Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar köydeydim yazamadım size okudum yazdıklarınızı anca :) Sohrab kuzum sağlık olsun önümüze bakacağız Diyoruz hep değil mi yumurtlama dönemine odaklan

Adet oldum kuzum sessiz sedasız geldi sabah.. Beni şaşırtmıyor hiç.. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz
Tamam kuzum en azından gecikme yapmadı şimdi yeni aya hazrlanmaya başlarsın inşallah temmuzda bebişin gelir

Günaydın kızlar köydeydim yazamadım size okudum yazdıklarınızı anca :) Sohrab kuzum sağlık olsun önümüze bakacağız Diyoruz hep değil mi yumurtlama dönemine odaklan
Aynen cnm, önümüze bakacaz elden ne gelir Baska, ama ben artık kanaatımı verdim benim tedaviyle olur bebek.. Ugrastırcak benı sıpa

Tamam kuzum en azından gecikme yapmadı şimdi yeni aya hazrlanmaya başlarsın inşallah temmuzda bebişin gelir
Pek de umudum yok kuzum, tedaviyle olur kesın benım ki.. 2 yıldır hıcbır sey yasamadım cunku.. Hayırlısı olsun.. Nasıbımız böylehmıs demek ki.. En azından tayın olup burdan bi kurtulalım.. Düzgün bir doktor bulup giderim bakalım

Benim de öyle kuzum 2 yıldr kimyasal dahi yaşamadım☹ iste regli gelirse baslıcaz tüp bebege... aynen tayininiz çıksın baslarsiniz siz de Allah daha fazla aratmasın kuzum bizlere tayinin hangi sehirlere cıkma olasıliği var kuzum

Aynen cnm, önümüze bakacaz elden ne gelir Baska, ama ben artık kanaatımı verdim benim tedaviyle olur bebek.. Ugrastırcak benı sıpa
Öyle düşünme kuzum pozitif olmak lazım biz Fazla istiyoruz düşünüyoruz ondan sanırım bak ben hala hasta olmadım test yapınca da negatif çıkıyor keşke hasta olsaydım böyle olacağıma diyorum şükret simdi yumurtlama günlerini bekle olacak diyerek

Ankara olacak kuzum benımde aguststa tayın zamanım..bikaç doktor ısmı buldum topiklerden,sen nerde yasıyosun ankara ise görüşme imkanımız olabılır

Sen ovulasyondan bakmış mıydın yumurtlama günune canım

cnm,bnim yüzümgülmedi seninki gülsün inşallah,geç döllenmedir inşallah
yumurtlamayı degerlendırıp memlekete gıdıcem .ovulasyon ıle takıpedıcemne olur ne olmaz dıye..

Ankara olacak kuzum benımde aguststa tayın zamanım..bikaç doktor ısmı buldum topiklerden,sen nerde yasıyosun ankara ise görüşme imkanımız olabılır
Ahh keşke ben izmirdeyim kuzum burada irenbe var orada denicez bakalım.. Ankarada yazmıslardı dimi isim falam öyle hatrliorum isim bulman iyi olmus ankara ya gider gitmez görüş hepsiyle hangisi aklına yatarsa başlarsın

orayı da okumustum topıklerın bırınde ümithanım diye bırı varmıs orda da onu övüyolardı cok...

evet cnm carsamba gunu D dengtev in görüşmesi var,benım de arastırdıgım bır doktor ıle...heyecanla haberlerını beklıyorum :)

Sen ovulasyondan bakmış mıydın yumurtlama günune canım
Hayır canım normal takvimden bakıyordum heveslenmek de istemiyorum ama hasta olmadığım için canım sıkıldı.. olmamak da kötüymüş ilk defa yaşıyorum testi görseniz silik çizgi bile yok

Ayy cidden mi ondan izlenimlerini ögrenirsin sana da fikir olur ama insallah bunlara da gerek kalmadan minik kuzu sana sürpriz yapar annesi

Hayır canım normal takvimden bakıyordum heveslenmek de istemiyorum ama hasta olmadığım için canım sıkıldı.. olmamak da kötüymüş ilk defa yaşıyorum testi görseniz silik çizgi bile yok
bbegım benım de testlerde kabak gıbı kuruma cızgısı cıktı,hem de iki farklı markada da o da kotu ,cizgi var ama adet oluyosun

O zmn geç yumurtlama olmussundur kuzum aynen olmamak daha sıkntı 5. Günüm bugun benim de öylece bekliyosun iste... sakı kuruma cizgilerine kanma bnm cizgi olfugunda kanda 0.16 dı onlar yanıltıyo iki pembis cizgi gorene kadar asla bakmam testlere bundan sonra

Cnm adetin ne zamandi benimde gecen ay oyle cikmadi adetim 1 hafta gectikten sonra cikti uzulme bekle biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…