Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum yokmuş üzülmüyosun bu aya odaklaniyosun, aklındaki acabalar gitmis oldu en azindan
İlk test yaptığımda çok ağlamıştım ama bunda öyle olmadı kuzum hayırlısı buymuş dedim artık bu ay olursa olur olmazda eşim için de bir test yaptıracağız benimkiler temiz çıkmıştı

Kızlar merhaba bende bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Gün gebelik testi yaptım silik çıktı iğnenin etkisi geçmemiş sanırım aranızda bu şekilde olup gebe kalan oldu mu
Evet daha etkisi gorulur en erken 10. Gün falan gidiyor ignenin etkisi 2 sonra tekrarla bence

canim gectimiydi senin adetin yoksa daha varmi hemen umidini kesme canim birde bekle belki daha cikar belli olmaz
Bir sonraki bat 10 temmuz bu ay da oldum kuzum ama 2 gün gecikti birde şey oldu 2 gün oldu reglim kasığımda batıyordu hep ondan bir baktım kafamdaki sorular gitti

Aynen canım bir bakılsın ona da bak benim esimde varikosel varmış bende sorun yok diye olur demisti doktor en iyisi erkekte de soejn yoksa oluruna bakmak varsa cözüm aramak kuzum

Aynen canım bir bakılsın ona da bak benim esimde varikosel varmış bende sorun yok diye olur demisti doktor en iyisi erkekte de soejn yoksa oluruna bakmak varsa cözüm aramak kuzum
Aynen kuzum bilemeyiz benim eşimin küçükken testisi yırtılmış dikiş atmışlar acaba ondan kaynaklımı diye düşünüyorum ama doktora gitmeden de bilemiyoruz işte

Aynen kuzum bilemeyiz benim eşimin küçükken testisi yırtılmış dikiş atmışlar acaba ondan kaynaklımı diye düşünüyorum ama doktora gitmeden de bilemiyoruz işte
Hmm o zaman ürologa gönder bu ay esini bi baksın etkisi oladabilir bilemeyiz dedigin gibi

Kızlar merhaba bende bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Gün gebelik testi yaptım silik çıktı iğnenin etkisi geçmemiş sanırım aranızda bu şekilde olup gebe kalan oldu mu
Öyle oluyormuymus ignenin etkisi gebelik testinde neden pozitif cikartsinki? Teste bakılırsa gebelik var ama kan tahlili yaptır canim inş bebiş vardır

Öyle oluyormuymus ignenin etkisi gebelik testinde neden pozitif cikartsinki? Teste bakılırsa gebelik var ama kan tahlili yaptır canim inş bebiş vardır
Yapılan iğne beta hcg hormonu içeriyor canım bende bir bakıyım dedim iğnenin etkisi geçmiş mi bu şekilde çıktı

Kizlar yani hamilelik yasayanlar bu bahsettiginiz akinti beyaz kivamli bi akintimi ? Yoksa sulu tarzda bi akintimi ?

Bir sonraki bat 10 temmuz bu ay da oldum kuzum ama 2 gün gecikti birde şey oldu 2 gün oldu reglim kasığımda batıyordu hep ondan bir baktım kafamdaki sorular gitti
Ha iyi o zaman içini rahat tut canim bende senin gibi oldu şüpheler ilkler derken rahatlayınca adet oldum güzelce şimdi keislmeden devam ediyor cok sukur

Hasta oldum birden geldi akıntı devam edecek heralde ne kadar değişik bir ay oldu benim için döngüm mü değişti acaba anlamadım

Hasta oldum birden geldi akıntı devam edecek heralde ne kadar değişik bir ay oldu benim için döngüm mü değişti acaba anlamadım
Hayrlisı olsun canım en azindan çok bekletmedi yumurtlama günün birkac gün sarkınca olmustur böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…