Bende aynı senin gibiyim şuan canım sildikce gelen sarı akıntı var sol gögüsümde hafif çökünce acı oluyor kasıkta belde regli olacak gibi sızı var 12 ,13 yumurtlama bat 26/27 bekliyorum
Bende aynıyım canım bir kaç gündür var agrılarım ara ara idrarım turuncu sabahları gögüsüm bugün belirginleşti hafif ovu testin silik gebelik testi bile yaptım bu sabah negatif çok erken yaptım ama duygulara yenik düştüm ya regli olacağız yada hayırlısı inşYaa ayni ilerliyoruz seninle ozaman belirtilerimiz ne kadar benziyo insallah vardir suan bel agrisindan yattim dün gece de bel ve kasik agrisi oldu adet olacak gibi belim agrio idrarimda turuncu acaba üsüttümmü hemen 1 aylik kürde tutmaz diye düsünüomov.test negatif erkenmi yaptim acaba
Bende aynıyım canım bir kaç gündür var agrılarım ara ara idrarım turuncu sabahları gögüsüm bugün belirginleşti hafif ovu testin silik gebelik testi bile yaptım bu sabah negatif çok erken yaptım ama duygulara yenik düştüm ya regli olacağız yada hayırlısı inş
Benım genelde sabahları uyandığımda gelır cnm lekelenme olmazdı hıc.. Acaba sogan suyunda oturu mu boyle olduBenim genelde sancım oldugunda gelir reglim ama senin daha önce oluyomuydu sancının kesilmesiust uste agrılar artar ve kanamam gelirdi hep
Sogan kürü yaptığımda öyle olmadı diye hatrlıyorum kuzum ama reglim 2 gün gecikmisti prolaktini yükseltmiş meğerseBenım genelde sabahları uyandığımda gelır cnm lekelenme olmazdı hıc.. Acaba sogan suyunda oturu mu boyle oldu
Anlıyorum seni canım ama 10 gün gecme beklemem ben herhalde bu ay karar aldım artık bu kadar takmayacagım taktıkca strese giriyorum olacağı varsa oda olmuyor haberleşelim inş müjdeli haberlerimiz olur hepimizinBende dün yaptim silik cikti ama bugünde wcde süt beyaz kivamli cok az bi akinti geldi ama acaba benmi yoruyorum buna diyorumyumurtlamanin ertesi bikac günü adet sancilarim oldu gögüslerim agridi yürürken bile o dolgublugu hissettim ama gecti simdi ki normalde yürüyemem bile adet önce test ypmakta istemiyorum artik cok sikildim insallahhhh10 gün sonra artik olmazsam yaparim suan takvimim 8 gün gösteriyo regle ama yumurtlama günü degistigi icin erken olucam sanirim artik insan belirti aramaktanda yoruluyo hakkimiuda hayirlisi olsun canimmm ama haberleselim insallah
Anlıyorum seni canım ama 10 gün gecme beklemem ben herhalde bu ay karar aldım artık bu kadar takmayacagım taktıkca strese giriyorum olacağı varsa oda olmuyor haberleşelim inş müjdeli haberlerimiz olur hepimizin
Birşey sorcm kızlar ben adetim bittikten 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü birleşme oldu ve sonra şehir dışına akrabalara geldik yumurtlama günlerm bitti malaesef evde olmadgmz için bu iki gün içinde acaba hamile kalınır mı yaşayan varmı böyleİnşallah herkese nasip olur canim
[QUOTE="Bir_Mumine, post: 64249546, member: 7
[QUOTE="Bir_Mumine, post: 64249546, member: 7
Günaydın :)Günaaaaaydınnnn kızlar
walla sankı taş taşımış gibi oldu. sabah uyanırken çok zor uyandım.birde sanki regli olucakmıs hıssı oluyor. ben sürekli ha oldum ha oldum.derken 7 gün bekledim triplere girdim kendı kendıme :) idrarın rengi limon gibi sanki su içmemiş gibi koyu renk. birde tuvaletimi tutamadım.hep kaçtı.sonra geçti :)Kızlar benim sırtım cok agrıyo hamilelikte böyle bi belirti olabilir mi yalütfen olsunn
Şu ara mide bulantılarım var çıkaracak kadar değil ama çok rahatsız edici oluyor uykusuzluk yapıyor onun dışında yemeklerimi yapıyorum kokudan falan tiksinme yok canımHamilelik nasık gidiyor tatlım
İnşallah bebiştir canımYaa çok şaşırdım benim de sarı akıntı ve koyu idrar 1,5 haftadır var bakalım sonu ne olacak
İnşallah ona işarettir kuzumİnşallah bebiştir canım
Kuzum valla herkesde farklı oluyor bu durum birde gebelik belirtileri de adet belirtileriyle aynı olunca insan herşeye acaba diyor ama bak benim öyle aman aman bi belirtim olmadı aylarca acaba dedim durdum psikolojikmen herşeye hamilelik belirtisi dedim boş çıktı hamile olduğumu öğrendiğim ay resmen belirtim yoktu desem yeridir o yüzden hiç belirti aramayın sen belirti ararken birden oluveriyor minik şaşırıyorsunuz benim çoğu hamilelik belirtisi diye okuduğum şeyler hamileliğimi öğrendikten bir hafta sonra başladı resmenCanim ayni akinti bendede var öyle aman aman bisi yok ama silinince hafif sarimtirak bi akinti oluyo yani sanirim sari , cünkü günlük pedde görüyorum sarimtirak hafif 11-12. gün yumurtlama günümdü üzerine 14 eklersem 25.-26 haziran adet günüm ama ciddi bel agrim ve kasik agrim var adet olucam sankibirde normalde adetten 10 gün önce baslar gögüs agrim bi sefer yimurtlamayla basladi 1 hafta sürdü gögüs hassasiyeti simdi scok hafif elleyince sadece üstler cok hafif aciyo normalmi bundurum?
Yaaa ne güzel duygular onlarŞu ara mide bulantılarım var çıkaracak kadar değil ama çok rahatsız edici oluyor uykusuzluk yapıyor onun dışında yemeklerimi yapıyorum kokudan falan tiksinme yok canım
SelamlarGüzelim ağzındaki metalimsi tat adetine kaç gün kala başladı? Bendede aynı durum var 2 gündür işk defa böyle bi tat alıyorm, ve sürekli hiç geçmiyor, adete 4 gün kaldı, çok heycanlıyım. Cevaplarsan çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?