Hadi bakalım kuzum bu heyecanını guzel bir haberle taçlandırsın inşallahAhahahahahsağolsunlar ama getirmeyiz demediler eşim nöbete gitti geçen gün istedim ondan çok takıyorsun diyip almamıştı eğer olurda çift çizgi görürsem ona da süpriz olur ama Allahımmmm inşallah görürüm 3 saat olsun da kuzum çişimi tutuyorum
kız o erken yapanlar için geçerli senin beklemene gerek yok varsaaa o çift çizgi o kadar belirgin çıkar kiiCanımm 1 saat oldu biraz daha geçsin yapıcam
3 aydır mi deniyosunuz canım, ovulasyon pikmi bugün de3 aydır olmadı artık doktora gitmeli miyim ne dersiniz
3 aydır mi deniyosunuz canım, ovulasyon pikmi bugün de
ovulasyon pik günüm 7 hazirandı değerlendirmiştim ama adet oldum bugün
Ayyy ozaman gidiyorum ben yapmayakız o erken yapanlar için geçerli senin beklemene gerek yok varsaaa o çift çizgi o kadar belirgin çıkar kii
3 aydır deniyosan doktora gitmek icin erken ama. Gidip bi kan verip değerlerine baktırabilirsin vitaminlerine felan :)3 aydır olmadı artık doktora gitmeli miyim ne dersiniz
Ahh ahhh inşallah inşallahHadi bakalım kuzum bu heyecanını guzel bir haberle taçlandırsın inşallah
git hadi bekliyoruzzAyyy ozaman gidiyorum ben yapmaya
Aynen gitmelisin canım 1 yıl bosuna beklememis olursun sen doktora git sorunun yoksa 3 ay daha deneyin gebelik oluşmazsa bu sefer esinde gitsin ürologa sperm testi versin bazen erkekte sıkntı çıkıyor kadında sorun yokken2. ya da 3. Gün hormon testi yaptırmaya mı gitsem diye düşünüyorum
Aynen gitmelisin canım 1 yıl bosuna beklememis olursun sen doktora git sorunun yoksa 3 ay daha deneyin gebelik oluşmazsa bu sefer esinde gitsin ürologa sperm testi versin bazen erkekte sıkntı çıkıyor kadında sorun yokken
Rica ederimteşekkür ederim kafam rahat olsun en azından
Ara ara gelip gidiyo valla ama ruhsal olarak sanırım bunalıma girdim evden çıkmaya çıkmayaIyiyiz kuzum sen nasılsınbulantın falan başladı mı nasıl gidiyor
Hep beni örnek alın benim 3 gün kala bile bişey yoktu kanda bilebirşey yok vallaa :) bi belirtim olsunda umutlanım diye bakıyorum son 4 gün
Valla ona güvenerek ve inanarak bekliyorumAra ara gelip gidiyo valla ama ruhsal olarak sanırım bunalıma girdim evden çıkmaya çıkmaya
Hep beni örnek alın benim 3 gün kala bile bişey yoktu kanda bileo yüzden hep dua edin bu ay burası bi patlama yaşasın inşallahhh ❤
Adetin 21. Günü progesteron hormonuna baktırdım 18.11 çıktı doktor çok iyi kesinlikle kaliteli yumurtlama var dedi.görmemiştim canım ekliyorumm az kalmış belirtin var mı
Ay ben de onu diyecektim. Bu ay hiç belirtim yok. Geçen ay çok belirtim vardı, bilemiyorum belki kimyasal da olmuş olabilir adet 12 gun surdu. Bu ay soğan kürü yaptim. Benim 17. Yada 18.gunum yumurtlama olma ihtimali var. 15, 18 ve 19da ilişki oldu. Aslinda yumurtlaman daha geç de olabilir dediğim gibi adet uzadı. simdi 5 gun kaldı tahmini adet gunume. Duzensiz oldugu icin iste net tarihlerim olmuyor. Belki daha sık ilişki olmaliydi fakat yumurtlamadan sonra belim tutuldu iş bile yapamiyorum...@iloveme belirtisiz hamile olanlar o kadar çok ki tek umudum bu suanlık
İnşallah vardır canıımm. Ne zamam test yapcaksınAdetin 21. Günü progesteron hormonuna baktırdım 18.11 çıktı doktor çok iyi kesinlikle kaliteli yumurtlama var dedi.
Ve ilk defa yumurtlamadan 6-7 gün sonra ağzımda o hiç geçmeyen metal tadı vardı, şimdi hala devam ediyor ama hafifledi ağzımın içi bi değişik, başkada bişey yok, bekliyorm bakalım.
Siz hamile misiniz? Hic belirtiniz olmadı mı? benim de hic belirtim yok 5 gun var adete belki daha fazla cunku düzensizim. dün test yaptim negatif. En iyisi adeti bekliyeyim.Ara ara gelip gidiyo valla ama ruhsal olarak sanırım bunalıma girdim evden çıkmaya çıkmaya
Hep beni örnek alın benim 3 gün kala bile bişey yoktu kanda bileo yüzden hep dua edin bu ay burası bi patlama yaşasın inşallahhh ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?