Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
görmemiştim canım ekliyorumm az kalmış belirtin var mı

Canimm simdi siz daha bilgilisiniz benim bat tarihim kac simdi vallahi bi soruyu sorduguma utaniyorum ama artik bende bilmiyorum döngüm 28-29 gün bu ay ki yumurtlama 11-12. gün benim simdi hangi tarihleri dikkate almam lazim ? Bide bu günp gecme olayini hic yasamadim brn ama gecince bi önceki net adet tarihinden mi oluyo yoksa beklenendenmi ? Bi aydinlat beniii sana zahmet

zamani degil demekki sen yine dene bir su sogan kurunu hemen birakma onun bi sureci var ilk 15 gun sonra 10 gun filan diye o yuzden pes etme sen denedin olmadiysa zamani degildi devam et sadece kendinide rahat birak olmzasa olmasin tarzinda olmaya calis.. Rabbim sana en kisa zamanda nasib eder insallah

canım yumurtlama gününün üstüne 14 gün koyuyosu ve regl gününü buluyosın :) kuzum diğer sordugunu tam anlayamadım hamilelik hesaplamasını mı soruyosun

Kızlar dayanadım test aldımmmm yine yanlış yapmayim de buda araya gitmesin Azze Regen_ nasıl yapıcam testi yapmadan önce neye dikkat etmem gerekiyor Eki Görüntüle 2652957
idrarını tutup ondan sonra yapman gerekiyo kuzum 3 damla damlat sadece fazla damlatma ama senin günün gecmisti zaten bence beklemene bile gerek uok

canım yumurtlama gününün üstüne 14 gün koyuyosu ve regl gününü buluyosın :) kuzum diğer sordugunu tam anlayamadım hamilelik hesaplamasını mı soruyosun

25-26 si ozaman bat benim ... canimm simdi 25-26 sinda olmazsam ozaman mi günüm gecmis oluyo ? Yoksa gecen ay 2 haziranda olmustum yine emin olmak icin 2 temmuzu mu beklemeliyim ? Ben hic gün gecme olayi olmadi ya valla rast geöe test yapiyorim

Birde canimm simdi normal test yapsam cikmaz dimi ? Bitane erken test aldim onun icinde cok erken dimi adetten 4 gün önce yapmam lazim yada en kesini adet günü sanirim

Aynen şıkışık ol ki idrar toplanmış olsun hadi bakalım güzel haber ver bize
Sabahı mı beklemeyim kuzum sence yoksa akşama yapayım mıııı içimden bir ses dürttü beni burda da yabancıyım henüz navigasyonla eczane aradım bulamadım sonra googlden birinin numarasını aradım eve getirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…