- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
Ya test yaptım ama fotoda öıkacak bir pembelik yok altta kalmış incecik bir çizgi var sadece , yumurtlamadan sonraki 11.günüm erken mi daha test için 4 test yaptım dünden beri hayali çizgi var ayrı markalarSen test yaptın sanırım at fotoyu bakalım canım.. cok silikte olsa boyle pembemsi cizgi olacak o zmn hamilelik oluyor benim edindigim tecrubeye göre
dediğin gibiyse testlerin kendi çizgisi canım o dediğim gibi çok çok silik pembe olsaydı tamam derdim 11 erken tabi 14. günden önce yapma bekle bikaç gün sonra testi tekrarla erken çıkanların erken döllenme falan oluyor sanırımYa test yaptım ama fotoda öıkacak bir pembelik yok altta kalmış incecik bir çizgi var sadece , yumurtlamadan sonraki 11.günüm erken mi daha test için 4 test yaptım dünden beri hayali çizgi var ayrı markalar
Anladım haklısın, Benim zatem yumurtlamam da çok geç oldu erkenden çıkma umudum yok ama çizgi beni yanılttı, bide su döktüm çizgi hala var , incecik bir şeydediğin gibiyse testlerin kendi çizgisi canım o dediğim gibi çok çok silik pembe olsaydı tamam derdim 11 erken tabi 14. günden önce yapma bekle bikaç gün sonra testi tekrarla erken çıkanların erken döllenme falan oluyor sanırım
aynen ben de su tuttum daha belirgin oldu hatta ama kanda negatif çıktı sonucum, en iyisi biraz daha beklemen canım inşallah hamilelik vardırAnladım haklısın, Benim zatem yumurtlamam da çok geç oldu erkenden çıkma umudum yok ama çizgi beni yanılttı, bide su döktüm çizgi hala var , incecik bir şey
Hayırlısı inşallah cümlemize nasip olsun bide sabah ilk uyanır uyanmaz yapmadım gün içinde yaptım hepsini çok ateşim var içeriden ölçüyorum 36.7 falan ama yanıyor elim ayağım tek hissettiğim bariz şey buaynen ben de su tuttum daha belirgin oldu hatta ama kanda negatif çıktı sonucum, en iyisi biraz daha beklemen canım inşallah hamilelik vardır
Olur canim katilirim ☺@ A Aleyna0825
@ N naar04
@htcsbn2555
kızlar katılır mısınız :) özellikle de @htcsbn2555
İnşallah öyle olur. Bat ne zaman seninİnşallah bi mucize olur bizim için
27 haziranİnşallah öyle olur. Bat ne zaman senin
Benimde 26 sarı akıntım var sadece inşallah enfeksiyon değil bebiştendr ya27 haziran
Benim de sarı akıntı+şişkinlik+kabız var belirgin olarak arada kasığıma sızlama zonklama gibi ağrılar giriyor bir de sırtım belim sabahlar uyandığımda çok ağrıyor başka bişi yokBenimde 26 sarı akıntım var sadece inşallah enfeksiyon değil bebiştendr ya
tamam canım. Bu topiği nisan ayında acmıstım mayıs da batım vardı. O zamamdan beri burdayım. Regl gelsede umutsuzlk yokBenim 17 Temmuz ..
ama kasıklarda sızlama bence hamilelikten benimde hamile oldugum iğne batması gibi oluyodu ve sızlama oluyodu. Suan hicbisey yok. Benimde sırtım ve belim cok agrıdı gecen gün. Nolur hamilelikten olsun yaBenim de sarı akıntı+şişkinlik+kabız var belirgin olarak arada kasığıma sızlama zonklama gibi ağrılar giriyor bir de sırtım belim sabahlar uyandığımda çok ağrıyor başka bişi yokama bu bel ağrısı kasıklaea giren ağrı reglde de oluyor zaten o yüzden çok hamileliğe yoramıyorum
bilemiyoeum hic keske olabilsek ne var ne yok son durumlar?Efendim inşAllah hamişdaş oluruz❤
Benim ilk hamilelikte çok belirgindi kasık batmalarım çok erken başladı erken bitti kimyasal oldu acaba diyorum düşeceği için mi o kadar erken başladı çok yaşadım o ağrıyı çünkü genelde o kadar erken başlamıyor diyorlae çoğu kişide regl zamanı başlıyormuş bu ağrılar benim çok hafif ara ara olmaya başladı bu hafta ama regl geleceği için rahim kasılması da olabilir diyorumama kasıklarda sızlama bence hamilelikten benimde hamile oldugum iğne batması gibi oluyodu ve sızlama oluyodu. Suan hicbisey yok. Benimde sırtım ve belim cok agrıdı gecen gün. Nolur hamilelikten olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?