görmemiştim canım ekliyorumm az kalmış belirtin var mıBenide eklermisin canım, yazdım ama görmedin sanırım. Bat 25 haziran.
görmemiştim canım ekliyorumm az kalmış belirtin var mı
Butun bitkisel kürleri nerdeyse hep denedim .
İncir havuc kuru kullandım
Daha sonra Aslan pençesi aldim onu kullandım.
Azgin teke otu ve coban çökerten esimle ortak kullandik .
Daha sonra da çakşır koku Suyu kullandik .
Ama yine tutmadı.
Evet cnm ankaradayim :) insallah olmaminsallah olmazisnda bebis olur :)) hemsommmm ya ankaralisin demi :)
bende ankaraliyim ama suan yurtdisindayim INSALLAH haberlerini bekliyoruzEvet cnm ankaradayim :) insallah olmam
Insallah cnm cok tesekkur ederim :) hangi ulkedesinbende ankaraliyim ama suan yurtdisindayim INSALLAH haberlerini bekliyoruz
Insallah cnm cok tesekkur ederim :) hangi ulkedesin
Iyiyimis cnm benim isimde yurtdisi ile ilgili :)suan Katardayim canim
o yuzdenmi vizeci ismin :)) vizecimisin yoksa :)Iyiyimis cnm benim isimde yurtdisi ile ilgili :)
canım yumurtlama gününün üstüne 14 gün koyuyosu ve regl gününü buluyosın :) kuzum diğer sordugunu tam anlayamadım hamilelik hesaplamasını mı soruyosunCanimm simdi siz daha bilgilisiniz benim bat tarihim kac simdivallahi bi soruyu sorduguma utaniyorum ama artik bende bilmiyorum döngüm 28-29 gün bu ay ki yumurtlama 11-12. gün benim simdi hangi tarihleri dikkate almam lazim ? Bide bu günp gecme olayini hic yasamadim brn ama gecince bi önceki net adet tarihinden mi oluyo yoksa beklenendenmi ? Bi aydinlat beniii sana zahmet
3 tane damlat idrarini biraz tut cnm 3 4 saat obdan sonra yapKızlar dayanadım test aldımmmm yine yanlış yapmayim de buda araya gitmesinAzze Regen_ nasıl yapıcam testi yapmadan önce neye dikkat etmem gerekiyor Eki Görüntüle 2652957
idrarını tutup ondan sonra yapman gerekiyo kuzum 3 damla damlat sadece fazla damlatmaKızlar dayanadım test aldımmmm yine yanlış yapmayim de buda araya gitmesinAzze Regen_ nasıl yapıcam testi yapmadan önce neye dikkat etmem gerekiyor Eki Görüntüle 2652957
canım yumurtlama gününün üstüne 14 gün koyuyosu ve regl gününü buluyosın :) kuzum diğer sordugunu tam anlayamadım hamilelik hesaplamasını mı soruyosun
canım yumurtlama gününün üstüne 14 gün koyuyosu ve regl gününü buluyosın :) kuzum diğer sordugunu tam anlayamadım hamilelik hesaplamasını mı soruyosun
Sabahı mı beklemeyim kuzum sence yoksa akşama yapayım mııııAynen şıkışık ol ki idrar toplanmış olsun hadi bakalım güzel haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?