Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç belli olmaz valla tek ilişkiyle hamile kalanları gördük burda öyle değil mi

28 haziran canım regli günüm.
25 çıkar herhalde test yapsan benim 26 bugün çıkmadı gerçi yoksa çıkmaz tabi sanki hamile gibi daha çıkmadı diyorum berlirti aramaktan deli oluyorum bugünde kabız oldum bir haftadan fazladır ishaldim vücud da tepki veriyor artık millet regli geçiyor bir hafta olmuş test yapmayı unutuyor biz on gün kala saat sayıyoruz resmen

o gününü gecirenlerin rahatlıgından istiyorum ya

Öyle tabi var mıdır bizde o şans :)
Evet az önce bir arkadaş yazdı yumurtlama günü dahil on gün beraberlik olmamış regli sonrası iki ilişki ile kalmış test yaptı net çizgi cıktı kendi bile şoktaydı

o gününü gecirenlerin rahatlıgından istiyorum ya
Hiç sorma yaşlanmaz öyle insan ya biz çocuk çıkarana kadar yumurta ağızda deli gibi oluyoruz gerçi doğum yapmayı düşün kork biraz doğumdan istemeyince olurmuş ya o yöntemini denesek

Hiç sorma yaşlanmaz öyle insan ya biz çocuk çıkarana kadar yumurta ağızda deli gibi oluyoruz gerçi doğum yapmayı düşün kork biraz doğumdan istemeyince olurmuş ya o yöntemini denesek
İstememek mi? Kendimizi kandırırız anca :) bu kadar istekliyken nasıl istemeyeliiimmm

Evet az önce bir arkadaş yazdı yumurtlama günü dahil on gün beraberlik olmamış regli sonrası iki ilişki ile kalmış test yaptı net çizgi cıktı kendi bile şoktaydı

Bizde yumurtlama gününü değerlendirdik. Birde 2 gün sonrasını. Bakalım bizde tutacakmı:))

Kızlar siyah noktalar için önereceğiniz birşey var mı
Var kuzum gül suyu elma sirkesi ile her gece yüzünü bir pamuk yardımı ile sil cildin bebek poposu gibi olur her yerede bebeği sokmadan olmuyor tabi birde havluyu sıcak suda beklet yüzün dayanacak şekilde buhar yap sık iyice temizle gözenekler acıkken dene meye başla gül sulu karışımı mesleyim bu karambole yöntem degildir

Kız var mı öyle ona sormak istiyorum. Nasıl öyle rahat olunuyor. Yada bizim gibi çok beklemediler mi. Ben uygulamayı sildim takip etmim die sonra baktım bu sefer de sayıyorum şu kadar geçti aklımda tutuyorum yine

Bizde yumurtlama gününü değerlendirdik. Birde 2 gün sonrasını. Bakalım bizde tutacakmı:))
Bende iki gün yumurtladım ilk günü degerlendirdim çatlama kacırdım sonraki günü değerlendirdi o yüzden pek umutluda değilim acıkcası

Bende iki gün yumurtladım ilk günü degerlendirdim çatlama kacırdım sonraki günü değerlendirdi o yüzden pek umutluda değilim acıkcası

Ooo sen bize diyorsun kendin inanmıyorsun olmuyor Öyle :) eşime diyorum ki midem bulanıyor ee napim diyor. Oda bıktı artık belirtilerden :))

Kız var mı öyle ona sormak istiyorum. Nasıl öyle r
Kız var mı öyle ona sormak istiyorum. Nasıl öyle rahat olunuyor. Yada bizim gibi çok beklemediler mi. Ben uygulamayı sildim takip etmim die sonra baktım bu sefer de sayıyorum şu kadar geçti aklımda tutuyorum yine
var maalesef öyle rahatlar cevremde iki eltim sayılırlar rahatlardı biri 15 gün sonra yaptı test bir hafta sonra kalbini dinlemeye gitti kocasınada 3 gün sonra söyledi ben deli oldum heyecandan zıpladım o relakstı bir yılda zorla oldu ama rahattı

Vay bee helal olsun. Ben tüp bebek yaptıracağımı kimseye söylemicem kalp atışını duyayım ondan sonra dedim. Sonuç her arayana ben tüp bebek yaptırıyorum biliyor musun diyorum birde kocasına 3 gün sonra söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…