Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm,bnim yüzümgülmedi seninki gülsün inşallah,geç döllenmedir inşallah
yumurtlamayı degerlendırıp memlekete gıdıcem .ovulasyon ıle takıpedıcemne olur ne olmaz dıye..
Pek umudum kalmadı negatif ikinci görüşüm yani.. hayırlısı olsun kuzum ne diyeyim. Vazgeçmek yok :)

şeyi çok duydum, yumurta toplanıyor transfer ıcın beklerken kendııgınden hamıle kalanları...belkioyle olur..bu arada size ne fiyat verdıler tup bebek ıcın
Aynen bizim yakın bi tandgmizin oyle oldu hatta 11 bin dediler ama fiyat kullabilan ilaclarla yükselebilrmis yani başlayımca görücez yazık esim korktugu icin biriktrmeye başlamıştı kendimizi daha yuksek olursa diye hazrlamaya çalısiyoruz anakarada ne kadarmış

İlk defa geç yumurtladım bende o zaman beklicem bakalım kuzum kötü böyle vala

Cnm adetin ne zamandi benimde gecen ay oyle cikmadi adetim 1 hafta gectikten sonra cikti uzulme bekle biraz
20 Haziran bat canım olamadım hasta bi türlü testler de negatif ilk defa yaşıyorum keşke ovu kullansaydım düzenli diye kullanmadım

Ankara olacak kuzum benımde aguststa tayın zamanım..bikaç doktor ısmı buldum topiklerden,sen nerde yasıyosun ankara ise görüşme imkanımız olabılır

Ozaman hiç üzme kendini ağustosuta tayin olduktan sonra tedavi olacağım de kendini ona odakla. Em azından kafandan atmış olacaksın bunu sonra beklerken belkide bi mucize olur :)

Slm kızlar. Ben de bu ay adet olunca tekrar doktora gittim bugün. Geçen ay rahim filmi çekilecektim eşimin sonuçları biraz düşük çıkmıştı. Onun için bu aya ertelemiştik. Yarın çekileceğim artık umarım rahim filminde bir terslik çıkmaz. Böyle de bu ay deneyeceğiz olmazsa gelecek ay aşılama yapacağız artık.

kızlar merhaba günaydınlar hamile kalabilmek için ve dilek istek kabulu için iki tane dua sayfası açtım başka gruplarımda var okuma yapmak için. Katılmak isteyen olursa hep beraber birbirimiz için dua etmiş oluruz. dua sayfalarında kişisel hiçbir çıkar yoktur bunu da belirtmek isterim. Başkasına edilen duların sevabı büyüktür tanımadığımız insanl için du etmek tanımadığımız insanların bize dua etmesi manevi açıdan çok çok güzel ve huzur verici gelmek isteyenler dua sayfaları aşağıdaki gibi
1. Hamile kalmak için Hüvallahü'l-hâlikul-bâriü "O yaratandır ve yoktan var edendir"

2. 70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Valla hic bilmiyorum kuzum takvoye vitamin kullandım bu ay o mu yaptı diye dusunuyodum sen bisiler kullandin mı ☹
Folik asit kullanıyorum onu da aylardır kullanıyorum zaten kuzum anlamadım ki ağrın oluyor mu senin peki olacak gibi böyle arada kasık ağrısı

Folik asit kullanıyorum onu da aylardır kullanıyorum zaten kuzum anlamadım ki ağrın oluyor mu senin peki olacak gibi böyle arada kasık ağrısı
Dünden beri ağrım var kuzum ama bakıyorum gelmemiş genelde yumurtlamanın 12. Günü falan gelmis reglisi böyle olanların ☹ insallah gelmesin diyo bi yanım ama o mucize beni bulur mu bilmiyorum bekliyorum

Dünden beri ağrım var kuzum ama bakıyorum gelmemiş genelde yumurtlamanın 12. Günü falan gelmis reglisi böyle olanların ☹ insallah gelmesin diyo bi yanım ama o mucize beni bulur mu bilmiyorum bekliyorum
yumurtlamanın 14. günü olur genelde adet canım eğer erken döllenme yoksa.

Hadi güzel gelsin canım rahim filmin hemen aşılama yapma hsg de kolaylastrıyor o ay bırak kendiliginden olanlar var sonraki aya aşılama dene bence canım

Hadi güzel gelsin canım rahim filmin hemen aşılama yapma hsg de kolaylastrıyor o ay bırak kendiliginden olanlar var sonraki aya aşılama dene bence canım
Evet öyle yapacağım canım inşallah kendiliğinden olur

Iste 12 14 16 artık hangsnde olursa canım beklicem benim dongum 30 oldugu icin 16 da oluyordum hep
Dingin 30 günde zaten 16. Gün yumurtlaman olur ortalama yumurtlamadan da 14 gün sonra adet olursun

Rahim filmi nasıl oluyor kızlar ağrılı mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…