Amin sağlıklı sıhatli inşYa bir an dalgınlığına geliyor işte. Bebişimiz bizimledir inş yaaa. Biz bunları konuşurken şuan onlar güzelce yerleşiyor olsun lütfen lütfen :)
Çok hakkımız benceEvet aynen öyle yaaa. Hakkımız değil mi ama:)
zkesinlikle alcağı nefes varsa rabbim koruyoBen kızıma hamileyken merdivenlerden düştüm kimseye söylemedim korktum birşey olmadı allahtan dediğin gibi varsa rızkı bu dünyada geliyor allah ol derse öneme engel gelmez canım
Bunda bende kalp atışı olana kadar eşime söylerim artık allah izin ederse demeyecem sizler harıcHele ben sağır sultan bile duymuştuilk ask ilk heycandı yani ama şuan olsa temkinli ilerlerimm :)
bu laflarımı unutcağımı biliyorumHiç sanmıyorum bak bunu hatırlatırım sana:)))
Çok hakkımız bencekocama her fırsatta cocuklu hayaller kurduruyorum
eşden de saklanmaz ki ya zaten hele ben hiç dayanamam en fazla 2 snBunda bende kalp atışı olana kadar eşime söylerim artık allah izin ederse demeyecem sizler harıc
bu laflarımı unutcağımı biliyoruminsan cok mutlu oluyo amaaa. Hemen herkesle mutlulugunu paylaşmak istiyo :) ama yinede hemen söylemem herhalde
Kuruyor ya istiyor da işte nasip beni üzmemek için acele etme daha 8 aylık evliyiz felan diyo :)Kuruyorsa iyi :)) bana yat uyu diyor yaa. Bende kendime kendime kuruyorum napim:) hayal insanı hiç değil ya. Hayalsiz hayat mı olur
Ay ben eve gelsin söyleyeyim dedim. İçimde bu cümleyi kuramadan kendimi eşimi ararken buldum. Böğüre böğüre ben hamileyim dedim :))eşden de saklanmaz ki ya zaten hele ben hiç dayanamam en fazla 2 sn
Şimdi hayal kuralım hadi yineYa benim söylediklerimde hergün konuştuğum yakın arkadaşlarım ve annemle ablam. Ee onlarda hakkediyor bence ya:)
Benimde eşim sabah işten geldi test istemiştim adetim bi gün gecmisti sonra ben testi yapcağım zaman geldi ve beraber çift çizgiyi gördükkAy ben eve gelsin söyleyeyim dedim. İçimde bu cümleyi kuramadan kendimi eşimi ararken buldum. Böğüre böğüre ben hamileyim dedim :))
Geldim. 2 ay üstüne adet oldum ve bitti. Denemelere başladık. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Oyalayacak bir kaç bir şey buldum. Zaman akıp gidiyor en azından. Sizden ne haber bayadır girmedim ben
Aynen direk foto atıp müjdeliyorumeşden de saklanmaz ki ya zaten hele ben hiç dayanamam en fazla 2 sn
İnşallah o günler çok yakındırr beeeAynen direk foto atıp müjdeliyorum
Ayy canım.seni merak ettim iyi olduğuna sevindim çok iyi yapmışsın başka şeylerle oyalanarakGeldim. 2 ay üstüne adet oldum ve bitti. Denemelere başladık. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Oyalayacak bir kaç bir şey buldum. Zaman akıp gidiyor en azından. Sizden ne haber bayadır girmedim ben
Karın 5 aylıkken çıkıyor kızŞimdi hayal kuralım hadi yineeşime zaten söylerim ona test aldırırımm :) dayanamayıp anneme de söyleybilirim ama dayanırsam kalp atısını duyanakadar bekleyebilirim (bence dayanamıcam) sonra da kimseye demem zaten. Karnım büyür dee insanlarr hamile misin diye sorarsa anca öyle
beklerim valla ne acelem varKarın 5 aylıkken çıkıyor kız
Hepimiz o güzel haberi alıcaz inşallah canım. Hamile olanlara sağlıklı ve kolay bir hamilelik diliyorum. İsteyenlerede tez vakitte bebiş inşallah.Ayy canım.seni merak ettim iyi olduğuna sevindim çok iyi yapmışsın başka şeylerle oyalanarak.. biz de bildigin gibi canım yeni hamislerimiz oldu falan biz de hala tik yok tabi
İnşallah canım benim allahım aratmasın kimselere evlat kokusunu nasip etsin isteyen herkese ilk emmesini ilk sesini kucağında canı acırmı diye kendi acını unutup korkarak tutşu otururken kafayı tutamayıp düşüp yuvarlanmasını ilk anne sözünü paytak paytak yürüşünü allahım tüm isteyenlere nasip etsin cani gönülden duvamdırİnşallah o günler çok yakındırr beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?