İnşalllah kuzum ya inşalllllahIns cnm fazla su icme cnm 2 cizgi görürüz ins
Yok kuzumm 25 26sı olmazsa günün gecmiss oluyoo25-26 si ozaman bat benim ... canimm simdi 25-26 sinda olmazsam ozaman mi günüm gecmis oluyo ? Yoksa gecen ay 2 haziranda olmustum yine emin olmak icin 2 temmuzu mu beklemeliyim ? Ben hic gün gecme olayi olmadi ya valla rast geöe test yapiyorim
Cnm senin bat 1 sayfada 10.07.2020 yaziyorİnşalllah kuzum ya inşalllllah
erken gebelikte cıkabilir canım ama emin olmak icin bence bekleBirde canimm simdi normal test yapsam cikmaz dimi ? Bitane erken test aldim onun icinde cok erken dimi adetten 4 gün önce yapmam lazim yada en kesini adet günü sanirim
Ben bu ay için yapacam canım adet oldum ama değişik olmuştum 2 gün sürmüştü ve sonrasında kasık ağrım devam etmiştiCnm senin bat 1 sayfada 10.07.2020 yaziyor
erken gebelikte cıkabilir canım ama emin olmak icin bence bekle
Ahahhah eve gebelik testi getirtmek mi bunun bir üst level ı daha yok kuzum alkışlıyorumSabahı mı beklemeyim kuzum sence yoksa akşama yapayım mııııiçimden bir ses dürttü beni burda da yabancıyım henüz navigasyonla eczane aradım bulamadım sonra googlden birinin numarasını aradım eve getirdiler
Bnimde yok kuzum ama cıkmadık candan ümit kesilmezmişşş :)Heh tamam süper vallahi su gün gecme olayini hic yasamadim bilmiyorumne komik saoll kuzumm ben ozaman beklim zaten alistik beklemeye pek ümidim yok ama bakalim hayirlisi
Hahaha wayyy beeeSabahı mı beklemeyim kuzum sence yoksa akşama yapayım mııııiçimden bir ses dürttü beni burda da yabancıyım henüz navigasyonla eczane aradım bulamadım sonra googlden birinin numarasını aradım eve getirdiler
Iyiyiz kuzum sen nasılsınKızlarrr nasılsınız ne var ne yokkk❤❤ Regl tarihi yaklaşanlar, geç yumurtlayanlar durumlar nedir ☺
birşey yok vallaa :) bi belirtim olsunda umutlanım diye bakıyorum son 4 günKızlarrr nasılsınız ne var ne yokkk❤❤ Regl tarihi yaklaşanlar, geç yumurtlayanlar durumlar nedir ☺
Yok canım yapmadım henüzYaaa yaptın mu testiiii
AhahahahahAhahhah eve gebelik testi getirtmek mi bunun bir üst level ı daha yok kuzum alkışlıyorumsen üstüne görmeden süpheleniyorsun o yüzden şimdi de yapsan çıkar diye düsünüyorum canım
Canımm 1 saat oldu biraz daha geçsin yapıcamHahaha wayyy beeehemenn yapp hemnn bu kadar aziim ve emekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?