Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzumm 25 26sı olmazsa günün gecmiss oluyoo diğer ayla alakası yok

Birde canimm simdi normal test yapsam cikmaz dimi ? Bitane erken test aldim onun icinde cok erken dimi adetten 4 gün önce yapmam lazim yada en kesini adet günü sanirim
erken gebelikte cıkabilir canım ama emin olmak icin bence bekle

Kızlar merhaba 3 gündür ovulasyon testlerim böyle ne zaman silikleşmeye başlıyor bu normal mi

Eklentiler

• 22B7BBBB-15D3-42BD-9863-A0819AA756C8.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 16
Ahahhah eve gebelik testi getirtmek mi bunun bir üst level ı daha yok kuzum alkışlıyorum sen üstüne görmeden süpheleniyorsun o yüzden şimdi de yapsan çıkar diye düsünüyorum canım

Heh tamam süper vallahi su gün gecme olayini hic yasamadim bilmiyorum ne komik saoll kuzumm ben ozaman beklim zaten alistik beklemeye pek ümidim yok ama bakalim hayirlisi
Bnimde yok kuzum ama cıkmadık candan ümit kesilmezmişşş :)

Hahaha wayyy beee hemenn yapp hemnn bu kadar aziim ve emekk

Ahahhah eve gebelik testi getirtmek mi bunun bir üst level ı daha yok kuzum alkışlıyorum sen üstüne görmeden süpheleniyorsun o yüzden şimdi de yapsan çıkar diye düsünüyorum canım
Ahahahahah sağolsunlar ama getirmeyiz demediler eşim nöbete gitti geçen gün istedim ondan çok takıyorsun diyip almamıştı eğer olurda çift çizgi görürsem ona da süpriz olur ama Allahımmmm inşallah görürüm 3 saat olsun da kuzum çişimi tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…