Yaa öyle mi ben kaçırmışım kz o zaman senin kan verdiğini hatırlamıyorum cünkü. Akşam bende dayanamıcam ya giderim özele direk kan vermek istiyorum derim varsa çıkar demi sayılar filan yazıyorya hamileler anlamıyorum bu işten amaTestin babasını yaptrıdğım için rahat bekliyoumkan testi yaptrdı illa eşim gecikmenin 2. günü negatif çıktı
Kz bende mi kimyasal oldum acaba yoksa olabilir mi Böyle bişe ? Senin nasıl oldu kimyasal pozitif mi çıkıyor hamile gibi onun ne olduğunu bilmiyorum burdan duydum amaEvet cnm gercekten oyle oluyor benim kimyasaldi gecen ay o insani daha kotu ediyor insallah seninledir bebegin
Zamanı gelince olucak insAllahbilemiyoeum hic keske olabilsek ne var ne yok son durumlar?
yok canım sarı akıntım var sadecene durumdasın kuzum var mı belirtin
ay bilmiyom ki erken gebelikler regle 6 gün kalaya kadar gösteriyolardı galiba. Ama acele etme yaGecikince mi test yapacaksın canım. Benim yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti çıkmaz şimdi dimi erken gebelik testiyle :)
Çıkar tabi kuzum ama inşallah negatif değildir senin 5 ten büyük çıkarsa gebelik var demektirYaa öyle mi ben kaçırmışım kz o zaman senin kan verdiğini hatırlamıyorum cünkü. Akşam bende dayanamıcam ya giderim özele direk kan vermek istiyorum derim varsa çıkar demi sayılar filan yazıyorya hamileler anlamıyorum bu işten amayoksa negatif derler gönderirler en azından içim rahat olur gaz ver bana hadi
Günün geçince yaparsın kuzum test daha öncesi yapıp üzme kendiniyok canım sarı akıntım var sadece
Olmamissindir cnm oyle dusunme normal pozitif cikiyor ama silik cikti degerimde 21 di 2 gun sonra dusyu deger sen oyle dusunme vardir insKz bende mi kimyasal oldum acaba yoksa olabilir mi Böyle bişe ? Senin nasıl oldu kimyasal pozitif mi çıkıyor hamile gibi onun ne olduğunu bilmiyorum burdan duydum ama
Bıraktım ben ya. Çünkü zaten 20.gunde koyulaşma görmüştüm artık odur dedim. Keşke devam etseydimOvu kullanmaya devam et canım bat ne zaman senin ? Geç de yumurtlama oluyor diyor arkadaşlar
Bak bunu duyduğum çok iyi oldu aksama gideyim ben canım en iyisi sağolasın inş güzel haberler olur bakalımKanda baktıracaksan varsada yoksada çıkar canım, inşallah hamilesindir çıkar. İdrarda çıkmayanlarıda duydum, idrarda çok geç çıkanlarıda duydum. Ama kan kesindir.
Aksama gideceğim kuzum içim rahat eder en azındanÇıkar tabi kuzum ama inşallah negatif değildir senin 5 ten büyük çıkarsa gebelik var demektir
Hmm bakalım ne olacak bende bi kan vereyim. Peki senin hastalığın kaç gün geçince 21 di? Bende idrarda Bile negatif çıkıyorOlmamissindir cnm oyle dusunme normal pozitif cikiyor ama silik cikti degerimde 21 di 2 gun sonra dusyu deger sen oyle dusunme vardir ins
Yine gün aşırı ilişkşye devam etmeye çalış ben hastalığımın 23 gününde takvimde olma riski düşük yazmasına rağmen ilişki yaşadım cünkü arkadaşlar bırakma dedi geç yumurtlama olabiliyormuş bazen ben ovu da kullanmadım ondan biraz daBıraktım ben ya. Çünkü zaten 20.gunde koyulaşma görmüştüm artık odur dedim. Keşke devam etseydim
1 hafta sonra cnm dert etme ne kadar cok dert eder stres yaparsan o kadar iyi olmaz rahat ol belki kafana taktigindan gelmiyordurHmm bakalım ne olacak bende bi kan vereyim. Peki senin hastalığın kaç gün geçince 21 di? Bende idrarda Bile negatif çıkıyor
Hastalığın bir hafta gecikti öyle mi kan verdin iyi dayanmışsın kz vala. Ya ben hasta olmayınca kafama taktım suan da yoksa her ay stresim oluyor genel hasta olma günlerinde olunca geçiyordu bu sefer öyle de olmadı ne blm diğer aylar neden böyle gecikme olmadı diye düşündürüyor insanı iste amann kendim engel olabilsemmm1 hafta sonra cnm dert etme ne kadar cok dert eder stres yaparsan o kadar iyi olmaz rahat ol belki kafana taktigindan gelmiyordur
Ankarada ilaclarla birlikte yaklasık 15 bın.. Tanıdık eczane bulun falan dıyorlar belki 1000 lira indirim olur dıyolarAynen bizim yakın bi tandgmizin oyle oldu hatta11 bin dediler ama fiyat kullabilan ilaclarla yükselebilrmis yani başlayımca görücez yazık esim korktugu icin biriktrmeye başlamıştı kendimizi daha yuksek olursa diye hazrlamaya çalısiyoruz anakarada ne kadarmış
İnşallahh canımsınOzaman hiç üzme kendini ağustosuta tayin olduktan sonra tedavi olacağım de kendini ona odakla. Em azından kafandan atmış olacaksın bunu sonra beklerken belkide bi mucize olur :)
İnşallah kuzum olumsuluk düşünme sen emin değilsin ki ovulasyon testiyle ben gördüğüm için emindim... Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzumAksama gideceğim kuzum içim rahat eder en azındankeşke olsa da bu yaşadığım ilki taçlandırsa
Ağız kuruluğu oldu bende canım hafif mide bulantısıyla beraber ılık hiçbir şey yiyip içemedimCanım geçmesine yakın dilinde kamaşma varmıydı? Yada şöyle sorayım çay içersin dilin yanar ya yandıktan saatler sonra oluşan o his, oldumu tabii hatırlıyorsan
İnşallah hersey cok güzel gececek.. Belki de minicik bi ilacla cozulcek Bı sorun vardır..Ya ben heyecanlanıyorum giderek. İnşallah çok güzel geçer de sen de tayinden sonra gider güzel sonuç alırsın inşallah. Ben normal regl tarihinden sonra 3gun pikten sonra 14.gundeyim bugün olmazsa diye korkuyorum Çarşamba hormon paneli vs bakacaklardi. Her ay olmasa deriz bu ay olsa da Dr muza gitsek diye bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?