Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım normal takvimden bakıyordum heveslenmek de istemiyorum ama hasta olmadığım için canım sıkıldı.. olmamak da kötüymüş ilk defa yaşıyorum testi görseniz silik çizgi bile yok
Ben ovulasyon testiyle takip ettim tam pik görmedim aslında ama baya koyulastı ertesi gün sikiklesince demek pikti diye düşündüm. Bugün 14.gun. test yaptım tabiki yok yani saatler sonra bakıyorum kuruma çizgisi bile yok en azından olsak bir dahaki ay için uğraşacağız.

Ya ben heyecanlanıyorum giderek. İnşallah çok güzel geçer de sen de tayinden sonra gider güzel sonuç alırsın inşallah. Ben normal regl tarihinden sonra 3gun pikten sonra 14.gundeyim bugün olmazsa diye korkuyorum Çarşamba hormon paneli vs bakacaklardi. Her ay olmasa deriz bu ay olsa da Dr muza gitsek diye bekliyoruz

Arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum tecrübeli olanlar bilir, bu gebelik testindeki ikinci çizgi her zaman mevcut mu ben test yaptım altta hafif var ama sıvı aldığı zaman mı öyle oluyor yoksa o çizgi hep mi var anlayamıyorum

şeyi çok duydum, yumurta toplanıyor transfer ıcın beklerken kendııgınden hamıle kalanları...belkioyle olur..bu arada size ne fiyat verdıler tup bebek ıcın

Canimm bende 2 yil ugrasmayla sonunda doktora gitmistim , 3 doktorun 3 üde esimde sorun var demisti ve asilama bile degil direk tüp demislerdi , son randevumuzu yumurtlama gününe denk geliyo diye iptal etmistim 10 gün sonraya almistim yine gittik yine ayni seyi dedi esimde hiz ve bas anormalisi var demisti ama o iptal ettigim hafta hamile kalmisim kürlerle vitaminlerle 3 ay kullandi esim o kürü keciboynuzu ve ek vitaminler simdi oglum 4.5 yasinda 2. yi istiyoruz yine ugrastirvak sanirim yine basladim küre yani demem okii randevunna kadar birakma kür yap esine ek vitamin var onu ver hatta Almanyadayim ben doppelherzin erkekler icin olan vitaminini kullaniyo esim o simdi türkiyedede var onu ver yan etkisi yok keciboynuzu özü ver , kürünü yap insallah olurr bende bu ay denedim heycanla bekliyorul bakalim

Ozaman hiç üzme kendini ağustosuta tayin olduktan sonra tedavi olacağım de kendini ona odakla. Em azından kafandan atmış olacaksın bunu sonra beklerken belkide bi mucize olur :)
Ya ben de bu ay Dr a gideceğim diyorum ki bak umudu kestim yardımcı tekniklerden faydalanacagim pes ediyorum. Ama içimde çok derinde bir yerde umudumu kesersem olur diyen ses var. kendimi kandırmaya çalışıyorum ama yok

Keciboynuzu pekmezi ile
Keçiboynuzu özü farkli seyler mi ?
Kullandığınız kürler hangileri söyler misiniz ?

Canimm ben sana yazmamisim yogun bi kac gün gecirdim kusura bakma tabkiki yazarim ben esime oglumda ; e vitamini , selenyum , keciboynuzu özü ve keciboynuzu kürü yapmistim

Ibrahim saracoglunuk kürü bu onun sitesinden bakabilirsin insallah faydasi olur buayda öyle denedik bakalim bu sefer erkenden olucakmi pek ümidim yok oglumda bu kürden 3 ay sonra hamile kalmisim eski yazilarimda gördüm

Ya ben de bu ay Dr a gideceğim diyorum ki bak umudu kestim yardımcı tekniklerden faydalanacagim pes ediyorum. Ama içimde çok derinde bir yerde umudumu kesersem olur diyen ses var. kendimi kandırmaya çalışıyorum ama yok

Evet birde o kısım var tabi :) tamamiyle zaten atamayız ki kafamızdan

Keci boynuzu kürü nasil oluyor canim

Sorun değil canim..
Ben onlara da bakarim simdi .
Sabah adet oldum , 2 gun onceden geldi

Hep var ben henuz test yapmadan önce ışıga tuttum o ümitlendigimiz t cizgisinin gölgesi vardı.. net pembe 2 cizgi olmadıkca çok dikkate almamak lazm

Kizlar merhaba bu ay sürekli beyaz vajinal akıntım vardi göğüslerde hassaslik ve renk degiskligide vardi ama bugün regl oldum. Kulağa saçma geliyor ama adet görüp hamileliği öğrenenler var mı ?

Hep var ben henuz test yapmadan önce ışıga tuttum o ümitlendigimiz t cizgisinin gölgesi vardı.. net pembe 2 cizgi olmadıkca çok dikkate almamak lazm
Peki hayali de olsa varsa hamile olma ihtimali var mı, adete yakın da çıkıyor diyor bazı arkadaşlar,

Peki hayali de olsa varsa hamile olma ihtimali var mı, adete yakın da çıkıyor diyor bazı arkadaşlar,
Sen test yaptın sanırım at fotoyu bakalım canım.. cok silikte olsa boyle pembemsi cizgi olacak o zmn hamilelik oluyor benim edindigim tecrubeye göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…