Adet oldum kuzumSogan kürü yaptığımda öyle olmadı diye hatrlıyorum kuzum ama reglim 2 gün gecikmisti prolaktini yükseltmiş meğerse
Tamam kuzum en azından gecikme yapmadı şimdi yeni aya hazrlanmaya başlarsın inşallah temmuzda bebişin gelirAdet oldum kuzumsessiz sedasız geldi sabah.. Beni şaşırtmıyor hiç.. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz
Aynen cnm, önümüze bakacaz elden ne gelir Baska, ama ben artık kanaatımı verdim benim tedaviyle olur bebek.. Ugrastırcak benı sıpaGünaydın kızlar köydeydim yazamadım size okudum yazdıklarınızı anca :)Sohrab kuzum sağlık olsun önümüze bakacağız Diyoruz hep değil mi yumurtlama dönemine odaklan
Pek de umudum yok kuzum, tedaviyle olur kesın benım ki.. 2 yıldır hıcbır sey yasamadım cunku.. Hayırlısı olsun.. Nasıbımız böylehmıs demek ki.. En azından tayın olup burdan bi kurtulalım.. Düzgün bir doktor bulup giderim bakalımTamam kuzum en azından gecikme yapmadı şimdi yeni aya hazrlanmaya başlarsın inşallah temmuzda bebişin gelir
Benim de öyle kuzum 2 yıldr kimyasal dahi yaşamadım☹ iste regli gelirse baslıcaz tüp bebege... aynen tayininiz çıksın baslarsiniz siz de Allah daha fazla aratmasın kuzum bizlerePek de umudum yok kuzum, tedaviyle olur kesın benım ki.. 2 yıldır hıcbır sey yasamadım cunku.. Hayırlısı olsun.. Nasıbımız böylehmıs demek ki.. En azından tayın olup burdan bi kurtulalım.. Düzgün bir doktor bulup giderim bakalım
Öyle düşünme kuzum pozitif olmak lazım biz Fazla istiyoruz düşünüyoruz ondan sanırımAynen cnm, önümüze bakacaz elden ne gelir Baska, ama ben artık kanaatımı verdim benim tedaviyle olur bebek.. Ugrastırcak benı sıpa
Benim de öyle kuzum 2 yıldr kimyasal dahi yaşamadım☹ iste regli gelirse baslıcaz tüp bebege... aynen tayininiz çıksın baslarsiniz siz de Allah daha fazla aratmasın kuzum bizleretayinin hangi sehirlere cıkma olasıliği var kuzum
Sen ovulasyondan bakmış mıydın yumurtlama günune canımÖyle düşünme kuzum pozitif olmak lazım biz Fazla istiyoruz düşünüyoruz ondan sanırımbak ben hala hasta olmadım test yapınca da negatif çıkıyor keşke hasta olsaydım böyle olacağıma diyorum şükret simdi yumurtlama günlerini bekle olacak diyerek
cnm,bnim yüzümgülmedi seninki gülsün inşallah,geç döllenmedir inşallahÖyle düşünme kuzum pozitif olmak lazım biz Fazla istiyoruz düşünüyoruz ondan sanırımbak ben hala hasta olmadım test yapınca da negatif çıkıyor keşke hasta olsaydım böyle olacağıma diyorum şükret simdi yumurtlama günlerini bekle olacak diyerek
Ahh keşke ben izmirdeyim kuzum burada irenbe var orada denicez bakalım.. Ankarada yazmıslardı dimi isim falam öyle hatrliorum isim bulman iyi olmus ankara ya gider gitmez görüş hepsiyle hangisi aklına yatarsa başlarsınAnkara olacak kuzum benımde aguststa tayın zamanım..bikaç doktor ısmı buldum topiklerden,sen nerde yasıyosun ankara ise görüşme imkanımız olabılır
orayı da okumustum topıklerın bırınde ümithanım diye bırı varmıs orda da onu övüyolardı cok...Ahh keşke ben izmirdeyim kuzum burada irenbe var orada denicez bakalım.. Ankarada yazmıslardı dimi isim falam öyle hatrliorum isim bulman iyi olmus ankara ya gider gitmez görüş hepsiyle hangisi aklına yatarsa başlarsın
Hayır canım normal takvimden bakıyordum heveslenmek de istemiyorum ama hasta olmadığım için canım sıkıldı.. olmamak da kötüymüş ilk defa yaşıyorum testi görseniz silik çizgi bile yokSen ovulasyondan bakmış mıydın yumurtlama günune canım
Ayy cidden mi ondan izlenimlerini ögrenirsin sana da fikir olur
bbegım benım de testlerde kabak gıbı kuruma cızgısı cıktı,hem de iki farklı markada daHayır canım normal takvimden bakıyordum heveslenmek de istemiyorum ama hasta olmadığım için canım sıkıldı.. olmamak da kötüymüş ilk defa yaşıyorum testi görseniz silik çizgi bile yok
aaaaahh nerde o günler...2 yıldır beklye bekleye bi haloldumAyy cidden mi ondan izlenimlerini ögrenirsin sana da fikir olurama insallah bunlara da gerek kalmadan minik kuzu sana sürpriz yapar annesi
O zmn geç yumurtlama olmussundur kuzum aynen olmamak daha sıkntı 5. Günüm bugun benim deHayır canım normal takvimden bakıyordum heveslenmek de istemiyorum ama hasta olmadığım için canım sıkıldı.. olmamak da kötüymüş ilk defa yaşıyorum testi görseniz silik çizgi bile yok
Öyle olan çok kuzumaaaaahh nerde o günler...2 yıldır beklye bekleye bi haloldum
Cnm adetin ne zamandi benimde gecen ay oyle cikmadi adetim 1 hafta gectikten sonra cikti uzulme bekle birazHayır canım normal takvimden bakıyordum heveslenmek de istemiyorum ama hasta olmadığım için canım sıkıldı.. olmamak da kötüymüş ilk defa yaşıyorum testi görseniz silik çizgi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?