Aynen ya en son reglisi hala gelmemişti diye hatrlıyorumCiddennn 12 haziranda girmiş en son
evet 2 ay oldu resmem diyordu sökülememiiştiAynen ya en son reglisi hala gelmemişti diye hatrlıyorum
Bakalim görürse cevap verir kötü bişey olmasındaevet 2 ay oldu resmem diyordu sökülememiişti
Oraya tam olarak nasil bakiliyor bulamadim.Yok canım ileri hareketlilikte maksimum %14 gordük. Bu toplam hareketlilik %38 e çıktı ilk testimzde %23 dü toplam hareketlilik
inşallah yoktur canımBakalim görürse cevap verir kötü bişey olmasında
27 benim gibi yani
Evet canımm. Senin ne zamn basladı akıntım bide yoğunlugu nasıl. Bazka belirtin varmıydıı benim bat 6 gün var
[/QUOTEValla kuzum yumurtlamadan 3-4 gün sonra ara ara az az gelmeye başladı hiç öyle bi yoğunluk yok hala hatta şuna bile bir gün az birşey geliyor çamaşırıma bir gün hiç birşey yok ben bildiğin foşur foşur akıntım olacak sanıyordum
Birde ben fena kabız olmuştum o ara şu an şükür iyiyim ve sivilcelerim artmıştıEvet canımm. Senin ne zamn basladı akıntım bide yoğunlugu nasıl. Bazka belirtin varmıydıı benim bat 6 gün var
kasık ağrın felan varmıydı peki yada göğüslerinde büyümeBirde ben fena kabız olmuştum o ara şu an şükür iyiyim ve sivilcelerim artmıştı
Canım esinin iyi kalite hareketliligi 0 çıkmış bu yuzden gebelik oluşması zor diyorlar totale bakarsak hareketlilik iyi ama cogu yerinde gareketli oldugu icin yumurtayı dölleyecek hızlı hareketli sperm olmayınca o spermlerde bi ise yaramıyor.. esine keciboynuzu özü icirmeye basla bide ialve proxeed plus promotil men gibi takviye vitaminlerden kullababilirsin.. ne kadar suredir bebek istiyosunuzOraya tam olarak nasil bakiliyor bulamadim.
Bu esimin sperm testi . Buna bakip bana.soyleyebilir misin canim ?
Oraya tam olarak nasil bakiliyor bulamadim.
Bu esimin sperm testi . Buna bakip bana.soyleyebilir misin canim ?
Çok teşekkür ederim. Cevaplarınız içinBence 2 gün sonra yeniden yap regl olmazsan
Göğüslerim adetim geçtikten 1 hafta sonra başladı hala da ağrıyorlar büyüdüler kasık ağrım öyle olmadı ya olmadı desem yeridirkasık ağrın felan varmıydı peki yada göğüslerinde büyüme
Çok teşekkür ederimO zaman pazartesi bi kan testi ver kuzum bence pozitif olabilir ❤❤
yaa bunlar bana umut oluyoGöğüslerim adetim geçtikten 1 hafta sonra başladı hala da ağrıyorlar büyüdüler kasık ağrım öyle olmadı ya olmadı desem yeridir
Benimde hafiften bel ağrım var sanki bat ne zMandıÇok teşekkür ederim❤ Bi tık belim ağrıyor ara sıra o yüzden umudum yok. Hayırlısı diyelim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu vesile ile buradaki tüm hamişleri de tebrik ederim. Sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle
Bugün. O kedi gelecekse bugün gelsin yoksa hiiiç gelmesinBenimde hafiften bel ağrım var sanki bat ne zMandı
yaa hadii bakalımmm. Gelmezse yarın test yapBugün. O kedi gelecekse bugün gelsin yoksa hiiiç gelmesinSizin ne zaman?
Aminnn kuzummm buradaki herkese hayırlı bir hamilelik nasip etsin rabbimÇok teşekkür ederim❤ Bi tık belim ağrıyor ara sıra o yüzden umudum yok. Hayırlısı diyelim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu vesile ile buradaki tüm hamişleri de tebrik ederim. Sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle
İnşallah geç döllenmedir kuzumAynen öyle canım haklısın.. test yaptım negatif hasta olurdum normalde günün de ama bi iki gün mü attı acaba anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?