Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimiz o güzel haberi alıcaz inşallah canım. Hamile olanlara sağlıklı ve kolay bir hamilelik diliyorum. İsteyenlerede tez vakitte bebiş inşallah.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin bu duygu ❤ arada gir ama özletme kendini yada hamileyim diye haber vermeye gel insallah

En içten şekilde amiiiinnnnn

Benimde eşim sabah işten geldi test istemiştim adetim bi gün gecmisti sonra ben testi yapcağım zaman geldi ve beraber çift çizgiyi gördükk rabbim yine nasip etsiinn

Amin inş kuzum

Tamam kuzum

Benimde eşim sabah işten geldi test istemiştim adetim bi gün gecmisti sonra ben testi yapcağım zaman geldi ve beraber çift çizgiyi gördükk rabbim yine nasip etsiinn
ayy cok güzel bir haber bu. hayırlısı olsun cok sewındım

Azze yazdiklarini okurken bı an ayy hamile dedim takı yazının sonunu okuyana kadar inşaallah bu ay sen ve herkes gebelik haberi alır

Aynen canım bende öyle,aşılamayı yaptığım ilk günden beri saat saydım resmen. Baktım böyle olmuyor hemen kafamı dağıtmak için eşimin akrabalarının yanına gittim,bir gün orda bir gün burda. Gerçekten kafam meşgül oldu iyi geldi,bakrım günler geçmiş.şimdi de test yapmaya korkuyorum,gerçekle yüzleşmek eğer olımsuzsa çok zor. Benim şu an hiçbir belirtim yok vücutta. İnşallah iyiye alamettir. Mesela önceden adetten çok önce adet gibi ağrılar yaşamazdım. Rahim filmi çektirdikten sonra 6 aydır yaşıyorum. İlk olduğunda hamilelik belirtisi diye çok sevindim ama değilmişim. Şimdi her ay bu ağrıları ara ara yaşayıp adet oluyorum. Ama bu ay yaşamadım daha henüz. Hiç umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez.

Günaydın gecen ay ki gibi dün gece sabit kasik agrisi yasadım bekle beni 28 haziran :))

Slm kızlar. Bugün rahim filmi çektirdim. Çekilirken hiç hissetmedim anesteziliydi fakat şuan çok ağrım var. Sizde de öyle olmuş muydu? Tüplerimden biri kapalıymış ve rahim Y şeklinde gibi birşey dedi sanırım anestezi etkisiyle tam anlayamadım. Bu hamile kalmaya engel değil tek tüple hamile kalan çok insan var dedi ve şekli içinde hamile kaldıktan birkaç ay sonra düşük olmasın diye dikiş atarız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…