12. Gün idrarda hayali çizgi görmüştümİdrar testi denedinizmi? Denediyseniz idarda kaç gün sonra pozitif çıktı :)
nasil var kizzzzz nasil yaniii aciklaHepsi şifa olsun inşallah kuzumm❤ Şeyy bende var zaten
Bende aynı ha oldum olucam diye bakıyorum olmuyorumtest yapıyorum negatif.. akşam kana baktırmak istiyorum ya çıkmaz mı ki ? Hani beta hcg diyorlarya düşük sayı bile olsa çıkmaz mı varsa yoksa bilelim hastalığım ilk defa böyle oldu ama testler üzdü beni negatif silik olsa bile sevinirdim kesin
[/QUOT
Zenna naptın kan testi yaptınmı?
Burada heyecan yarattın ya kız gittin banyoylamı uğraşıyontesti yapmak için lavaboya girmiştim karıncalar basmış Banyoyu onlarla uğraşıyorum yapamadım test
Ben şimdi düşünüyorum çok büyük bi problemim olmazsa kendim büyütürüm cocugumu hani ilk zamanlar yardım alırsın ama. Kendini geri cekipte cocuga da baktırtmazsın kimseye. Kendi anneside yasıyo ama onunda annesinin cok tarla işleri olıyoevet cok haklisin canim.. yazik dedigin gibi annen zaten yapmis zamaninda buyutmus beslemis simdide artik yani dinlenmek istiyor kadincaz one oyle belesten gecim kaynanamin yanina kendi anasi yokmu bilmiyorumda simdi ölmustur filan bosuna bisey demeyimde
testi yapmak için lavaboya girmiştim karıncalar basmış Banyoyu onlarla uğraşıyorum yapamadım test
Ben şimdi düşünüyorum çok büyük bi problemim olmazsa kendim büyütürüm cocugumu hani ilk zamanlar yardım alırsın ama. Kendini geri cekipte cocuga da baktırtmazsın kimseye. Kendi anneside yasıyo ama onunda annesinin cok tarla işleri olıyo
Hahhaay kiz gic gulesim yoktutesti yapmak için lavaboya girmiştim karıncalar basmış Banyoyu onlarla uğraşıyorum yapamadım test
Bencede canımhaklisin canim ilk basta yardim evet ama normalde cok zor durumda degilse kendisi bakmasi lazim aslinda
eveeet eveet. Bende bu uyku hali hamileliğimi öğrendiğimden sonra cıkmstı ama hep bi halsizlik oluyodu
kadin baya doguracak neredeyse masallah cizgilere bak :)))Eki Görüntüle 2653040 Eki Görüntüle 2653040
Kizlar istada buldum acaba kullanan yada bilen varmi hic aranizda
Kızlar maalesef Eki Görüntüle 2653042
Bende merak ettimEki Görüntüle 2653040 Eki Görüntüle 2653040
Kizlar istada buldum acaba kullanan yada bilen varmi hic aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?