hmm bak iyi söyledin canım tanıdık eczane bulabilirz belkimAnkarada ilaclarla birlikte yaklasık 15 bın.. Tanıdık eczane bulun falan dıyorlar belki 1000 lira indirim olur dıyolar
Sonucu bizede yaz canım merak ettim bak. İnşallah pozitifi alırsınBak bunu duyduğum çok iyi oldu aksama gideyim ben canım en iyisi sağolasın inş güzel haberler olur bakalım
Ne guzel kuzum Rabbım evladını bagışlasınCanimm bende 2 yil ugrasmayla sonunda doktora gitmistim , 3 doktorun 3 üde esimde sorun var demisti ve asilama bile degil direk tüp demislerdi , son randevumuzu yumurtlama gününe denk geliyo diye iptal etmistim 10 gün sonraya almistim yine gittik yine ayni seyi dedi esimde hiz ve bas anormalisi var demisti ama o iptal ettigim hafta hamile kalmisim kürlerle vitaminlerle 3 ay kullandi esim o kürü keciboynuzu ve ek vitaminler simdi oglum 4.5 yasinda 2. yi istiyoruz yine ugrastirvak sanirim yine basladim küre yani demem okii randevunna kadar birakma kür yap esine ek vitamin var onu ver hatta Almanyadayim ben doppelherzin erkekler icin olan vitaminini kullaniyo esim o simdi türkiyedede var onu ver yan etkisi yok keciboynuzu özü ver , kürünü yap insallah olurr bende bu ay denedim heycanla bekliyorul bakalim
Amin canım bilmiyorum ki negatifi göre göre de kan vereceğim ama hayırlısı bakalım yazarım zatenİnşallah kuzum olumsuluk düşünme sen emin değilsin ki ovulasyon testiyle ben gördüğüm için emindim... Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzum
İnşallah bi mucize olur vala haber veririm hemen zatenSonucu bizede yaz canım merak ettim bak. İnşallah pozitifi alırsın
Güzel haberlerle gel inşallah cnmBak bunu duyduğum çok iyi oldu aksama gideyim ben canım en iyisi sağolasın inş güzel haberler olur bakalım
Saat kacta gideceksin ona gore hazır olsa beklıcem burdaİnşallah bi mucize olur vala haber veririm hemen zaten
aynen gecikmeden yapmam zaten gerek yok belirtim olsa neysedeGünün geçince yaparsın kuzum test daha öncesi yapıp üzme kendini
kuzum geçen ay senin reglin erken mi gelmiştiaynen gecikmeden yapmam zaten gerek yok belirtim olsa neysede
İnşallah canımMaalesef bebegım onumuzdekı ayaa artık
evet bigünkuzum geçen ay senin reglin erken mi gelmişti
Saat kacta gideceksin ona gore hazır olsa beklıcem burda ❤
Erken gelirse döngün rahim bebiş arıyormuş dermiş eskiler forumda denk geldm ne kadar doğru bilmiom ama sen geldn aklımaevet bigünkahverengi gelmisti ama
ayy keşkee yaa nolur bulsunn artık bebişiiiErken gelirse döngün rahim bebiş arıyormuş dermiş eskiler forumda denk geldm ne kadar doğru bilmiom ama sen geldn aklıma
bulacak inşallah kuzum biraz yolu uzattılar sadeceayy keşkee yaa nolur bulsunn artık bebişiii
Ya ben de öyle hayaller kuruyorum. Allah'ım duysun sesimiziİnşallah hersey cok güzel gececek.. Belki de minicik bi ilacla cozulcek Bı sorun vardır..
Peaşinden gelcem 2 aycık az kaldıbelki bir gün birlikte sıra bekleriz
İnşallah ya inşallahhbulacak inşallah kuzum biraz yolu uzattılar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?