese hayırlı bir hamilelik nasip etsin rabbim

Aynen öyle canım haklısın.. test yaptım negatif hasta olurdum normalde günün de ama bi iki gün mü attı acaba anlamadım ki
İnşallah geç döllenmedir kuzum adet gelmeyene kadar umut var ben de sabah test yapıcam ama adet sancılarım tüm siddetiyle basladı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…