Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin babasını yaptrıdğım için rahat bekliyoum kan testi yaptrdı illa eşim gecikmenin 2. günü negatif çıktı
Yaa öyle mi ben kaçırmışım kz o zaman senin kan verdiğini hatırlamıyorum cünkü. Akşam bende dayanamıcam ya giderim özele direk kan vermek istiyorum derim varsa çıkar demi sayılar filan yazıyorya hamileler anlamıyorum bu işten ama yoksa negatif derler gönderirler en azından içim rahat olur gaz ver bana hadi

Evet cnm gercekten oyle oluyor benim kimyasaldi gecen ay o insani daha kotu ediyor insallah seninledir bebegin
Kz bende mi kimyasal oldum acaba yoksa olabilir mi Böyle bişe ? Senin nasıl oldu kimyasal pozitif mi çıkıyor hamile gibi onun ne olduğunu bilmiyorum burdan duydum ama

Gecikince mi test yapacaksın canım. Benim yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti çıkmaz şimdi dimi erken gebelik testiyle :)
ay bilmiyom ki erken gebelikler regle 6 gün kalaya kadar gösteriyolardı galiba. Ama acele etme ya dur daha bebiş yerleşti mi yerleşmeye mi çalışıyo ben gecikirsem yaparım anca

Çıkar tabi kuzum ama inşallah negatif değildir senin 5 ten büyük çıkarsa gebelik var demektir

Kz bende mi kimyasal oldum acaba yoksa olabilir mi Böyle bişe ? Senin nasıl oldu kimyasal pozitif mi çıkıyor hamile gibi onun ne olduğunu bilmiyorum burdan duydum ama
Olmamissindir cnm oyle dusunme normal pozitif cikiyor ama silik cikti degerimde 21 di 2 gun sonra dusyu deger sen oyle dusunme vardir ins

Kanda baktıracaksan varsada yoksada çıkar canım, inşallah hamilesindir çıkar. İdrarda çıkmayanlarıda duydum, idrarda çok geç çıkanlarıda duydum. Ama kan kesindir.
Bak bunu duyduğum çok iyi oldu aksama gideyim ben canım en iyisi sağolasın inş güzel haberler olur bakalım

Olmamissindir cnm oyle dusunme normal pozitif cikiyor ama silik cikti degerimde 21 di 2 gun sonra dusyu deger sen oyle dusunme vardir ins
Hmm bakalım ne olacak bende bi kan vereyim. Peki senin hastalığın kaç gün geçince 21 di? Bende idrarda Bile negatif çıkıyor

Bıraktım ben ya. Çünkü zaten 20.gunde koyulaşma görmüştüm artık odur dedim. Keşke devam etseydim
Yine gün aşırı ilişkşye devam etmeye çalış ben hastalığımın 23 gününde takvimde olma riski düşük yazmasına rağmen ilişki yaşadım cünkü arkadaşlar bırakma dedi geç yumurtlama olabiliyormuş bazen ben ovu da kullanmadım ondan biraz da

Hmm bakalım ne olacak bende bi kan vereyim. Peki senin hastalığın kaç gün geçince 21 di? Bende idrarda Bile negatif çıkıyor
1 hafta sonra cnm dert etme ne kadar cok dert eder stres yaparsan o kadar iyi olmaz rahat ol belki kafana taktigindan gelmiyordur

1 hafta sonra cnm dert etme ne kadar cok dert eder stres yaparsan o kadar iyi olmaz rahat ol belki kafana taktigindan gelmiyordur
Hastalığın bir hafta gecikti öyle mi kan verdin iyi dayanmışsın kz vala. Ya ben hasta olmayınca kafama taktım suan da yoksa her ay stresim oluyor genel hasta olma günlerinde olunca geçiyordu bu sefer öyle de olmadı ne blm diğer aylar neden böyle gecikme olmadı diye düşündürüyor insanı iste amann kendim engel olabilsemmm

Ankarada ilaclarla birlikte yaklasık 15 bın.. Tanıdık eczane bulun falan dıyorlar belki 1000 lira indirim olur dıyolar

Ozaman hiç üzme kendini ağustosuta tayin olduktan sonra tedavi olacağım de kendini ona odakla. Em azından kafandan atmış olacaksın bunu sonra beklerken belkide bi mucize olur :)
İnşallahh canımsın zaten bu onumuzdekı iki ay epey yogun gececek, okul arastır ev ara evı topla tası yerlestır derken. Dusunmeye cok fırsatım olmaz

Aksama gideceğim kuzum içim rahat eder en azından keşke olsa da bu yaşadığım ilki taçlandırsa
İnşallah kuzum olumsuluk düşünme sen emin değilsin ki ovulasyon testiyle ben gördüğüm için emindim... Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzum

Canım geçmesine yakın dilinde kamaşma varmıydı? Yada şöyle sorayım çay içersin dilin yanar ya yandıktan saatler sonra oluşan o his, oldumu tabii hatırlıyorsan
Ağız kuruluğu oldu bende canım hafif mide bulantısıyla beraber ılık hiçbir şey yiyip içemedim Ama bünyeden bünyeye değişirmiş belki seninki de doğrudur bilemedim hayırlı haberler olsun inşallah

İnşallah hersey cok güzel gececek.. Belki de minicik bi ilacla cozulcek Bı sorun vardır..
Peaşinden gelcem 2 aycık az kaldıbelki bir gün birlikte sıra bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…