Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu insanları anlayamıyorum marifetmiymiş acaba bu tip insanların tek başarıları çocuk dogurabilmek oluyo maalesef..
Hahahsesli güldüm kız onlar insanların mutsuzlukları ile beslenen kötü akbabalar

Kız bu minnaklar bize bir türlü sürpriz yapmıyor üçümüz de aynı durumdayız bak, 2 senedir ne kimyasal ne gecikme tık yok, tam takır kuru bakırım ben
Aynen kuzum valla öyle yavaştan alıyor ki bizim minnaklar ben adını tospik koyacağım olur da teşrif ederse annesine

Aaa canim bende öyleyim 2 gündür bugün en sevdigim redbulu icemedim eksi tadi bozuk geldi ama ümitlenmiyorum suan bile agzimin tadi degisik bakalim adetimi bekliyorim
Çok ümitliyiz ama olamayacağı bizi üzdüğü için bir tarafımız emin olamıyor çünki diğer aylarda da çok belirtiler yaşadık hep yaşıyoruz birilerine söylemeye cekiniyoruz psikolojik demesi bile insanı uzuyor karşı tarafın

Aynen canimm öyle haklsiinki sanirim o yüzden esime bile demiyorum hissettiklerimi insan istedigi seyi hissediyo kendinde iste insallah yanilmayiz

Bu insanları anlayamıyorum marifetmiymiş acaba bu tip insanların tek başarıları çocuk dogurabilmek oluyo maalesef..
Aynen canım ben de bravo hem de tek seferde dedim zaten bide erkek oldu delirdi iyice Şimdi de onunla övünüyor
ilkel ve cahil bir beyin, ciddiye almıyorum artık

Aynen canım ben de bravo hem de tek seferde dedim zaten bide erkek oldu delirdi iyice Şimdi de onunla övünüyor
ilkel ve cahil bir beyin, ciddiye almıyorum artık
katlanılmaz cahillik. Aslında böylelerinr laf sokcan

Aynen havada karada kaparlar üzgün kokusun
Oo tabi tani geçende de bana anne olmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu ve çok sevdiğini anlatıyordu bir de biliyor yani, hatta baya üzülüp buraya da yazmıştım şimdi hiiiç takmıyorum hayatında övünebileceği tek şey o şuanda bıraktım övünsün

Aynen canimm öyle haklsiinki sanirim o yüzden esime bile demiyorum hissettiklerimi insan istedigi seyi hissediyo kendinde iste insallah yanilmayiz
bende söylemiyorum arada soruyorum varmı sence diye bilmem Kafana takma yoksa takıntı yaparsın diyor.. ben çoktan tribe bagladım haber yok

Yani kızlar böyle konuşmak istemiyorum ama. Allah gerçekten bakabilcek hakeden kişileri evlat sahibi yapsın inşallah. Yengem ikinciye hamile ilkine 9 ay boyunca biz baktık sonra kendi evine geçti. Şimdi yine doğum yapınca annemin yanında kalmayı düşünüyomuş. Annem genç değil köyde yaşıyo köy işleri oluyor ben bakamam artık diyo zaten. Ben bekarken ben bakıyodum annem tarla inek işlerini hallederdi. Şimdi nasıl yapsın tek başına. Rahatsızlıgı var cok bunalınca bayılıyo yengem ama kızdıgım da su. Biliyosun huyunu niyr birilerine güvenip cocuk yapıyosun ki? Kendin bakabilceksen yap. İlkine bakamadın sonucta biliyosun.

Kızlarrr nasılsınız ne var ne yokkk❤❤ Regl tarihi yaklaşanlar, geç yumurtlayanlar durumlar nedir ☺

iyim canim sen nasilsin .. ? :) benim reglim basladi bekliyorum 7.gun bslicam sogan kurune testleride ismarladim yurtdisina göndercek arkadasim bende durum bu..

ya insallah guzel haberi senden aliriz olmasada hayirlisi ama cok isterim sendende bunu duymak

evet cok haklisin canim.. yazik dedigin gibi annen zaten yapmis zamaninda buyutmus beslemis simdide artik yani dinlenmek istiyor kadincaz one oyle belesten gecim kaynanamin yanina kendi anasi yokmu bilmiyorumda simdi ölmustur filan bosuna bisey demeyimde

Hepsi şifa olsun inşallah kuzumm Şeyy bende var zaten

Benim 1 yıldır deneme var kuzum 1 kürtajım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…