Mesajı cok gec gordum, kan sonucun bıle cıkmıs olabılırçok tatlısın sağol canım. Eşimi bekliyorum herhalde 8i bulur gitmemiz. Direk kan vermek istiyorum diyeceğim değil mi hiç de gitmedim kz öyle
İnşallahh cnm benımYa ben de öyle hayaller kuruyorum. Allah'ım duysun sesimizi❤
İnşallahhOo süper hadi hayırlı haberle o zaman kuzum :)
Haha iyi üşütmüşsündür demiyor ben ağır kaldırmıyorum görsen pimpirikli geziuom evde hayırdır hatun olmadan havalara giriyon diyorOoo sen bize diyorsun kendin inanmıyorsun olmuyor Öyle :) eşime diyorum ki midem bulanıyor ee napim diyor. Oda bıktı artık belirtilerden :))
Kesinlikle kuzum, tutunduğum dal var artık
ben asla vazgecmiyorum bebegim icin deger zorluklaraBazen doğum aklıma gelince ben beş dk vazgeçiyorum ama cabuk geçiyor korku duygusu
benimde eşim bendede oluyo o derdiOoo sen bize diyorsun kendin inanmıyorsun olmuyor Öyle :) eşime diyorum ki midem bulanıyor ee napim diyor. Oda bıktı artık belirtilerden :))
Bende ya kimseye demeyecem diyorum testi görünce telefona sarılıp sülaleye haber ediyorumVay bee helal olsun. Ben tüp bebek yaptıracağımı kimseye söylemicem kalp atışını duyayım ondan sonra dedim. Sonuç her arayana ben tüp bebek yaptırıyorum biliyor musun diyorumbirde kocasına 3 gün sonra söylemiş
kürtajdan sonra denedigim ilk ay da bende dilkat ettim cünkü bidaha aynı olayı yaşamak istemiyosun. Ama sonra öğrendim ki sağlıklı bebek sen ne yaparsan yap tutunurmus. Sağlıksız olanda hiçbişe yapmasan da tutnamazmış. Bunu öğrendiğimden beri dikkat etmiyorum. Tabi hamile olurum öğrenirim sonrasında ederim ama :)Haha iyi üşütmüşsündür demiyor ben ağır kaldırmıyorum görsen pimpirikli geziuom evde hayırdır hatun olmadan havalara giriyon diyorolsa ne olacak acaba korkuyorum mide bulantısı çok erken kız ama olabilir de bayramda ben resmen cıkarıyordum midem kötüydü testlere tribe girme yok birşeyin dedi
Haha iyi üşütmüşsündür demiyor ben ağır kaldırmıyorum görsen pimpirikli geziuom evde hayırdır hatun olmadan havalara giriyon diyorolsa ne olacak acaba korkuyorum mide bulantısı çok erken kız ama olabilir de bayramda ben resmen cıkarıyordum midem kötüydü testlere tribe girme yok birşeyin dedi
Hele ben sağır sultan bile duymuştuBende ya kimseye demeyecem diyorum testi görünce telefona sarılıp sülaleye haber ediyorum
ben asla vazgecmiyorum bebegim icin deger zorluklara
Ay evet dün yaptım maalesef atladım yüksekten kızdım kendime ama biran dalgınlıgıma geldiValla diğer hamileliğim de 1 hafta varken adete mide yanmam başlamıştı. 5. Ayda hala vardı. Normalde son zamanlarda olurmuş. Öyle yaşayınca bende erkenden herşey olur diyorum :)) ama ağır kaldırmamakta haklısın hadi gerçekten hamileysen o an hadi bişey olursa. Ben hamile olduğumu bilmeden. Ağır kaldırmıştım kanamam olmuştu. Hamile olduğumu öğrenincede çok üzülmüştüm naptım ben diye
Hani biz burda kızlar bugün söyle oldu diyoruz sonrada birbirimze bu hamilelik belirtisi diyoruz ya eşlerden de onu istiyoruzAhahah senden mi etkileniyormuş. Öf hiç heyecan katmıyorlar ama yaaa:)
Bende ya kimseye demeyecem diyorum testi görünce telefona sarılıp sülaleye haber ediyorum
Ay evet dün yaptım maalesef atladım yüksekten kızdım kendime ama biran dalgınlıgıma geldi
Evet aynen öyle yaaa. Hakkımız değil mi ama:)Hani biz burda kızlar bugün söyle oldu diyoruz sonrada birbirimze bu hamilelik belirtisi diyoruz ya eşlerden de onu istiyoruz
Ben kızıma hamileyken merdivenlerden düştüm kimseye söylemedim korktum birşey olmadı allahtan dediğin gibi varsa rızkı bu dünyada geliyor allah ol derse öneme engel gelmez canımkürtajdan sonra denedigim ilk ay da bende dilkat ettim cünkü bidaha aynı olayı yaşamak istemiyosun. Ama sonra öğrendim ki sağlıklı bebek sen ne yaparsan yap tutunurmus. Sağlıksız olanda hiçbişe yapmasan da tutnamazmış. Bunu öğrendiğimden beri dikkat etmiyorum. Tabi hamile olurum öğrenirim sonrasında ederim ama :)
Hele ben sağır sultan bile duymuştuilk ask ilk heycandı yani ama şuan olsa temkinli ilerlerimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?