Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede bi sırt bi bel ağrısı gidiyo bakalım nere kadar

Aşılama yaptıran var mı benim gibi sayfada? ÇAT 11 AŞILAMANIN 11. Günü. Belirtileriniz var mı,ya da aşılaması tutanlar neler yaşadı?

Dün ve bugün soğuk demir yaşıyormuş gibiyim ağzımın içi demir tadı var uyuşuyor sanki neden olur ya evden de cıkmıyorum ya pandemi ve bat bekleme tiribemi soktu beni
Ayyy kızzz bendede aynı belirti var, bu yumurtlamadan kaç gün sonra başladı senin? Bata kaç günün kaldı canım?

Gece falan çıkın dısarı öyle eve kapanma biliyorum korkuyosun koronadan ama böylede bunalma kuzum

Ayyy kızzz bendede aynı belirti var, bu yumurtlamadan kaç gün sonra başladı senin? Bata kaç günün kaldı canım?
Dün ve bu gün dün akşam üstü oldu bir saat sürdü bugünde bir saattir devam ediyor bat 26/27 yumurtlamanın 10 günü bugün

Evet benim yumurtlamadan 14 gün geçene kadar kanda negatif çıktı
Hadi hayırlı olsun maşallah. ne kadar süredir deniyorsunuz? Ben aslında yeni sayilirim bu ay 3.denememiz. hatta eşim 2.denememiz sayilir diyor cunku ilk seferde yumurtlama haftası iliski olmadi ben de acikcasi cok bilmiyordum illa yumurtlama haftasi hamile kalindigini
Aslında benim bir arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı sonra bende hemen olmayınca biraz kötü hissettim kendimi.

Sohrab kuzum hayırlısı olsun moralini bozmadın zaten biliyorum en azından önündeki yol belli artık

Dün ve bu gün dün akşam üstü oldu bir saat sürdü bugünde bir saattir devam ediyor bat 26/27 yumurtlamanın 10 günü bugün
Bende yumurtlamadan 1 hafta sonra başladı, hatta gece yatarken daha fazla şiddetlendi o ağzımdaki metal tadı, 4-5 gündür hala devam ediyor, bu durum beni çok umutlandırdı nedense. Ve hafiften bel ağrım var. Ama göğüslerim ağrımıyor aksine içinde su varmış gibi ağrı yok dolgun ve yumşacık oldu

Bat benim de 27 ama hicbir belirtim yok. Bel tutulmam var ama o da ters hareketten...
Benimde belirtim yok kuzum regli olacak gibi olup geçiyor gögüslerde dün ve bugün hissedilir şekilde bastırınca acıyor regli ve hamilelik belirtileri aynı olunca belirtim var bile diyemiyor insan herhalde psikolojik diyorsun yine bu ay diğer aylara göre belirtisizim diğer ay ben kesin hamile gözü ile bakıyordum kendime bu ay hiç umudum yok çatlamayı kacırdım çünkü birde yumurtlama iki gün sürdü son günü kaçırdım olacağını artık sanmıyorum

Sakın o arkadaşlara bakmayın benim de bir arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldığını anlatıyor ama şu anda konuşurken satır aralarından uzun zamandır istediğini ve ilk ayda olmadığını anladım yani
Çoook normal zaten olmaması, 1 sene dolana kadar olur inşallah

İnş vardır kuzum ya bu ay burası hamile dolsun inşallah

Bu insanları anlayamıyorum marifetmiymiş acaba bu tip insanların tek başarıları çocuk dogurabilmek oluyo maalesef..

Aaa canim bende öyleyim 2 gündür bugün en sevdigim redbulu icemedim eksi tadi bozuk geldi ama ümitlenmiyorum suan bile agzimin tadi degisik bakalim adetimi bekliyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…