Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen ben de su tuttum daha belirgin oldu hatta ama kanda negatif çıktı sonucum, en iyisi biraz daha beklemen canım inşallah hamilelik vardır
Peki bir şey daha sorucam mesela benim adetlerim hep düzensiz en son 15 mayıs ta adet oldum ama yumurtlamayı 12 haziranda gördüm, şimdi bu gibi durumlarda haftayı çıkarıyorlar ya 2 hafta mı çıkarıyorlar yoksa daha farklı bir hesaplama mı oluyor zira 15 mayıstan hesaplanırsa yaklaşık 6 haftalık oluyor,ama 2 hafta düşersek 3 hafta nın içinde oluyor

Benimde öyleydi işte kuzum yumurtlamsdan sonra kasık batmalarım felan baslamıstı. Göğüs büyümesi ağrısı. Felan filan. Ama şimdi bişry olmayınca da üzülüyorum.

Benimde öyleydi işte kuzum yumurtlamsdan sonra kasık batmalarım felan baslamıstı. Göğüs büyümesi ağrısı. Felan filan. Ama şimdi bişry olmayınca da üzülüyorum.
Aynı benim de öyleydi ama kötü sonuçlandı sağlıklı gebelik sürdüren kişilerin çoğunda belirtiler geç başlıyor biz de umut edelim belki bakalım inşallah diyip

Selamlar Adetime 11 gün vardı bu tat oluştuğunda ama çok uzun sürmedi çok şükür kendiliğinden geçti 1 hafta sonra falan
Canım geçmesine yakın dilinde kamaşma varmıydı? Yada şöyle sorayım çay içersin dilin yanar ya yandıktan saatler sonra oluşan o his, oldumu tabii hatırlıyorsan

Aynı benim de öyleydi ama kötü sonuçlandı sağlıklı gebelik sürdüren kişilerin çoğunda belirtiler geç başlıyor biz de umut edelim belki bakalım inşallah diyip
yaa inşallah belirtisiz hamile oldugumuzu öğrenir ve sağlıklı sekilde ilerlerrr az kaldı batlarımıza kırmızılar gelmicekkk bebiş gelcek Allahın izniylee

Gebelik hesabını soruyosun dimi yanlış anlamadıysam son adete göre hesaplar doktorlar ama sen eminsen hangi gün olduğuna o zaman hafta hesabın daha sağlıklı olur.. senin testi 26 haziranda falan yapman lazım canım

Ovu kullanmaya devam et canım bat ne zaman senin ? Geç de yumurtlama oluyor diyor arkadaşlar

yaa inşallah belirtisiz hamile oldugumuzu öğrenir ve sağlıklı sekilde ilerlerrr az kaldı batlarımıza kırmızılar gelmicekkk bebiş gelcek Allahın izniylee
ne durumdasın kuzum var mı belirtin

Gecikince mi test yapacaksın canım. Benim yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti çıkmaz şimdi dimi erken gebelik testiyle :)

Evet bu konuyu da öğrenmek istiyorum şuan ahamile değilsem bile ileride yine adetlerim düzensizken kalırsam bilemicem,evet erken gebelik testi için bile çok erken galiba

Dünden beri ağrım var kuzum ama bakıyorum gelmemiş genelde yumurtlamanın 12. Günü falan gelmis reglisi böyle olanların ☹ insallah gelmesin diyo bi yanım ama o mucize beni bulur mu bilmiyorum bekliyorum
Bende aynı ha oldum olucam diye bakıyorum olmuyorum test yapıyorum negatif.. akşam kana baktırmak istiyorum ya çıkmaz mı ki ? Hani beta hcg diyorlarya düşük sayı bile olsa çıkmaz mı varsa yoksa bilelim hastalığım ilk defa böyle oldu ama testler üzdü beni negatif silik olsa bile sevinirdim kesin

Kanda baktıracaksan varsada yoksada çıkar canım, inşallah hamilesindir çıkar. İdrarda çıkmayanlarıda duydum, idrarda çok geç çıkanlarıda duydum. Ama kan kesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…