Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım kuzum bu heyecanını guzel bir haberle taçlandırsın inşallah

2. ya da 3. Gün hormon testi yaptırmaya mı gitsem diye düşünüyorum
Aynen gitmelisin canım 1 yıl bosuna beklememis olursun sen doktora git sorunun yoksa 3 ay daha deneyin gebelik oluşmazsa bu sefer esinde gitsin ürologa sperm testi versin bazen erkekte sıkntı çıkıyor kadında sorun yokken

Aynen gitmelisin canım 1 yıl bosuna beklememis olursun sen doktora git sorunun yoksa 3 ay daha deneyin gebelik oluşmazsa bu sefer esinde gitsin ürologa sperm testi versin bazen erkekte sıkntı çıkıyor kadında sorun yokken

teşekkür ederim kafam rahat olsun en azından

Iyiyiz kuzum sen nasılsın bulantın falan başladı mı nasıl gidiyor
Ara ara gelip gidiyo valla ama ruhsal olarak sanırım bunalıma girdim evden çıkmaya çıkmaya
birşey yok vallaa :) bi belirtim olsunda umutlanım diye bakıyorum son 4 gün
Hep beni örnek alın benim 3 gün kala bile bişey yoktu kanda bile o yüzden hep dua edin bu ay burası bi patlama yaşasın inşallahhh

Dün ve bugün soğuk demir yaşıyormuş gibiyim ağzımın içi demir tadı var uyuşuyor sanki neden olur ya evden de cıkmıyorum ya pandemi ve bat bekleme tiribemi soktu beni

Valla ona güvenerek ve inanarak bekliyorum

görmemiştim canım ekliyorumm az kalmış belirtin var mı
Adetin 21. Günü progesteron hormonuna baktırdım 18.11 çıktı doktor çok iyi kesinlikle kaliteli yumurtlama var dedi.
Ve ilk defa yumurtlamadan 6-7 gün sonra ağzımda o hiç geçmeyen metal tadı vardı, şimdi hala devam ediyor ama hafifledi ağzımın içi bi değişik, başkada bişey yok, bekliyorm bakalım.

@iloveme belirtisiz hamile olanlar o kadar çok ki tek umudum bu suanlık
Ay ben de onu diyecektim. Bu ay hiç belirtim yok. Geçen ay çok belirtim vardı, bilemiyorum belki kimyasal da olmuş olabilir adet 12 gun surdu. Bu ay soğan kürü yaptim. Benim 17. Yada 18.gunum yumurtlama olma ihtimali var. 15, 18 ve 19da ilişki oldu. Aslinda yumurtlaman daha geç de olabilir dediğim gibi adet uzadı. simdi 5 gun kaldı tahmini adet gunume. Duzensiz oldugu icin iste net tarihlerim olmuyor. Belki daha sık ilişki olmaliydi fakat yumurtlamadan sonra belim tutuldu iş bile yapamiyorum...

İnşallah vardır canıımm. Ne zamam test yapcaksın

Siz hamile misiniz? Hic belirtiniz olmadı mı? benim de hic belirtim yok 5 gun var adete belki daha fazla cunku düzensizim. dün test yaptim negatif. En iyisi adeti bekliyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…