Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bilmiyom ki erken gebelikler regle 6 gün kalaya kadar gösteriyolardı galiba. Ama acele etme ya dur daha bebiş yerleşti mi yerleşmeye mi çalışıyo ben gecikirsem yaparım anca

6 gün kaldı benimde of ya ben sana diyordum az kaldıkça çok heycan yaptım bir daha sana bişey demicem ahahaha

İnşallahh canımsın zaten bu onumuzdekı iki ay epey yogun gececek, okul arastır ev ara evı topla tası yerlestır derken. Dusunmeye cok fırsatım olmaz

Oo süper hadi hayırlı haberle o zaman kuzum :)

6 gün kaldı benimde of ya ben sana diyordum az kaldıkça çok heycan yaptım bir daha sana bişey demicem ahahaha
valla günler yaklastıkca heycan basıyo Allahımm lütfeeen diyosunn. Acabalar sarıyoo. Sonra google da belirtisiz hamile olanlar var mı diye aratıyosun

valla günler yaklastıkca heycan basıyo Allahımm lütfeeen diyosunn. Acabalar sarıyoo. Sonra google da belirtisiz hamile olanlar var mı diye aratıyosun

Yok belirtilere ilk defa aramadım ama ya. Belirtilere takılınca hepsi sende beliriyor çünkü :))

Sabret cnm belki hava degisimidir

tamam canım. Bu topiği nisan ayında acmıstım mayıs da batım vardı. O zamamdan beri burdayım. Regl gelsede umutsuzlk yok
Bende Mayıs ayindan beri bu topiği takip ediyorum. Yani 2 aydır .
Bugun itibari ile 3. Aya sarktı.
Umutsuzluk konusunda birsey diyemem , o kadar kötü oldum ki Mart ayından beri surekli deniyoruz . Gun asiri iliski , yok bitkisel caylar , Caksir koku falan ... Ne bilim Rabbim isteyen herkesi sevindirsin ...

Kızlar adete son 2günüm kaldı.test yapacaktım ama yapmadım çarşamba sabahı yapıcam inşallah. Belirti olarak bel ve arada bir kasık ağrılarım var. Bir de bacak baldırlarım ağrıyor bacaklarımı kırarken yürürken falan. Belirti sayılır mı yaşayan var mı

Bende şubattan beri deniyorum ama emin ol 2 sene 3 sene deyenler var. Daha yolun basındayız. Çok istiyoruz. Olsa havalara ucarız. Ama emin ol rabbim nasip etmiyosa suan vakti var demekki. Biz ne yaparsak yapalım olmuyo

Amin canım amin. Ben hala regliyim canım benim yumurtlamam ay sonu olur heralde
[/QUOTE]

Rabbim hayirli haber verdirsin sanada insallah :)

Amin cnm ben 14 u yumurtladim ondan gecikecek adetim 23 de olmam diyr dusunuyorum sirt agrisi basladi gaz problemi ve kabizim 4 t gundur :)
[/QUOTE]

insallah olmazisnda bebis olur :)) hemsommmm ya ankaralisin demi :)

amin kardesimm sogan kurunu denedinmi bende onu denicem iste

Bende şubattan beri deniyorum ama emin ol 2 sene 3 sene deyenler var. Daha yolun basındayız. Çok istiyoruz. Olsa havalara ucarız. Ama emin ol rabbim nasip etmiyosa suan vakti var demekki. Biz ne yaparsak yapalım olmuyo
Canim ben 4 yildir evliyim .
Evlendikten 3 ay sonra falan cocuk düşündük ondan sonra sorunlar bas gösterdi.esim varikosel ameliyatı oldu. Değerleri hala bile normale dönmemiş . Stres yapma faoan dediler . Kafa dagitmak adina 1,5 yil dershanede öğretmenlik yaptım. Bebek üzerinde durmadim . Mart ayinda falan dershaneler kapandı . . Bebek konusuna geri döndüm iste gidip rahim filmi cektim sol yumurtam asiri zayif çıktı . Doktor emar önerdi . İlacli emar cekilecegim onun gununu bekliyorum .

Bilmiyordum canım. İnşallah en kısa sürede nasipp olur

amin kardesimm sogan kurunu denedinmi bende onu denicem iste
Butun bitkisel kürleri nerdeyse hep denedim .
İncir havuc kuru kullandım
Daha sonra Aslan pençesi aldim onu kullandım.
Azgin teke otu ve coban çökerten esimle ortak kullandik .
Daha sonra da çakşır koku Suyu kullandik .
Ama yine tutmadı.

Amin cnm ben 14 u yumurtladim ondan gecikecek adetim 23 de olmam diyr dusunuyorum sirt agrisi basladi gaz problemi ve kabizim 4 t gundur :)

insallah olmazisnda bebis olur :)) hemsommmm ya ankaralisin demi :)
[/QUOTE]
Evet cnm ankaradayim :) insallah olmam

Benide eklermisin canım, yazdım ama görmedin sanırım. Bat 25 haziran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…