Amin canım isteyen herkese nasip etsin bu duyguHepimiz o güzel haberi alıcaz inşallah canım. Hamile olanlara sağlıklı ve kolay bir hamilelik diliyorum. İsteyenlerede tez vakitte bebiş inşallah.
Ben ve sen yapamayız saklamayıda sağlayanların başarısını tebrik ediyorumbeklerim valla ne acelem varbilipte napcaklar
En içten şekilde amiiiinnnnnİnşallah canım benim allahım aratmasın kimselere evlat kokusunu nasip etsin isteyen herkese ilk emmesini ilk sesini kucağında canı acırmı diye kendi acını unutup korkarak tutşu otururken kafayı tutamayıp düşüp yuvarlanmasını ilk anne sözünü paytak paytak yürüşünü allahım tüm isteyenlere nasip etsin cani gönülden duvamdır
Ayy inşallah. Hepimiz verelim müjdeyi.Amin canım isteyen herkese nasip etsin bu duygu❤ arada gir ama özletme kendini yada hamileyim diye haber vermeye gel insallah
yeter ki gelsin bebişlerimiz bunlar cok önemsiz şeylerr dimiBen ve sen yapamayız saklamayıda sağlayanların başarısını tebrik ediyorum
Benimde eşim sabah işten geldi test istemiştim adetim bi gün gecmisti sonra ben testi yapcağım zaman geldi ve beraber çift çizgiyi gördükkrabbim yine nasip etsiinn
Tamam kuzumVar kuzum gül suyu elma sirkesi ile her gece yüzünü bir pamuk yardımı ile sil cildin bebek poposu gibi olur her yerede bebeği sokmadan olmuyor tabibirde havluyu sıcak suda beklet yüzün dayanacak şekilde buhar yap sık iyice temizle gözenekler acıkken dene meye başla gül sulu karışımı mesleyim bu karambole yöntem degildir
ayy cok güzel bir haber bu. hayırlısı olsun cok sewındımBenimde eşim sabah işten geldi test istemiştim adetim bi gün gecmisti sonra ben testi yapcağım zaman geldi ve beraber çift çizgiyi gördükkrabbim yine nasip etsiinn
Azze yazdiklarini okurken bı an ayy hamile dedim takı yazının sonunu okuyana kadar inşaallah bu ay sen ve herkes gebelik haberi alırBenimde eşim sabah işten geldi test istemiştim adetim bi gün gecmisti sonra ben testi yapcağım zaman geldi ve beraber çift çizgiyi gördükkrabbim yine nasip etsiinn
Aynen canım bende öyle,aşılamayı yaptığım ilk günden beri saat saydım resmen. Baktım böyle olmuyor hemen kafamı dağıtmak için eşimin akrabalarının yanına gittim,bir gün orda bir gün burda. Gerçekten kafam meşgül oldu iyi geldi,bakrım günler geçmiş.şimdi de test yapmaya korkuyorum,gerçekle yüzleşmek eğer olımsuzsa çok zor. Benim şu an hiçbir belirtim yok vücutta. İnşallah iyiye alamettir. Mesela önceden adetten çok önce adet gibi ağrılar yaşamazdım. Rahim filmi çektirdikten sonra 6 aydır yaşıyorum. İlk olduğunda hamilelik belirtisi diye çok sevindim ama değilmişim. Şimdi her ay bu ağrıları ara ara yaşayıp adet oluyorum. Ama bu ay yaşamadım daha henüz. Hiç umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez.25 çıkar herhalde test yapsan benim 26 bugün çıkmadı gerçi yoksa çıkmaz tabi sanki hamile gibi daha çıkmadı diyorum berlirti aramaktan deli oluyorum bugünde kabız oldum bir haftadan fazladır ishaldim vücud da tepki veriyor artık millet regli geçiyor bir hafta olmuş test yapmayı unutuyor biz on gün kala saat sayıyoruz resmen
evet ama geçmiş bi olay bu kuzum buuayy cok güzel bir haber bu. hayırlısı olsun cok sewındım
ayy keşke kuzummAzze yazdiklarini okurken bı an ayy hamile dedim takı yazının sonunu okuyana kadar inşaallah bu ay sen ve herkes gebelik haberi alır
Belki bebis yerlesiyodur annesiGünaydıngecen ay ki gibi dün gece sabit kasik agrisi yasadım bekle beni 28 haziran :))
Sadece beklemede
Ins cnm test yapacagm o gunde o yuzden :) degisik ruyalar gormeyede basladim bakalimBelki bebis yerlesiyodur annesihemen çagırmayalım regliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?