- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
Peki bir şey daha sorucam mesela benim adetlerim hep düzensiz en son 15 mayıs ta adet oldum ama yumurtlamayı 12 haziranda gördüm, şimdi bu gibi durumlarda haftayı çıkarıyorlar ya 2 hafta mı çıkarıyorlar yoksa daha farklı bir hesaplama mı oluyor zira 15 mayıstan hesaplanırsa yaklaşık 6 haftalık oluyor,ama 2 hafta düşersek 3 hafta nın içinde oluyoraynen ben de su tuttum daha belirgin oldu hatta ama kanda negatif çıktı sonucum, en iyisi biraz daha beklemen canım inşallah hamilelik vardır
Benimde öyleydi işte kuzum yumurtlamsdan sonra kasık batmalarım felan baslamıstı. Göğüs büyümesi ağrısı. Felan filan. Ama şimdi bişry olmayınca da üzülüyorum.Benim ilk hamilelikte çok belirgindi kasık batmalarım çok erken başladı erken bitti kimyasal oldu acaba diyorum düşeceği için mi o kadar erken başladı çok yaşadım o ağrıyı çünkü genelde o kadar erken başlamıyor diyorlae çoğu kişide regl zamanı başlıyormuş bu ağrılar benim çok hafif ara ara olmaya başladı bu hafta ama regl geleceği için rahim kasılması da olabilir diyorum
Aynı benim de öyleydi ama kötü sonuçlandıBenimde öyleydi işte kuzum yumurtlamsdan sonra kasık batmalarım felan baslamıstı. Göğüs büyümesi ağrısı. Felan filan. Ama şimdi bişry olmayınca da üzülüyorum.
Canım geçmesine yakın dilinde kamaşma varmıydı? Yada şöyle sorayım çay içersin dilin yanar ya yandıktan saatler sonra oluşan o his, oldumu tabii hatırlıyorsanSelamlarAdetime 11 gün vardı bu tat oluştuğunda ama çok uzun sürmedi çok şükür kendiliğinden geçti 1 hafta sonra falan
yaa inşallah belirtisiz hamile oldugumuzu öğrenir ve sağlıklı sekilde ilerlerrrAynı benim de öyleydi ama kötü sonuçlandısağlıklı gebelik sürdüren kişilerin çoğunda belirtiler geç başlıyor biz de umut edelim belki bakalım inşallah diyip
İnşallah inşallahyaa inşallah belirtisiz hamile oldugumuzu öğrenir ve sağlıklı sekilde ilerlerrraz kaldı batlarımıza kırmızılar gelmicekkk bebiş gelcek Allahın izniylee
Beklemek de çok kötü oluyormuş ya hasta olursun ya olmazsın arası kötü vallaBekle cnm sabirli ol allahin izniyle 27 haziranda belli olur :)
Gebelik hesabını soruyosun dimi yanlış anlamadıysam son adete göre hesaplar doktorlar ama sen eminsen hangi gün olduğuna o zaman hafta hesabın daha sağlıklı olur.. senin testi 26 haziranda falan yapman lazım canımPeki bir şey daha sorucam mesela benim adetlerim hep düzensiz en son 15 mayıs ta adet oldum ama yumurtlamayı 12 haziranda gördüm, şimdi bu gibi durumlarda haftayı çıkarıyorlar ya 2 hafta mı çıkarıyorlar yoksa daha farklı bir hesaplama mı oluyor zira 15 mayıstan hesaplanırsa yaklaşık 6 haftalık oluyor,ama 2 hafta düşersek 3 hafta nın içinde oluyor
Ovu kullanmaya devam et canım bat ne zaman senin ? Geç de yumurtlama oluyor diyor arkadaşlarBen ovulasyon testiyle takip ettim tam pik görmedim aslında ama baya koyulastı ertesi gün sikiklesince demek pikti diye düşündüm. Bugün 14.gun. test yaptım tabiki yok yani saatler sonra bakıyorum kuruma çizgisi bile yoken azından olsak bir dahaki ay için uğraşacağız.
ne durumdasın kuzum var mı belirtinyaa inşallah belirtisiz hamile oldugumuzu öğrenir ve sağlıklı sekilde ilerlerrraz kaldı batlarımıza kırmızılar gelmicekkk bebiş gelcek Allahın izniylee
İnşallah olucaz zamanı gelince beklemedeyim bakalım nasipbilemiyoeum hic keske olabilsek ne var ne yok son durumlar?
yaa inşallah belirtisiz hamile oldugumuzu öğrenir ve sağlıklı sekilde ilerlerrraz kaldı batlarımıza kırmızılar gelmicekkk bebiş gelcek Allahın izniylee
Evet bu konuyu da öğrenmek istiyorum şuan ahamile değilsem bile ileride yine adetlerim düzensizken kalırsam bilemicem,evet erken gebelik testi için bile çok erken galibaGebelik hesabını soruyosun dimi yanlış anlamadıysam son adete göre hesaplar doktorlar ama sen eminsen hangi gün olduğuna o zaman hafta hesabın daha sağlıklı olur.. senin testi 26 haziranda falan yapman lazım canım
Bende aynı ha oldum olucam diye bakıyorum olmuyorumDünden beri ağrım var kuzum ama bakıyorum gelmemiş genelde yumurtlamanın 12. Günü falan gelmis reglisi böyle olanların ☹ insallah gelmesin diyo bi yanım ama o mucize beni bulur mu bilmiyorum bekliyorum
Azze yeni topik açmışsın görmediydim senin olduğunukızlar batlarını yazanlar tekrar yazabilir mi köyden yeni geldimm okuyamadım konusmaları
25 haziranAzze yeni topik açmışsın görmediydim senin olduğunueklermisin canım benide bat 125 haziran.
Testin babasını yaptrıdğım için rahat bekliyoumsen test yapmadan nasıl duruyorsun emin olduğun için mi yumurtlamadan?Regen_
Evet cnm gercekten oyle oluyor benim kimyasaldi gecen ay o insani daha kotu ediyor insallah seninledir bebeginBeklemek de çok kötü oluyormuş ya hasta olursun ya olmazsın arası kötü valla
Kanda baktıracaksan varsada yoksada çıkar canım, inşallah hamilesindir çıkar. İdrarda çıkmayanlarıda duydum, idrarda çok geç çıkanlarıda duydum. Ama kan kesindir.Bende aynı ha oldum olucam diye bakıyorum olmuyorumtest yapıyorum negatif.. akşam kana baktırmak istiyorum ya çıkmaz mı ki ? Hani beta hcg diyorlarya düşük sayı bile olsa çıkmaz mı varsa yoksa bilelim hastalığım ilk defa böyle oldu ama testler üzdü beni negatif silik olsa bile sevinirdim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?