Kızlar siyah noktalar için önereceğin birşey var mı
Yarın sabah bir deneyeyim canımYoğurt karbonat ve limon 3lüsü:) çok iyi geliyor. Karıştır sür 15 dk bekle ılık suyla yıka.
Hiç belli olmaz valla tek ilişkiyle hamile kalanları gördük burda öyle değil miİyi geceler kızlar. Ya dünden beri ne yesem çok midem bulanıyor. Ve çok değişik kasık ağrısı var. Hamileysem yok artık olurum yani. Çünkü diğer günler gibi çok sıkı değerlendirmedikte:)) 3 gün kala test yapıcam valla dayanamicimmm:)
Hiç belli olmaz valla tek ilişkiyle hamile kalanları gördük burda öyle değil mi
25 çıkar herhalde test yapsan benim 26 bugün çıkmadı gerçi yoksa çıkmaz tabi sanki hamile gibi daha çıkmadı diyorum berlirti aramaktan deli oluyorum bugünde kabız oldum bir haftadan fazladır ishaldim vücud da tepki veriyor artık millet regli geçiyor bir hafta olmuş test yapmayı unutuyor biz on gün kala saat sayıyoruz resmen28 haziran canım regli günüm.
Bundan sonra olmıcanın garantisi yok kiÖyle tabi var mıdır bizde o şans :)
o gününü gecirenlerin rahatlıgından istiyorum ya25 çıkar herhalde test yapsan benim 26 bugün çıkmadı gerçi yoksa çıkmaz tabi sanki hamile gibi daha çıkmadı diyorum berlirti aramaktan deli oluyorum bugünde kabız oldum bir haftadan fazladır ishaldim vücud da tepki veriyor artık millet regli geçiyor bir hafta olmuş test yapmayı unutuyor biz on gün kala saat sayıyoruz resmen
Evet az önce bir arkadaş yazdı yumurtlama günü dahil on gün beraberlik olmamış regli sonrası iki ilişki ile kalmış test yaptı net çizgi cıktı kendi bile şoktaydıÖyle tabi var mıdır bizde o şans :)
Hiç sorma yaşlanmaz öyle insan ya biz çocuk çıkarana kadar yumurta ağızda deli gibi oluyoruz gerçi doğum yapmayı düşün kork biraz doğumdan istemeyince olurmuş ya o yöntemini deneseko gününü gecirenlerin rahatlıgından istiyorum ya
İstememek mi? Kendimizi kandırırız anca :) bu kadar istekliyken nasıl istemeyeliiimmmHiç sorma yaşlanmaz öyle insan ya biz çocuk çıkarana kadar yumurta ağızda deli gibi oluyoruz gerçi doğum yapmayı düşün kork biraz doğumdan istemeyince olurmuş ya o yöntemini denesek
Evet az önce bir arkadaş yazdı yumurtlama günü dahil on gün beraberlik olmamış regli sonrası iki ilişki ile kalmış test yaptı net çizgi cıktı kendi bile şoktaydı
Var kuzum gül suyu elma sirkesi ile her gece yüzünü bir pamuk yardımı ile sil cildin bebek poposu gibi olur her yerede bebeği sokmadan olmuyor tabiKızlar siyah noktalar için önereceğiniz birşey var mı
Bazen doğum aklıma gelince ben beş dk vazgeçiyorum ama cabuk geçiyor korku duygusuİstememek mi? Kendimizi kandırırız anca :) bu kadar istekliyken nasıl istemeyeliiimmm
25 çıkar herhalde test yapsan benim 26 bugün çıkmadı gerçi yoksa çıkmaz tabi sanki hamile gibi daha çıkmadı diyorum berlirti aramaktan deli oluyorum bugünde kabız oldum bir haftadan fazladır ishaldim vücud da tepki veriyor artık millet regli geçiyor bir hafta olmuş test yapmayı unutuyor biz on gün kala saat sayıyoruz resmen
Bende iki gün yumurtladım ilk günü degerlendirdim çatlama kacırdım sonraki günü değerlendirdi o yüzden pek umutluda değilim acıkcasıBizde yumurtlama gününü değerlendirdik. Birde 2 gün sonrasını. Bakalım bizde tutacakmı:))
Bende iki gün yumurtladım ilk günü degerlendirdim çatlama kacırdım sonraki günü değerlendirdi o yüzden pek umutluda değilim acıkcası
Kız var mı öyle ona sormak istiyorum. Nasıl öyle r
Kız var mı öyle ona sormak istiyorum. Nasıl öyle rahat olunuyor. Yada bizim gibi çok beklemediler mi. Ben uygulamayı sildim takip etmim die sonra baktım bu sefer de sayıyorum şu kadar geçti aklımda tutuyorum yine
var maalesef öyle rahatlar cevremde iki eltim sayılırlar rahatlardı biri 15 gün sonra yaptı test bir hafta sonra kalbini dinlemeye gitti kocasınada 3 gün sonra söyledi ben deli oldum heyecandan zıpladım o relakstı bir yılda zorla oldu ama rahattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?