Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo sen bize diyorsun kendin inanmıyorsun olmuyor Öyle :) eşime diyorum ki midem bulanıyor ee napim diyor. Oda bıktı artık belirtilerden :))
Haha iyi üşütmüşsündür demiyor ben ağır kaldırmıyorum görsen pimpirikli geziuom evde hayırdır hatun olmadan havalara giriyon diyor olsa ne olacak acaba korkuyorum mide bulantısı çok erken kız ama olabilir de bayramda ben resmen cıkarıyordum midem kötüydü testlere tribe girme yok birşeyin dedi

Bende ya kimseye demeyecem diyorum testi görünce telefona sarılıp sülaleye haber ediyorum

kürtajdan sonra denedigim ilk ay da bende dilkat ettim cünkü bidaha aynı olayı yaşamak istemiyosun. Ama sonra öğrendim ki sağlıklı bebek sen ne yaparsan yap tutunurmus. Sağlıksız olanda hiçbişe yapmasan da tutnamazmış. Bunu öğrendiğimden beri dikkat etmiyorum. Tabi hamile olurum öğrenirim sonrasında ederim ama :)

Valla diğer hamileliğim de 1 hafta varken adete mide yanmam başlamıştı. 5. Ayda hala vardı. Normalde son zamanlarda olurmuş. Öyle yaşayınca bende erkenden herşey olur diyorum :)) ama ağır kaldırmamakta haklısın hadi gerçekten hamileysen o an hadi bişey olursa. Ben hamile olduğumu bilmeden. Ağır kaldırmıştım kanamam olmuştu. Hamile olduğumu öğrenincede çok üzülmüştüm naptım ben diye

ben asla vazgecmiyorum bebegim icin deger zorluklara
bebektrn vazgeçilmez kuzum insan doğum yapınca bu son daha yapmam diyor ya sonra aklına geliyor doğumhane falan bi an korkuyor sonra annelik duygusu ağır basıyor

Ay evet dün yaptım maalesef atladım yüksekten kızdım kendime ama biran dalgınlıgıma geldi

Bende ya kimseye demeyecem diyorum testi görünce telefona sarılıp sülaleye haber ediyorum

Of okadar bekliyoruz heyecanı içimde tutamam paylaşmam lazım. Birde sorunca ben yalan söylemem. Sonra unuturum yalan söylediğimi falan :))

Ay evet dün yaptım maalesef atladım yüksekten kızdım kendime ama biran dalgınlıgıma geldi

Ya bir an dalgınlığına geliyor işte. Bebişimiz bizimledir inş yaaa. Biz bunları konuşurken şuan onlar güzelce yerleşiyor olsun lütfen lütfen :)

Hani biz burda kızlar bugün söyle oldu diyoruz sonrada birbirimze bu hamilelik belirtisi diyoruz ya eşlerden de onu istiyoruz
Evet aynen öyle yaaa. Hakkımız değil mi ama:)

Ben kızıma hamileyken merdivenlerden düştüm kimseye söylemedim korktum birşey olmadı allahtan dediğin gibi varsa rızkı bu dünyada geliyor allah ol derse öneme engel gelmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…