HahahBu insanları anlayamıyorum marifetmiymiş acababu tip insanların tek başarıları çocuk dogurabilmek oluyo maalesef..
Uzak durunHahahsesli güldüm kız onlar insanların mutsuzlukları ile beslenen kötü akbabalar
Aynen kuzumKız bu minnaklar bize bir türlü sürpriz yapmıyor üçümüz de aynı durumdayız bak, 2 senedir ne kimyasal ne gecikme tık yok, tam takır kuru bakırım ben
Çok ümitliyiz ama olamayacağı bizi üzdüğü için bir tarafımız emin olamıyor çünki diğer aylarda da çok belirtiler yaşadık hep yaşıyoruz birilerine söylemeye cekiniyoruz psikolojik demesi bile insanı uzuyor karşı tarafınAaa canim bende öyleyim 2 gündür bugün en sevdigim redbulu icemedim eksi tadi bozuk geldiama ümitlenmiyorum suan bile agzimin tadi degisik bakalim adetimi bekliyorim
Aynen havada karada kaparlar üzgün kokusunUzak durun
Çok ümitliyiz ama olamayacağı bizi üzdüğü için bir tarafımız emin olamıyor çünki diğer aylarda da çok belirtiler yaşadık hep yaşıyoruz birilerine söylemeye cekiniyoruz psikolojik demesi bile insanı uzuyor karşı tarafın
Aynen canım ben de bravo hem de tek seferde dedim zaten bide erkek oldu delirdi iyiceBu insanları anlayamıyorum marifetmiymiş acababu tip insanların tek başarıları çocuk dogurabilmek oluyo maalesef..
Ben kimseye belli etmiyorum üzgünlüğümü :)Aynen havada karada kaparlar üzgün kokusun
katlanılmaz cahillik. Aslında böylelerinr laf sokcanAynen canım ben de bravo hem de tek seferde dedim zaten bide erkek oldu delirdi iyiceŞimdi de onunla övünüyor
ilkel ve cahil bir beyin, ciddiye almıyorum artık
Oo tabi tani geçende de bana anne olmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu ve çok sevdiğini anlatıyordu bir de biliyor yani, hatta baya üzülüp buraya da yazmıştımAynen havada karada kaparlar üzgün kokusun
bende söylemiyorum arada soruyorum varmı sence diye bilmem Kafana takma yoksa takıntı yaparsın diyor.. ben çoktan tribe bagladım haber yokAynen canimm öyle haklsiinki sanirim o yüzden esime bile demiyorum hissettiklerimi insan istedigi seyi hissediyo kendinde iste insallah yanilmayiz
Oo tabi tani geçende de bana anne olmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu ve çok sevdiğini anlatıyordu bir de biliyor yani, hatta baya üzülüp buraya da yazmıştımşimdi hiiiç takmıyorum hayatında övünebileceği tek şey o şuanda bıraktım övünsün
[/QUOT cahiller sohbete bile girme demişler onu veren de allah sen neyin övünmesini yaşıyorsun sanki herşey kendi elinde
Kızlarrr nasılsınız ne var ne yokkk❤❤ Regl tarihi yaklaşanlar, geç yumurtlayanlar durumlar nedir ☺
Yani kızlar böyle konuşmak istemiyorum ama. Allah gerçekten bakabilcek hakeden kişileri evlat sahibi yapsın inşallah. Yengem ikinciye hamile ilkine 9 ay boyunca biz baktık sonra kendi evine geçti. Şimdi yine doğum yapınca annemin yanında kalmayı düşünüyomuş. Annem genç değil köyde yaşıyo köy işleri oluyor ben bakamam artık diyo zaten. Ben bekarken ben bakıyodum annem tarla inek işlerini hallederdi. Şimdi nasıl yapsın tek başına. Rahatsızlıgı var cok bunalınca bayılıyo yengem ama kızdıgım da su. Biliyosun huyunu niyr birilerine güvenip cocuk yapıyosun ki? Kendin bakabilceksen yap. İlkine bakamadın sonucta biliyosun.
Valla eşim elinden gelse müzeye kaldıracak beniGece falan çıkın dısarı öyle eve kapanma biliyorum korkuyosun koronadan ama böylede bunalma kuzum
Hepsi şifa olsun inşallah kuzummiyim canim sen nasilsin .. ? :) benim reglim basladi bekliyorum 7.gun bslicam sogan kurune testleride ismarladim yurtdisina göndercek arkadasim bende durum bu..
ya insallah guzel haberi senden aliriz olmasada hayirlisi ama cok isterim sendende bunu duymak
Benim 1 yıldır deneme var kuzum 1 kürtajım olduHadi hayırlı olsun maşallah.ne kadar süredir deniyorsunuz? Ben aslında yeni sayilirim bu ay 3.denememiz. hatta eşim 2.denememiz sayilir diyor cunku ilk seferde yumurtlama haftası iliski olmadi ben de acikcasi cok bilmiyordum illa yumurtlama haftasi hamile kalindigini
Aslında benim bir arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı sonra bende hemen olmayınca biraz kötü hissettim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?