Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen test yaptın sanırım at fotoyu bakalım canım.. cok silikte olsa boyle pembemsi cizgi olacak o zmn hamilelik oluyor benim edindigim tecrubeye göre
Ya test yaptım ama fotoda öıkacak bir pembelik yok altta kalmış incecik bir çizgi var sadece , yumurtlamadan sonraki 11.günüm erken mi daha test için 4 test yaptım dünden beri hayali çizgi var ayrı markalar

Ya test yaptım ama fotoda öıkacak bir pembelik yok altta kalmış incecik bir çizgi var sadece , yumurtlamadan sonraki 11.günüm erken mi daha test için 4 test yaptım dünden beri hayali çizgi var ayrı markalar
dediğin gibiyse testlerin kendi çizgisi canım o dediğim gibi çok çok silik pembe olsaydı tamam derdim 11 erken tabi 14. günden önce yapma bekle bikaç gün sonra testi tekrarla erken çıkanların erken döllenme falan oluyor sanırım

Anladım haklısın, Benim zatem yumurtlamam da çok geç oldu erkenden çıkma umudum yok ama çizgi beni yanılttı, bide su döktüm çizgi hala var , incecik bir şey

Anladım haklısın, Benim zatem yumurtlamam da çok geç oldu erkenden çıkma umudum yok ama çizgi beni yanılttı, bide su döktüm çizgi hala var , incecik bir şey
aynen ben de su tuttum daha belirgin oldu hatta ama kanda negatif çıktı sonucum, en iyisi biraz daha beklemen canım inşallah hamilelik vardır

aynen ben de su tuttum daha belirgin oldu hatta ama kanda negatif çıktı sonucum, en iyisi biraz daha beklemen canım inşallah hamilelik vardır
Hayırlısı inşallah cümlemize nasip olsun bide sabah ilk uyanır uyanmaz yapmadım gün içinde yaptım hepsini çok ateşim var içeriden ölçüyorum 36.7 falan ama yanıyor elim ayağım tek hissettiğim bariz şey bu

kızlar batlarını yazanlar tekrar yazabilir mi köyden yeni geldimm okuyamadım konusmaları

Benimde 26 sarı akıntım var sadece inşallah enfeksiyon değil bebiştendr ya
Benim de sarı akıntı+şişkinlik+kabız var belirgin olarak arada kasığıma sızlama zonklama gibi ağrılar giriyor bir de sırtım belim sabahlar uyandığımda çok ağrıyor başka bişi yok ama bu bel ağrısı kasıklaea giren ağrı reglde de oluyor zaten o yüzden çok hamileliğe yoramıyorum

ama kasıklarda sızlama bence hamilelikten benimde hamile oldugum iğne batması gibi oluyodu ve sızlama oluyodu. Suan hicbisey yok. Benimde sırtım ve belim cok agrıdı gecen gün. Nolur hamilelikten olsun ya

ama kasıklarda sızlama bence hamilelikten benimde hamile oldugum iğne batması gibi oluyodu ve sızlama oluyodu. Suan hicbisey yok. Benimde sırtım ve belim cok agrıdı gecen gün. Nolur hamilelikten olsun ya
Benim ilk hamilelikte çok belirgindi kasık batmalarım çok erken başladı erken bitti kimyasal oldu acaba diyorum düşeceği için mi o kadar erken başladı çok yaşadım o ağrıyı çünkü genelde o kadar erken başlamıyor diyorlae çoğu kişide regl zamanı başlıyormuş bu ağrılar benim çok hafif ara ara olmaya başladı bu hafta ama regl geleceği için rahim kasılması da olabilir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…