Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yani hamilelik yasayanlar bu bahsettiginiz akinti beyaz kivamli bi akintimi ? Yoksa sulu tarzda bi akintimi ?
Kızların söylediklerinden anladıgım herkeste farklı sekilde oluyo. Kimisi sarı kimisi beyaz koyu kıvamlı kimisinin su gibi

Reglini beklemene gerek yokki canım 13 güne etki kalmıyormuş

Ya biliyorum ama çok korkuyorum. İlk aşılamamı yaptım.
Takıntı yapmamak gerekiyor ama işte nice dertler var Rabbim affetsin elbet olmazsa da bir sebebi vardır insan ogluyuz yapıyoruz reglin ne zaman bu arada ayın kaçı bekliyoruz

Kızların söylediklerinden anladıgım herkeste farklı sekilde oluyo. Kimisi sarı kimisi beyaz koyu kıvamlı kimisinin su gibi

Beyaz süt gibi kivamli akintim baslamis canim ama diger aylar varmiydi hic hatirlamiyorum ilk defa bukadar belirti aradim ya ben bu ay kendimde Neyse 25-26 sinda test yaparim adet olmazsam erken gebelik aldim bugün diger testte dün aksam yaptim cikmadi

İnşallah vardır canım belirti aramaktan kör olcaz

İyi geceler kızlar. Ya dünden beri ne yesem çok midem bulanıyor. Ve çok değişik kasık ağrısı var. Hamileysem yok artık olurum yani. Çünkü diğer günler gibi çok sıkı değerlendirmedikte:)) 3 gün kala test yapıcam valla dayanamicimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…