şeyi çok duydum, yumurta toplanıyor transfer ıcın beklerken kendııgınden hamıle kalanları...belkioyle olur..bu arada size ne fiyat verdıler tup bebek ıcınÖyle olan çok kuzumminnak sürpriz yapabilir yani
Pek umudum kalmadı negatif ikinci görüşüm yani.. hayırlısı olsun kuzum ne diyeyim. Vazgeçmek yok :)cnm,bnim yüzümgülmedi seninki gülsün inşallah,geç döllenmedir inşallah
yumurtlamayı degerlendırıp memlekete gıdıcem .ovulasyon ıle takıpedıcemne olur ne olmaz dıye..
Aynen bizim yakın bi tandgmizin oyle oldu hattaşeyi çok duydum, yumurta toplanıyor transfer ıcın beklerken kendııgınden hamıle kalanları...belkioyle olur..bu arada size ne fiyat verdıler tup bebek ıcın
İlk defa geç yumurtladım bende o zaman beklicem bakalım kuzumO zmn geç yumurtlama olmussundur kuzum aynen olmamak daha sıkntı 5. Günüm bugun benim deöylece bekliyosun iste... sakı kuruma cizgilerine kanma bnm cizgi olfugunda kanda 0.16 dı onlar yanıltıyo iki pembis cizgi gorene kadar asla bakmam testlere bundan sonra
20 Haziran bat canım olamadım hasta bi türlü testler de negatif ilk defa yaşıyorum keşke ovu kullansaydım düzenli diye kullanmadımCnm adetin ne zamandi benimde gecen ay oyle cikmadi adetim 1 hafta gectikten sonra cikti uzulme bekle biraz
Ankara olacak kuzum benımde aguststa tayın zamanım..bikaç doktor ısmı buldum topiklerden,sen nerde yasıyosun ankara ise görüşme imkanımız olabılır
Benim de ilk defa oldu kuzum.. hatta yumurtlama günüm dahi şaşmaz demistim nazar ettim kendimeİlk defa geç yumurtladım bende o zaman beklicem bakalım kuzumkötü böyle vala
Niye böyle oldu ki kz düzensiz olduk bizde simdi o zamanBenim de ilk defa oldu kuzum.. hatta yumurtlama günüm dahi şaşmaz demistim nazar ettim kendime
Valla hic bilmiyorum kuzum takvoye vitamin kullandım bu ay o mu yaptı diye dusunuyodum sen bisiler kullandin mı ☹Niye böyle oldu ki kz düzensiz olduk bizde simdi o zaman ☹
Folik asit kullanıyorum onu da aylardır kullanıyorum zaten kuzum anlamadım ki ağrın oluyor mu senin peki olacak gibi böyle arada kasık ağrısıValla hic bilmiyorum kuzum takvoye vitamin kullandım bu ay o mu yaptı diye dusunuyodum sen bisiler kullandin mı ☹
Dünden beri ağrım var kuzum ama bakıyorum gelmemiş genelde yumurtlamanın 12. Günü falan gelmis reglisi böyle olanların ☹ insallah gelmesin diyo bi yanım ama o mucize beni bulur mu bilmiyorum bekliyorumFolik asit kullanıyorum onu da aylardır kullanıyorum zaten kuzum anlamadım ki ağrın oluyor mu senin peki olacak gibi böyle arada kasık ağrısı
yumurtlamanın 14. günü olur genelde adet canım eğer erken döllenme yoksa.Dünden beri ağrım var kuzum ama bakıyorum gelmemiş genelde yumurtlamanın 12. Günü falan gelmis reglisi böyle olanların ☹ insallah gelmesin diyo bi yanım ama o mucize beni bulur mu bilmiyorum bekliyorum
Hadi güzel gelsin canım rahim filminSlm kızlar. Ben de bu ay adet olunca tekrar doktora gittim bugün. Geçen ay rahim filmi çekilecektim eşimin sonuçları biraz düşük çıkmıştı. Onun için bu aya ertelemiştik. Yarın çekileceğim artık umarım rahim filminde bir terslik çıkmaz. Böyle de bu ay deneyeceğiz olmazsa gelecek ay aşılama yapacağız artık.
Iste 12 14 16 artık hangsnde olursa canım beklicem benim dongum 30 oldugu icin 16 da oluyordum hepyumurtlamanın 14. günü olur genelde adet canım eğer erken döllenme yoksa.
Evet öyle yapacağım canım inşallah kendiliğinden olurHadi güzel gelsin canım rahim filminhemen aşılama yapma hsg de kolaylastrıyor o ay bırak kendiliginden olanlar var sonraki aya aşılama dene bence canım
Insallah canımEvet öyle yapacağım canım inşallah kendiliğinden olur
Dingin 30 günde zaten 16. Gün yumurtlaman olur ortalama yumurtlamadan da 14 gün sonra adet olursunIste 12 14 16 artık hangsnde olursa canım beklicem benim dongum 30 oldugu icin 16 da oluyordum hep
Rahim filmi nasıl oluyor kızlar ağrılı mı oluyorHadi güzel gelsin canım rahim filminhemen aşılama yapma hsg de kolaylastrıyor o ay bırak kendiliginden olanlar var sonraki aya aşılama dene bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?