Kızların söylediklerinden anladıgım herkeste farklı sekilde oluyo. Kimisi sarı kimisi beyaz koyu kıvamlı kimisinin su gibiKizlar yani hamilelik yasayanlar bu bahsettiginiz akinti beyaz kivamli bi akintimi ? Yoksa sulu tarzda bi akintimi ?
Siz hamilemisiniz?
Kuzum akıntı olmayabiliyomuşta. Yani ne akıntı ne kasık ağrısı hiçbiri şart değil emin ol. Benim geçen ay adet olcağım gün bile beyaz akıntım geldi noldu adrt oldum.
Ah keske degilim cnm maalesef ins olurSiz hamilemisiniz?
Ayy cnm ins olur ya bi acayip histe var icimde ama umitlenmek istemiyorumKuzum akıntı olmayabiliyomuşta. Yani ne akıntı ne kasık ağrısı hiçbiri şart değil emin ol. Benim geçen ay adet olcağım gün bile beyaz akıntım geldi noldu adrt oldum.
12 gün dolsun canım iğnenin etkisi ile kafan karışır net cevabı 12 gün geçince alırsın
[/QUO Hakkısın,bir an test yapmayı çok istiyorum,dayanamıyorum,bir an diyorum adetim gecikirse yaparım
Canım benimki 11. Günde de silikti çok çok az. 12 de tamamen geçmişti.Kızlar merhaba bende bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Gün gebelik testi yaptım silik çıktı iğnenin etkisi geçmemiş sanırım aranızda bu şekilde olup gebe kalan oldu mu
Hm anladım canım, 13. Günü yapıcam tam belli olur herhaldeCanım benimki 11. Günde de silikti çok çok az. 12 de tamamen geçmişti.
Evet o zaman tam belli olurHm anladım canım, 13. Günü yapıcam tam belli olur herhalde
Ya biliyorum ama çok korkuyorum. İlk aşılamamı yaptım.Reglini beklemene gerek yokki canım 13 güne etki kalmıyormuş
Takıntı yapmamak gerekiyor ama işte nice dertler var Rabbim affetsin elbet olmazsa da bir sebebi vardır insan ogluyuz yapıyoruz reglin ne zaman bu arada ayın kaçı bekliyoruzYa biliyorum ama çok korkuyorum. İlk aşılamamı yaptım.
Kızların söylediklerinden anladıgım herkeste farklı sekilde oluyo. Kimisi sarı kimisi beyaz koyu kıvamlı kimisinin su gibi
Hiç belli olmaz herkesin vücut yapısı o kadar farklı kiAyy cnm ins olur ya bi acayip histe var icimde ama umitlenmek istemiyorum
İnşallah vardır canım belirti aramaktan kör olcazBeyaz süt gibi kivamli akintim baslamis canim ama diger aylar varmiydi hic hatirlamiyorum ilk defa bukadar belirti aradim ya ben bu ay kendimdeNeyse 25-26 sinda test yaparim adet olmazsam erken gebelik aldim bugün diger testte dün aksam yaptim cikmadi
28 haziran canım regli günüm.Takıntı yapmamak gerekiyor ama işte nice dertler var Rabbim affetsin elbet olmazsa da bir sebebi vardır insan ogluyuz yapıyoruz reglin ne zaman bu arada ayın kaçı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?